ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ. ΟΛΛΑΝΔΟΣ “ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ” ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ (ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

    Κοινοποίηση:
    ΧΙΟΣ-ΟΚ (1)

    Αυτό που έζησα απόψε είναι μία ακόμα καθημερινή-μάλλον νυχτερινή ιστορία- από το αστυνομικό ρεπορτάζ.

    Λίγο μετά τη 01:15 το βράδυ, έχοντας τελειώσει από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, μαζί με φίλο και συνάδερφο, ανεβαίναμε την Λεωφόρο Κηφισίας. Τέτοιες ώρες, η προσοχή είναι πάντοτε στο φουλ.Κυκλοφορούν κάθε λογής “καρύδια”, ικανά πάντα για το χειρότερο. Ειδικά όταν ανήκουν στο χώρο της παρανομίας.

    elas1

    Το βαν-τροχόσπιτο με ξένες πινακίδες, σταματημένο από τις ομάδες ΔΙΑΣ. Κηφισίας και Αλεξάνδρας.

    Στο ύψος του ξενοδοχείου Πρέσιντεντ, βλέπω με την άκρη του ματιού μου, ένα βαν- τροχόσπιτο, με ξένους αριθμούς κυκλοφορίας, να ξεπαρκάρει από το δεξιό άκρο της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, να κάνει αναστροφή στην ΄’ανοδο της Κηφισίας (!) με ταχύτητα, να διασχίζει κάθετα το οδόστρωμα, να εισέρχεται με ορμή στην κάθοδο και να κατεβαίνει με ταχύτητα την λεωφόρο. Φρέναρα απότομα. Τον είδα στα 3 μέτρα μπροστά μου. Ευτυχώς, το αυτοκίνητο κράτησε.  Ένιωσα ότι πράγματα είχα στο πίσω μέρος του καθίσματος, να πέφτουν στην πλάτη μου και να φεύγουν στα πόδια μου.

    Κράτησα ψυχραιμία, με προσοχή, έκανα αναστροφή με αλάρμ και κορνάροντας και μαζί με άλλους οδηγούς που είδαμε έντρομοι το συμβάν, σταματήσαμε τον οδηγό, έναν νεαρό ξερακιανό και νευρώδη τύπο- που δεν φαινόταν καλά- στο φανάρι Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Ειδοποιήσαμε την Άμεσο Δράση αλλά ο αλλοδαπός πάτησε γκάζι και επιχείρησε να μας εμβολίσει. Κατά τη προσπάθεια διαφυγής του, έκανε όπισθεν και χτύπησε τον πίσω οδηγό ενώ βγήκε μαινόμενος και επιχείρησε να με γρονθοκοπήσει. Έκανα πίσω και δεν απάντησα, γιατί θα μπορούσαν τα πράγματα να γίνουν ακόμα χειρότερα, μέχρι που έφθασαν οι ομάδες ΔΙΑΣ, στο λεπτό. Πρέπει να πω ότι υπήρξε τρομακτική συμπαράσταση από έλληνες οδηγούς και μοτοσυκλετιστές, οι οποίοι ενθάρρυναν την ενημέρωση της ΕΛΑΣ.

    Ακολούθησε έλεγχος ενώ επίκειτο και η παρέμβαση της Τροχαίας για να γίνουν τα νόμιμα. Αλκοτέστ κλπ.

    Τελικά αποδείχτηκε ότι οδηγός και γυναίκα-συνοδηγός είναι από την Ολλανδία.

    elas2a

    Αστραπιαία η επέμβαση της αστυνομίας και της Αμέσου Δράσεως. Το 100 πάντα σε ετοιμότητα, Μπράβο τους.

    Αυριο θα μάθουμε περισσότερα.

