ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ “ΑΡΑΧΝΗ”! ΕΤΣΙ ΔΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ – Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ(!!) ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΣ ΕΣΠΕΡΝΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    limeniko-1-640x426

    Αναταραχή επικρατεί στους κόλπους του Λιμενικού Σώματος, μετά τη σύλληψη δύο υψηλόβαθμων στελεχών -εκ των οποίων ο ένας είναι διοικητής στην Δίωξη Ναρκωτικών (ναι, καλά διαβάσατε), με νέα στοιχεία να έρχονται στο φως. Συνολικά, οι Αρχές προχώρησαν σε 13 συλλήψεις μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

    Πώς δρούσε το κύκλωμα με τους αξιωματικούς του Λιμενικού

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αξιωματικοί αφαιρούσαν κατασχεμένες ποσότητες κοκαΐνης από υποθέσεις και τις διακινούσαν μαζί με 11 ιδιώτες στην αγορά.

    Από τους ιδιώτες είναι και τρεις έγκλειστοι των φυλακών, ανάμεσά τους μία σεσημασμένη γυναίκα για εμπόριο ναρκωτικών που φέρεται και η «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

    Η εν λόγω γυναίκα αρχικά προσέγγισε μία φίλη της που δούλευε ως αποθηκάριος στις αποθήκες που χρησιμοποιεί το Λιμενικό Σώμα στον Πειραιά, και στη συνέχεια στρατολόγησε τους Λιμενικούς.

    Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, οι αδιάφθοροι του Εσωτερικών Υποθέσεων παρακολουθούσαν το κύκλωμα από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ εκτιμάται πως δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον από τον περασμένο Μάρτιο.

    Τι κατασχέθηκε

    Οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση του Εσωτερικών Υποθέσεων, και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

    περισσότερα από 8 κιλά κοκαΐνης
    μικροποσότητα κάνναβης
    σφαίρες και
    όπλα
    Αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, με την έρευνα πάντως να συνεχίζεται μέχρι να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.

    Με την ολοκλήρωση αυτής, αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από το Εσωτερικών Υποθέσεων.

    Διαβάστε τι έγραφε νωρίτερα το makeleio.gr:

    ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ – “ΒΟΜΒΑ” ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – 10 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ , ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Γιατί ποτέ στην ζωή μου δεν εμπιστεύτητα δικαιοσύνη, αστυνομία, λιμενικό; Ασφαλώς κάτι έχω ακούσει, κάτι έχω δει, κάτι μου έχει τύχει όλα αυτά τα χρόνια.

    2. ολα συμβαινουν στο τσαντιρι.

    3. ποιοι ειναι αδιαφθοροι ?ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

    4. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.

      Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΕ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ.

      1. Ναι ενώ οι άλλοι είναι αγγελούδια. Μας δουλεύεις ρε φίλε;;; Όλοι ίδιοι είναι, παρτο χαμπάρι. Είναι δυνατόν να έχεις το μέλι στο χέρι και να μην γλύψεις; Εδώ βέβαια δεν μιλάμε για γλύψιμο, αλλά εξαφάνιση όλου του μελιού δυστυχώς. Από ολους. Όλοι τα ίδια αφεντικά εξυπηρετούν, ξυπνά. Αλλιώς δεν θα ήταν στις θέσεις που είναι.

      2. Ναι εε; επι πρώτης φοράς αριστερα δεν γίνονταν αυτα , και ποιος σου είπε ότι η νου δουλα είναι δεξιο κομμα;

    5. Για ακομη μια φορα θα ακουσουμε απο τους αριστους οτι το μαχαιρι θα θφασει ως το κοκκαλο

    6. ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΒΕ ? ΜΕ ΤΟ ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Η ΔΕΗ ΧΙΛΙΑΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΤΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Α ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ

    7. ΟΙ ΛΙΜΕΝΟΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ!!!

    8. δεν θέλω να διαβάζω αηδίες…πολλα χρόνια τωρα ο,τι ναρκωτικό πουλιέται απο τούς γύφτος είναι απο κατασχέσεις της αστυνομίας…και καλά κρασιά!!!

    9. 🤣🤣🤣🤣……. Πέφτωωωω…
      Δεν το πιστεύωωωω…. 🤣🤣🤣🤣

    10. Πω…Μπουρδέλο κράτος περνούσαν σε κυνήγι κατασχεσεων ναρκωτικών ουσιών από το Λιμενικό και μετά το διακινουσαν σε άλλους οι ίδιοι οι αξιωματικοί.Δεν υπάρχει αυτό που βιώνει η Ελλάδα μιλάμε για την απόλυτη αποσύνθεση της Πατρίδας.

    11. Τί σας κάνανε ρε τα παιδιά και τα δεσατε; Έπρεπε να αρχίσουν τα τρισάγια στην Τρούμπα; Όποιος μικρομαθει δε γερονταφηνει .

    Comments are closed.