ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ “ΒΟΜΒΑ” ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ!!!! Ο ΠΑΛΑΒΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ ΕΚΑΝΕ ΚΙΜΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ – ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑΔΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ [ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΩΤΟ 18+]

    Κοινοποίηση:
    peiraias-mk

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑ!

    ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΙΜΑ Ο ΠΑΛΑΒΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ. ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑΣ. ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.

    peiraia-xtipimenos-1 peiraia-xtipimenos2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Έτσι ακριβώς !!!
      Όταν οι Αλβανοί χτυπάνε η σκοτώνουν η κλέβουν κανένα από τα παραπάνω ζώα δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν ο γιος τους ο αδερφός τους η ο πατέρας τους .. τώρα τους έπιασε ο πόνος για τον Αλβανό !!!
      Εμένα οι Αλβανοί με ανάγκασαν να κλείσω ένα μαγαζί που είχα .. αλλά εκεί καμία συμπόνια !!!
      Ουστ καφροι ρατσιστές Ελλήνων !!!!!

    2. Ο θείος έπρεπε να ρίξει πρώτα στα γόνατα του ιδιοκτήτη του πάρκινγκ μετά σε κάτι αγριογούρουνα με στολή που τα παίρνουν και αν δεν συμορφώνονταν στον ουτσεκα ανάμεσα στα μάτια.Ευγε θείο,αλλα μισες δουλειές…

    3. Μερικοί είσαστε ηλίθιοι για να μη πω τίποτα χειρότερο, ρε βόδια ζωή χάθηκε και εσείς λέτε καλά του έκανε; Ρε τι άτομα ζουν ανάμεσα μας!

    4. είναι ότι οι ανοχές τελειώνουν. Ναι, μπορεί να είναι ο άλλος μουρλός, αλλά ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ δεν το ξέρουμε.Σε συνδυασμό λοιπόν με τις τεντωμένες ως σπασμένες ανοχές ΕΤΩΝ μέσα απο τόσες καταστάσεις είναι πυρηνική βόμβα ο καθένας.Το θέμα είναι πότε θα κάνει κλίκ ο εγκέφαλος …θα έχουμε κι άλλα τέτοια , πολλά, δυστυχώς!

    5. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. Αυτό που έκανε ο δολοφόνος είναι κατάπτυστο και απάνθρωπο. Και ο Θεός ας τον συγχωρέσει. Από την άλλη μεριά όμως κανείς δεν γνωρίζει την ψυχική κατάσταση του άλλου και τις ανοχές του, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία. Βλέπουμε την φλόγα και όχι το φυτίλι και το μπαρούτι. Η διένεξη τους κρατούσε χρόνια και δυστυχώς έχει βγει από το κάδρο και κανείς δεν μιλάει γι’ αυτόν ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ. Ο πραγματικός ένοχος με τις παρανομίες που έκανε να παρκάρει αυτοκίνητα πελατών εκτός πάρκινγκ. Και φυσικά έβαζε τον Αλβανό να κάνει την βρώμικη δουλειά και να έρχεται σε αντιπαράθεση με πολίτες. Και έτσι κατέληξε αυτός στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή. Τουλάχιστον ας τον προστατέψουν από την αλβανική μαφία των φυλακών, να μην τον σκοτώσουν.

    6. Κωλογερος!
      Θα του έβαζα την κάνη στον κωλο και στο τέλος θα έμοιαζε σαν σουροτηρι για μακαρόνια.

    7. Φιλοξενούμενος μετανάστης και αυτός που ότι γουσταρε έκανε όπως όλοι που έρχονται Ελλάδα δεν υπολογίζουν τους Έλληνες που άφησε απροστατευτους το κράτος…εεεε λοιπόν θα βλέπουμε πολλά τέτοια στη συνέχεια αφού ή Ελλάδα έγινε ξεφραγο χωράφι και καθ’ένας που εισβάλει δε σέβεται τίποτα και οι αρχές κάνουν το κορόιδο

      1. Τι γραφεις ρε καταλαβαινεις τι διαολο γραφεις Ψυχοπαθης εισαι?