    Ένα έχω να πω. Αυτός δεν είναι τουρισμός. Αυτοί που κυκλοφορούν, στο πλαίσιο της Ελεύθερης και Ενωμένης Ευρώπης, είναι εν δυνάμει φονιάδες. Όχι όλοι. Την Ελλάδα όμως την έχουν δει οι περισσότεροι, ως τριτοκοσμική χώρα. Κάνουν ότι γουστάρουν. Αυτοί είναι οι μπατιροτουρίστες της Κουντουρά. Σκοτώνουν και φεύγουν. Ελλάδα, θα πεις. Ποιος μας υπολογίζει. Τουλάχιστον οι Άγιοι είναι με το μέρος μας. Κάτι είναι κι αυτό. Το παραπάνω το έγραψα, για τους έλληνες οδηγούς. Το νου σας. Οι κίνδυνοι, ειδικά αυτούς τους μήνες είναι πολλοί. Έχουμε εκατοντάδες δυστυχήματα το τελευταίο τετράμηνο. Είναι κρίμα να χανόμαστε στους δρόμους. Φεύγουν άνθρωποι που δεν φταίνε, για πλάκα. Τηρείτε τα μέτρα ασφαλείας, φοράτε ζώνη και κράνος, έχετε την προσοχή σας στο τιμόνι, μην μιλάτε στο κινητό. Εγώ απόψε φορούσα ζώνη και δεν μιλούσα σε κανένα κινητό. 

    Ευχαριστούμε όλοι οι οδηγοί την ΕΛΑΣ, για την άμεση παρέμβαση της. 

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Κυριε Χιο, να σας ενημερώσω πως απο χτες, μα περισσοτερο σημερ τοπρωι απο της 7:00 που μπηκα, το site σας σε καθε μα καθε άρθρο ή σελιδα που ανοίγω ζηταει να αποδεχτω τους ορους της σελιδας. Και το κανει σε καθε αρθρο αλλιως δεν μου το ανοίγει! Επίσης μου βγάζει μαυρη την σελίδα, σαν να εχουν βαλει ενα σκουρο φιλτρο μπροστά. Και τριτον δυσκολευομαι να γραψω μηνυμα, καθοτι τα γραμματα πέφτουν μετά απο το πατημα και δεν ειναι πρόβλημα του δικου μου πληκτρολογιου το εξέτασα.Δεν με αφηνει(ουν) να γραψω μηνυμα..δειχνει σαν να ειναι καποιος εν δια μεσα που το μπλοκαρει.. Ειναι κουραστικο γιατι προσπαθω εδω και δυο ωρες (!!) να το γραψω αυτο το μηνυμα και γυριζει μονη της η σελιδα στην αρχη του άρθρου!
      .Μου χει σπασει τα νευρα.
      Επέμενα ομως για να το τελειώσω και να σας ενημερωσω διοτι αναρωτηθηκα αν εχει σχεση με το χτεσινό σας συμβαν! ..με τους ολανδους..
      Λετε να εχει σχεση και με τα προβληματα που ειχε χτες το ιντερνετ; Μήπως κάποιοι ενοχλούνται που σας δια βάζουμε?
      Λετε να εχει σχεση και με τα διαστημικά σκαφακια που εστειλαν οι κινεζοι και οι ινδοι στην Σελήνη? Νομιζω πως των ινδων πρεπει να εφτασε ηδη και να πινουν καφεδακι στον Γαληνό…(!) Τέτοιο “ενδιαφερον” ξαφνικά για την Σεληνη? Αυτα τα λεφτα δεν μπορουσαν να τα δωσουν για να φτιαξουν καλυτετες συνθηκες διαβιωσης στον λαο τους? Αυτοι θα τα δινουν για “ταξιδια” στο διαστημα και θα μας στελνουν τους λιγδιαρηδες τους να τους ταίζουμε εμεις? Και να πουλανε τα κινεζικα την σαβουρα τους, δισεκατομμυρια εμπορευματα στα κινεζικα καταστηματά τους χωρις τιμολόγια! Ποιος θα τους ελεγξει αφου “αγορασαν” το δημοσιο τελωνειο της χωρας απο το πασοκ?
      .
      Α, οι γερμανοί δεν είπαμε πως αγόρασαν τον δημόσιο οργανισμό τηλεπικοινωνιων της Ελλάδας? .. που ειναι κωλος και βρακι – που λεει ο λογος – με τους ολανδους…- ιδου η συνδεση(!)
      .
      Φτάνοντας σε αυτες τις γραμμές, ειμαι πια απόλυτα βέβαιη πως εχουν χακαρει την σελίδα σας.Αυτά που συμβαίνουν κατά την διαρκεια που γραφω (με τυφλό συστημα πια..) σε ολο αυτό το διωρο ( τωρα εχει γινει τρίωρο,;)αυτα που βλεπω να γινονται, (εκτος απο αυτα που σας εγραψα στην αρχή) ξεπερνουν το “λαθος” και το “μεμονομενο περιστατικο και ταινιες επιστημονικης φαντασιας! Και επέμενα να το τελειώσω ακριβώς γι αυτον τον λόγο. Οσο πιο πολυ με παγιδευουν και το μπλοκάρουν, τόσο με επιβεβαιώνουν πως σας φοβουνται και δεν θελουν να το τελειώσω!
      Αναρωτιεμαι τωρα, αν τα αρθρα που διαβαζουμε στην σελιδα σας ειναι ολα απο εσας(!).. και αν διαβάζετε κι εσεις τα δικα μας μηνυματα ή ελαφρος “παραποιημενα”!
      .

