ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΠΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ! «ΞΥΠΝΗΣΕ» ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ! ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΤΑ 10 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΝΔ! ΜΠ@ΥΡΔΕΛ@!

    Κοινοποίηση:
    ΣΑΜΑΡΑΣ

    Η ομιλία Καραμανλή στα Ανώγεια και τα μηνύματα που εστάλησαν προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέβασαν ακόμη περισσότερο την ένταση στο εσωτερικό της ΝΔ, αυξάνοντας επίσης και την πίεση προς τον πρωθυπουργό.

    Μάλιστα, υπάρχουν και φωνές που θεωρούν ότι η παρέμβαση Καραμανλή δεν θα είναι μοναδική, όσον αφορά πρώην πρωθυπουργό, σχετικά με τα τεκταινόμενα. Συγκεκριμένα ιστοσελίδα, που εκφράζει θέσεις δεξιά της ΝΔ, αναφέρει ότι λίαν συντόμως θα παρέμβει και ο Αντώνης Σαμαράς, γεγονός που θα δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

    «Πάντως, οι πανικόβλητες αντιδράσεις του Μαξίμου (διαρροές με μπηχτές και σκαιότατες επιθέσεις από φιλοκυβερνητικά μέσα), έδειξαν ότι Καραμανλής-Μητσοτάκης δε δύνανται πια να συγκατοικήσουν στον ίδιο χώρο. Φανταστείτε πόσο θα επιβαρυνθεί το όλο κλίμα, όταν θα παρεμβεί κι ο Σαμαράς (σύντομα λένε οι πληροφορίες μας). Και φανταστείτε επίσης, πόσο θα επηρεάσει η ρήξη Καραμανλή-Σαμαρά με Μητσοτάκη το εκλογικό αποτέλεσμα», αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα με τίτλο «Παρέμβαση Καραμανλή για υποκλοπές: Η αρχή του τέλους του Μητσοτάκη;», το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από μία άκρως περιγραφική φωτογραφία με τη σήμανση «Exit».

    Στο δημοσίευμα επισημαίνεται επίσης με νόημα ότι ο πρωθυπουργός «θα πρέπει να κατανοήσει ότι πλέον θεωρείται ξένο σώμα στη ΝΔ» και πως «αν συνεχίσει να λειτουργεί εμμονικά, βαυκαλιζόμενος ότι στο τέλος θα πείσει τον λαό ότι δεν ευθύνεται για την ολοκληρωτική κατρακύλα που βιώνει η χώρα επί διακυβέρνησής του, η βλάβη που θα υποστεί η παράταξη θα είναι ανήκεστος. Συνεπώς, για να αποφευχθεί το μοιραίο, αποτελεί μονόδρομο η αυτονόητη για την περίσταση πράξη. Ήτοι, η παραίτηση».

    Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσαν να τεθούν τα μηνύματα από την «δεξιά πολυκατοικία» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη… Έρχεται πολύ μεγάλη πτώση και ταπεινωτική για τον Κούλη. Ας πρόσεχε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. χιο φιλοξενησε τον Καρατζαφερη να δουμε την αποψη του….. παντα ελεγε πραγματα αυτος….

    2. Έχουμε καταστραφεί. Θα πεθάνουμε το χειμώνα από το κρύο και την πείνα. Όλες οι χώρες μειώνουν το ΦΠΑ και σε εμάς εδώ η κυβέρνηση το αυξάνει. Στην Ισπανία το ΦΠΑ στο φυσικό αέριο από τον Οκτώβρη μειώνεται από το 21 % στο 5 % και εδώ ο Γεωργιάδης μας λέει να κόψουμε το λαιμό μας. Τρομερή κατάσταση. Ο Θεός να μας ελεήσει, έτσι όπως μπλέξαμε

    3. το ερωτημα ειναι το εξης:την κατοικια που διαμενουμε εμεις οι πολιτες και την πληρωνουμε με το αιμα της ψυχης μας θα την πληρωνουμε ????θα την απολαμβανουμε????η θα ειμεθα υποχρεωμενοι να φυλαμε σκοπια μην τυχών και πεσει καμια ρουκετα απο πολιτικους μμε εφοπλιστές καναλαρχες και πασαν κατευθυνσεως σκυβαλα ???? μετα την κατηφορα του επικεντρου βασικού μαρτυρα πολιτη ανευ προσωπο με προσωπο**της μαρτυριας θα εχει να πληρωσει την κατοικια του εστω εφοσων η κατακρεουργησης του μονον αναπηρο δεν τον καταντησε??????ρωτω!!!!!

    4. τι ταθελεs βρε σπλαγχνο του μπαμπα τερη τα ορφανα του καρατζακουραδο μπουρδο πορδο κωλοτουμπα

    5. Καλό αφανισμό στο σιχαμερό ανθελληνικό διεθνιστικό τραβεστί νεοταξίτικο μόρφωμα της νέας παιδεραστίας
      ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!

    6. Για να φανούν οι καθαροί και όχι μαφιόζοι μπας και σώσουν την εγκληματική οργάνωση τους και εν τέλει αυτοί είναι χειρότεροι ! Πρέπει να τους τελειώσουμε είναι καρκίνος για την χώρα όλοι τους, πασοκοζαιοι, νουδουλοι όλοι όσοι κοροϊδεύουν και τρώνε, μπαίνοντας και μόνο στην βουλή!

    7. ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ! ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ…. ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!! ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΣΟ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ? ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ… ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ….. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΥΡΝΑΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!!

    8. Τωνυ καλημερα! Σε κραταει απ τη μουρη το μπασταρδο του Χρυσου το χιλιομορφωμενο? Αι σιχτιρ καταστρεψατε τη Πατριδα και τη κληρονομια του Εθναρχη σουργελα της πολιτικης!

    9. ΚΑΤΟΣ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ.ΗΧΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΧΟΡΙΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ

    10. Κουλα μ ακους; πολυ κω.λο.παιδο ο κυριακος!!!

    11. Μητσοτακης και Τσίπρας πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον ο ενας χειροτερος απο τον αλλον

    12. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ “Ο ΟΣΦΡΥΖΟΜΑΙ”, ΑΠΟ ΤΟ COSTA NAVARINO????

    13. Ούτε ο τζανετάκος δεν είχε φάει τόσες καρπαζιές, όσες τρώει η μιζοκούλα

    Comments are closed.