Οι Τούρκοι αλωνίζουν έξω από το Πυθαγόρειο στη Σάμο και εμείς τους καμαρώνουμε από τις παραλίες! Στη φωτογραφία διακρίνονται στο βάθος, τουρκικές μηχανότρατες που κάνουν τη δουλίτσα τους αθόρυβα και κυρίως ανενόχλητοι. Εμείς απλά τους “παρακολουθούμε” από τις ξαπλώστρες!
Μπράβο Κούλη με τις εντολές σου!
Έφτασαν οι Τούρκοι Σάμο και μόνο 17 σχόλια !! Ενώ αν ήταν για το μουνί της τέτοιας θα είχε γεμίσει.
Καριόλη Μητσοτάκη , εύχομαι να σου βιάζουν τη μάνα και την αδελφή Τούρκοι μέχρι να ψοφήσουν !!!
ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!! ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΤΡΟΥΡΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ !!!
Αλα Τουρκα γιαβρουμ! Απεραντα Ντορεικα τουρκοπαραλια! Κι οι…. γαριδες μισες μισες οπως και τα τσιπουρα!
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΨΩΜΟΛΥΣΣΕΣ ΟΥΓΚΑΝΤΕΖΟΥΣ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΚΛΙΣΗ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑΝ ΤΑΚΤΙΚΗΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΝΦΑΝΙΣΗ -ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ- ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ
Η ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ
.
Για αυτό πρέπει να ξαναψηφίσουμε Κασιδιάρη για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας στο Αίγιο.
Στο Αίγιο;;;;
Ότι πεις μεγάλε……
Ας μπουν επιτελους, ετσι κι αλλιως ενα ατελειωτο κωλοχανειο ειμαστε, ερχονται απο αλλες χωρες οδικως και μας γλεντανε μες το σπιτι μας. Να μπουν και να ονομαστουμε σε Νεο Ελλαδισταν.
👍👍👍👍🤣🤣👏👏👏👏👏
Λεξικο Μπαμπινιωτη…….βλεπε λεξη……
Μια χαρά όλα πάνε σιγά σιγά για να συνηθίσουμε γι αυτό να μη σε πιάνει απελπισία .Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι αυτοί που είναι στην ξαπλώστρα παρακολουθούν η κάνουν πως κοιμούνται;;αυτή είναι η απορία μου μόνο.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
Μα γι αυτό ο Κούλης πέρασε νόμο που καθιστά νόμιμη την παράνομη δραστηριότητα των Τούρκων αλιέων στο Αιγαίο!!!
Για πες μας ποιος νομος ειναι αυτος να το μαθουμε και εμεις η ετσι το λες?
Ν. 4619/2019 του ποινικού κώδικα που στην ουσία καταργεί το άρθρο 401 του παλαιού ποινικού κώδικα!
Αλλά εσείς οι γαλα-ζαιοι είστε τόσο στοκοι που ζητάτε τον νόμο και δεν βλέπετε που δεν πηγαίνει το Λ.Σ. να τους διώξει!!!
Γειά σου νομοθέτη!
Βρες μας τι ψήφισαν ρε, για βρες το ΦΕΚ τον νόμο το άρθρο και την παράγραφο.
Τώρα που θα φέρει και νόμο για τον γάμο των ανώμαλων και υιοθεσία παιδιών να τρέξεις να τον χειροκροτήσεις! Θα σου δώσει ένα δεμάτι σανό δώρο!