      Δεν ξερω αν θα το διαβάσετε, αλλά αν φτάσει, να σας ενημερωσω πως δεν ειμαι συνομοσιολογος, ουτε θα εξέθετα ποτέ δημόσια τέτοιες χωρες, χωρις αποδείξεις, γνωρίζοντας τις συνεπειες μιας συκοφαντικης δυσφίμησης. (****). Το 2015 ειχα κι εγω μια ιστοσελιδα την “Λογια και Εικονες” που την χάκαραν γιατί έριξε το ίντερνετ απο τα χτυπήματα που είχε απο όλον τον κόσμο!!!!! Και την διεγραψα γιατι δεν ημουν σίγουρη πια αν οι αναγνωστες διαβαζαν αυτα που εγραφα εγω ή αηδίες δικες τους που με γελοιοποιούσαν. Και επειδή το θεμα με την κλοπή πνευματικων δικαιωματων υπαρχει μονο στα κ@λοχαρτα τού παρισιου και της βερνης, και ειναι δυσκολο να το αποδειξεις ποιοί τα αντιγραφουν, ποιοί τα μεταφράζουν και ποιοί κλέβουν κειμενα-βιβλια-αρθρα- ιδεες και τα παρουσιαζουν ελαφρος αλλαγμενα ως δικά τους.. Αντε να αποδείξεις π.χ πως το βιβλιο ή το άρθρο σου το εχει παρουσιασει καποιος άλλος στην.. κίνα ως δικο του(!)
      ..λες και εχουν γραπτό λόγο τα κινεζακια!).
      .
      Καταλαβαίνετε λοιπόν, πως η αγορά του ΟΤΕ είχε πολλαπλές λειτουργιες… και ανυπολόγιστο ΚΕΡΔΟΣ!- οικονομικό, παρακολουθηση των Ελληνων πολιτων, μα περισσότερο τους ενδιέφερε η ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ- γιατί εκεί υστερούν αυτοι, στο Πνεύμα!
      ;
      .
      Μετά τιμης
      Σ.Ε.Μ.

    2. ΡΕ ΧΙΟ, ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ?
      ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ

    3. Και να φανταστείς αδερφέ πως μόλις φτάσεις σε ολλανδικό αεροδρόμιο με Ελληνική πτήση,στην έξοδο της φυσουνας είναι αστυνομιαου σου κοιτάζει ταυτότητα και σε κοιτάζει με μισό μάτι.

    4. Ο Άγιος Λάζαρος σε προστατεύει φιλε!!!!

    5. ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΑΖΕ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΑΤΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ? ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΕΝΑ Χ ΠΟΣΟ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Ο ΑΛΗΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ.

