ΑΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ Ή ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;; ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ…ΟΛΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ap_20034484227227

    «Σε ότι αφορά τις βιολογικές απειλές αυτό το αίσθημα του επείγοντος εκλείπει σήμερα.

    Ο κόσμος πρέπει να ετοιμάζεται για πανδημίες στον ίδιο βαθμό σοβαρότητας όπως όταν προετοιμάζεται για πόλεμο», είπε ο Gates.

    Κατά την διάρκεια του ίδιου συνεδρίου ο δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος Αμερικανός επιχειρηματίας παρουσίασε μια προσομοίωση σε ένα «υποθετικό» ιό ο οποίος θα εμφανίζόταν στην Κίνα και από εκεί θα εξαπλωνόταν σε όλον τον κόσμο.

    Σύμφωνα με αυτό το μοντέλο της προσομοίωσης ο ιός θα σκότωνε 33 εκατ. ανθρώπους μέσα σε έξι μήνες.

    Παρακολουθήστε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο υποτιτλισμένο από το Μακελειό κα βγάλτε τα συμπεράσματα σας!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. επειδη οι εγκλεζοι ΛΕΝΕ οτι ΘΑ εχουν εμβολιο σε 15 ημερες,ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥΣ?

    2. Απαυτους που ήρθαν για διακοπές στη Σαντορίνη, τους χαζοτσεκαραν στο αεροδρόμιο και τους άφησαν να εισέλθουν στη χώρα;

    3. Μάλλον κάτι ήξερε ο άνθρωπος από πρίν και μάλιστα υποστηρίζει οικονομικά εταιρείες φαρμακευτικές για τα εμβόλια!!!Μάλλον φαίνεται οτι κάτι ήξεραν από πρίν όλοι οι συμμετέχοντες στην συνάντηση αυτή της…προσομοίωσης μιας πανδημίας, ενάμισυ μήνα πρίν την εκδήλωση της πραγματικής και μάλιστα στην Κίνα και μάλιστα πλησίον του κέντρου ιολογίας!!!!!Είδατε στο βίντεο οτι έθιξαν το θέμα οτι υπάρχει κίνημα κατά των εμβολίων και αυτό μάλλον δεν τους άρεσε καθόλου!! Και επίσης θίγονται από τα λεγόμενα fake news, δηλαδή νέα ψεύτικα, παραπληροφόρησης, όμως δεν μας λένε ακριβώς ποιός παραπληροφορεί ποιόν??!!! Κόπτονται όμως και ανησυχούν για δήθεν παραπληροφόρηση σε μια ενδεχόμενη επιδημία, γιατί στην ουσία φοβούνται τις αντιδράσεις του κόσμου, θέλουν να επιβάλλουν την δική τους μόνο πληροφόρηση που τη θεωρούν τη μόνη ορθή, και μάλιστα να την επιβάλλουν με κάθε τρόπο, ακόμη, όπως λένε, και με φίμωση του τύπου και του ίντερνετ, και με ποινικά μέτρα!!!!!Ανησυχούν επίσης για το πώς θα αντιδράσουν και κάποιες κυβερνήσεις, γιατί απλούστατα θέλουν να τους έχουν όλους στο χέρι!!! Ομως άν τελικά αληθεύει οτι σοβαρές ιώσεις-πανδημίες είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα με σκοπό τον όλεθρο, την τρομοκράτηση και τον έλεγχο του κόσμου, ή και το κέρδος από τις συνέπειες και από την διάθεση των εμβολίων αυτό πραγματικά είναι κάτι το φρικτό, το ασύλληπτο, το δολοφονικό ενάντια στην ανθρωπότητα!!!!!!!!!!!

    4. Στέφανε για ψάξε αν αληθεύει για τον Κινέζο που πέθανε από τον κορονοιο πριν 10 μέρες και τον έχουν σε απομονωμένο ψυγείο στο Υγεία.

    Comments are closed.