    8. Να πάρει ο καθένας άμα είναι το δίκαννο, το πιστόλι και ό,τι βρεί και να αρχίζει να γαζώνει όποιον δεν γουστάρει. Δεν πάμε καλά. Ο γέρος είναι μουρλός και καθίκι. Δεν ήταν σε άμυνα, φέρθηκε ύπουλα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν γίνεσαι αυτό που κατακρίνεις στους άλλους. Ήθος και ανθρωπιά δεν υπάρχει, για αυτό μια ζωή θα καιγόμαστε και θα πνιγόμαστε.

    9. Ενώ όλη η γειτονιά λέει ότι μάλωνε για το παραμικρό με όλους σκότωσε τον αλβανό. Θέλω να πω ότι οι αλβανοί πουλάνε παντού τσαμπουκα άνδρες και γυναίκες. Ημουν παρών σε τράπεζα που μια αλβανίδα ζητούσε επίμονα να εξυπηρετειθεί ενώ υπήρχαν άλλοι στη σειρά.Εγεινε φασαρία και τότε ήρθε ο διευθυντής και τον έβριζε χυδαία επειδή της είπε να περιμένει τη σειρά της. Πιστεύω ότι ο αλβανός πουλούσε τσαμπουκά γι αυτό τόσο μίσος ο μπάρμπας. Δεν επικροτώ την δολοφονία αλλά και οι αλβανοί ας κατεβάσουν τους τόνους και αν δεν τους αρέσει ας πάνε στην αλβανία να ζήσουν και να τρώγονται μεταξύ τους. Αρκετά προβλήματα μας έχουν δημιουργήσει..

    10. Καιρός ήταν.
      Καλά του έκανε του κολοαλβανου…
      Μία μέρα το ποτήρι ξεχειλίζει..
      Σαν αλλοδαπός σε μια χώρα, οφείλεις να την σέβεσαι, το ίδιο και τους κατοίκους της..
      Διαφορετικά πίσω στην κολοτρυπα από όπου μας κουβαληθηκαν μέσα σε 6 σανίδια..
      Απέλαση σε όλους..

    11. Καιρός ήταν.
      Καλά του έκανε του κολοαλβανου…
      Μία μέρα το ποτήρι ξεχειλίζει..
      Σαν αλλοδαπός σε μια χώρα, οφείλεις να την σέβεσαι, το ίδιο και τους κατοίκους της..
      Διαφορετικά πίσω στην κολοτρυπα από όπου μας κουβαληθηκαν μέσα σε 6 σανίδια..
      Απέλαση σε όλους..

    12. Καλά του έκαμε, καιρός ήταν κάποια στιγμή να αρχίσει να γίνεται και το αντίστροφο διότι εδώ και χρόνια οι αλβανοί είχαν την αποκλειστικότητα.

        1. Επίσης και εσύ στα δικά σου και στους δικούς, σου κοπρίτης είσαι και φαίνεσαι, σου θίξαμε τον πατριώτη σου σούργελο ?

    13. Θα τον φάνε στην φυλακή τόν παππού.
      Και με πόνους.
      Παρακολουθήστε την υπόθεση.
      Σίγουρα θα ” αυτοκτονεί” υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
      Ζωή σε μας, αυτοί και οι δύο έληξαν τής ζωές τούς. Ο Αλβανός όμως ήταν Αλβανός χωρίς την ελληνική ιθαγένεια??

    14. Καλα του εκανε. Ολο τσαμπουκα και ιστορια ειναι τα αλβαναρια. Να γυρισουν ολοι πισω να μη τους τρωμε. Την ιδια τυχη θα εχουν και οι λαθρο .

    15. Το ξέρετε ότι έχει παιδιά ο συγκεκριμένος νεκρός έτσι; Ρωτάω αυτόν που πήρε την απόφαση να ανεβάσει τέτοιες εικόνες, σκέφτηκε καθόλου τα παιδιά αυτά; Λίγη ντροπή κ ενσυναίσθηση δε βλάπτει.

    16. ΑΑΑ ΕΕΙΙΣΣΤΕΕΕ ΠΑΑΑΡΡΑΑΑ ΠΟΛΛΥΥΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ

    17. ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ,ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ.
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ SITE ΘΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ…..
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ,ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ Η ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο (ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ) ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ……

    18. Όταν τα Αλβανίδια σκοτώνουν Έλληνες,όλα καλά;Τώρα που σκοτώθηκε ένα τηγάνι,σας έπιασε ο πόνος;

    19. ευγε στον παππου ! θανατος στα τηγαονοηδη κεφαλια !

    20. ααχχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    Comments are closed.