ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ – “ΚΑΜΙΚΑΖΙ” ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ – ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ – ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ “ΑΠΑΝΤΗΣΗ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΨΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    kolegies_teliko

    Σε αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού στα διόδια του Αρδανίου προχώρησαν εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στην μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, ζητώντας λήψη μέτρων για τους δολοφόνους λαθροδιακινητές.

    Μετά τον συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στις Φέρες και παρότι δεν προβλέπονταν στον αρχικό σχεδιασμό, αποφασίστηκε με την προτροπή πολλών να κατευθυνθούν στην Εγνατία Οδό και να την αποκλείσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

    Τελικά ο αποκλεισμός στο ύψος των διοδίων του Αρδανίου κράτησε περίπου 15 λεπτά και μάλιστα σχηματίστηκαν ουρές στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη, αφού υπήρχαν και παρά πολλοί εκδρομείς από τον υπόλοιπο Έβρο αλλά και την Τουρκία που ερχόταν για Σαββατοκύριακο στην πόλη.

    Ο αποκλεισμός έκλεισε με τον εθνικό ύμνο που έψαλαν όλοι μαζί.

    Ωστόσο, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, εντοπίσαμε δύο που αντάλλαξαν αρκετά εγκάρδιους χαιρετισμούς κάτι που έβαλε στον κόσμο ψύλλους στα αυτιά.

    Δείτε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που εξασφάλισε το makeleio.gr:

    evros3 evros2 evros1

    Ο κύριος με τη τζιν βερμούδα είναι ο πρόεδρος της κοινότητας Φυλακίου που – να θυμίσουμε – ήταν από τους πρωτεργάτες αυτών που αντιτάχθηκαν στη δημιουργία δομής στην περιοχή του Έβρου. Μπροστά στις κάμερες, έτσι έλεγε τουλάχιστον. Ο κύριος με τη ροζ μπλούζα είναι ο Χριστόδουλος Τοψίδης, ο οποίος σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν Εβρίτες, τροφοδοτεί με φαγητό τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στη Δομή του Φυλακίου. Ουσιαστικά, συντηρεί τη Δομή και έχει εμμέσως ευθύνη γι΄αυτό το κακό που συμβαίνει στην Εγνατία. Ρωτάμε λοιπόν:

    1) Ποιος ο λόγος που οι δύο κύριοι βρέθηκαν στη διαδήλωση των πολιτών που φοβούνται να οδηγήσουν στο Εθνικό Δίκτυο μην τυχόν τους έρθει κανένας λαθροδιακινητής μπροστά τους τρέχοντας με 150 χλμ/ώρα;

    2) Για ποιο λόγο αυτοί οι εναγκαλισμοί;;; Τι συμφέροντα κρύβονται από πίσω τελικά;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ο Τοψίδης είναι χρόνια στη μαμαλίγκα. Δε τον νοιάζει ποιον ταιζει αρκεί να πέφτει το κασέρι.

    2. Και αφού είπαν τον εθνικό ύμνο πήγανε να ψηφίσουν ΝΔ και να πιουν ήσυχοι το φραπεδάκι τους πληρωμένο με το πανίβλαξ pass

    3. μια απορια: ψέλνετε και οταν οι εισβολρις βιαστες δολοφονοι εισβαλουν και στα σοιτια σας; ή ζητάτε μόνο κανα επιπλεον ρουσφέτι;
      η οικογέβριοα – μαφια μητσοτακη ειναι και οφικιάλιοι ;;;

    4. Συνελήφθησαν (ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ) 3 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ στο χωριό Μονόλιθος τής ΡΟΔΟΥ να βάζουν φωτιά με βενζίνη!

    5. Τοψίδης; Άλλος ένας λαζοτουρκος που το παίζει πονόψυχος με τους λαθρομετανάστες και ο οποίος βγάζει χρήματα και σκαλίζει την ταφόπλακα της Ελλάδας! Πίσω στο Λαζιστάν, λαζέ (οι Λαζοί ΔΕΝ είναι Έλληνες, μιλάνε διαφορετική – γεωργιανή – γλώσσα)

    Comments are closed.