[ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ] ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ: ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕ 3 ΝΕΚΡΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ 22 ΑΤΟΜΑ

    Κοινοποίηση:
    tora

    Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί ένα νέο τραγικό ναυάγιο στα νερά της Σάμου, όταν σκάφος που επέβαιναν (κατά δήλωση διασωθέντων) 30-35 μετανάστες ανετράπη με αποτέλεσμα όλοι να βρεθούν στη θάλασσα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr, το συμβάν έγινε στην περιοχή του Αγίου Ισιδώρου Δρακαίων Σάμου (Δυτικά) Δυστυχώς από τις προσπάθειες των μέσων που έσπευσαν εκεί από την πρώτη στιγμή, μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 3 άτομα νεκρά ( τα 2 μικρά κορίτσια) και έχουν διασωθεί 18 Οι προσπάθειες συνεχίζονται από 3 σκάφη του Λιμενικού, 1 ελικόπτερο και ένα σκάφος της Ε.Ο.Δ Σάμου Οι αγνοούμενοι υπολογίζονται πως είναι από 5 έως 9 άτομα Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι πολυ καλές αφού φυσούν δυνατοί άνεμοι!

    Νεότερη ενημέρωση, ώρα: 12:22

    Άλλοι 3 έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής από το ναυάγιο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Σάμο
    Οι 3 διασωθέντες είναι άνδρες από τις χώρες Κουβειτ και Σουδαν
    Το σκάφος όπου επέβαιναν  περίπου 30 με 35 λαθρομετανάστες ήταν επίσης από Συρια Παλαιστινίους και Ερυθραία
    Οι έρευνες συνεχίζονται
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ντροπη σας ολοι αυτοι ειναι επενδυτες και χανονται θα χασουμε επενδυσεις . ας ηξεραν μπανιο ποιος τους φταιει

    2. Τα ελικόπτερα, τα σκάφη κλπ. ποιός τα πληρώνει; Οι χρήσιμοι ηλίθιοι , εμείς φυσικά! Με ευθύνη δική τους μπαίνουν στα σκάφη για να έρθουν στην Μπανανία, δεν τους βάζει κανένας το μαχαίρι στο λαιμό! Οπότε δεν μας νοιάζει!

    3. Οι Σουδανοί είναι φιλότουρκοι και πιθανόν εκπαιδευμένοι από τον Τουρκικό στρατό αφού έχει εκεί βάση. Κατά τύχη όλοι τους είναι ψηλοί, αν και ο μέσος όρος ύψους των ανδρών της Σομαλίας είναι 10 εκατοστά μικρότερος από τον μέσο όρο ύψους των Ελλήνων ανδρών.

    4. Θαυμαστε τον φιλο του Μητσοτακη γενιτσαρο Ερντοκλαν και την ” ανθρωπια” του! Εχει εξευτελισει παντελως τον ορο ανθρωπινη ζωη για τα κεφαλιατικα του συγχρονου σκλαβοπαζαρου! …ευτυχως που η δικτατορικη τουρκια ειναι μια χωρα…νομοταγης! Μετα οι Παλαιστινιοι σε μαρανανε ρε μπαγλαμα?

    5. Τραγωδία είναι ΜΟΝΟ για τους λαθρέμπορους που τους βάζουν στη χώρα γιατί δεν θα πληρωθούν.

      Δεν με απασχολεί αν πνίγηκαν 35 ή 35000 που προσπαθούν να εισβάλουν στη ΧΩΡΑ ΜΟΥ παράνομα.

    Leave a Response