    6. Η Ελλάδα έχειστό εξωτερικό άσχημη φήμη.Υπόληψη μηδέν.Κανείς δέν τήν σέβεται ούτε τή εκτιμά.Οι πολιτικοί έχουν κάνει τήν Ελλάδα ρεζίλι σέ όλο τόν κόσμο.Είναι παντού γνωστό ότι
      λαδωνονται εύκολα.Γιά λεφτά πουλάνε τά πάντα.Ο πρόεδρος τό Πάκι καί οΤσίπρας ο Τσιπρίσ-
      κος ο κυπρίνος ο λασποφάγος ξευτίλισαν τήν Ελλάδα.Τήν κατάντησαν τρικοσμική.Οί τουρίστες
      συμπεριφέρονται όπως κάποτε οί λευκοί στήν Αφρική,ιδαίτερα οι Γερμανοί οί Αγγλοι καί γενικά
      οι Βόρειοευρωπαίοι.
      Γιάννης Λάκων

      1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ “ΕΠΝΙΞΑΝ”. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΑΛΙΟΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ? ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΕΚΤΟΙ.

    7. Αυτά τα κολοπαιδα μας μισούν επειδή δεν γεννήθηκαν ΕΛΛΗΝΕΣ τους έζησα από κοντά είναι κολοφαρα

    8. Πρέπει η τροχαία να πάρει αυστηρά μέτρα και να γίνονται συνέχεια έλεγχοι για αλκοόλ και όλων των ειδών των παραβάσεων

    9. Αναψε ενα κερι σε μια εκκλησια.
      Θα μπορουσαν να γινουν χειροτερα τα πραγματα…

    10. Δυστυχώς και στα Χανιά τα ίδια συμβαίνουν με την Τροχαία να σφυρίζει αδιάφορα ενώ γνωρίζει ότι τα περισσότερα τροχαία εντός της πόλης προκαλούνται από τουρίστες με οδηγική συμπεριφορά ΆΨΟΓΗ μη Χ…ω

    11. Αυτό συμβαίνει εδώ και μια 5ετία. Λογικό και αναμενόμενο από τη στιγμή που σε όλες τις τουριστικές περιοχές οι περισσότεροι επιχειρηματίες δεν αποζητούν τον απλό τουρίστα με την οικογένεια (καθώς αυτός δεν κάνει μεγάλο λογαριασμό) παρά θέλουν μόνο φραγκάτους και ματσωμένους βλαχοτουρίστες. Μην απορήσουν αν καμία μέρα αυτοί οι ματσωμένοι τους απαιτήσουν να στήσουν και κ@λο. Μην περιμένουν να τους σεβαστεί κανένας τέτοιος τουρίστας. Ας γίνουν γιουσουφάκια στο όνομα του χρήματος…..

    12. Ολλανδοι τα προθυμα γκομενακια των γερμανων.Οι μαστουρηδες και πορνες της ευρωπης και οχι μονο.

    13. καλημερα στεφανε, ευτυχως ολα καλα… ο θεος μαζι σου παντα. Να’σαι καλα…

    14. ”Την Ελλάδα όμως την έχουν δει οι περισσότεροι, ως τριτοκοσμική χώρα. Κάνουν ότι γουστάρουν. Αυτοί είναι οι μπατιροτουρίστες….”Δυστυχώς, είναι αλήθεια.Ζω σε τουριστικό νησί με επιχείρηση για τον τουρισμό και το διαπιστώνουμε καθημερινά αυτό.Θεωρούν , οι περισσότεροι, τους εαυτούς τους ανώτερους και μας κατώτερους, ότι πεινάμε, όπου να ‘ναι οι μπατιροτουρίστρες στρώνουν να φάνε, να τραγουδήσουν για να βγάλουν κάνα ευρώ για μια πίτα και άλλα πολλά.

    15. Ολλανδία….τέτοια ώρα στο κέντρο…κατάλαβα…μαστούρης…
      Αν κ έχουμε βριστεί στο παρελθόν Χίο, χαίρομαι που δε χτυπήσατε.

    Comments are closed.