“ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΑΖΕΙ”! ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ – ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

    Κοινοποίηση:
    makelio-metanastes

    Οι μάχες στον Έβρο συνεχίζονται αλλά μάλλον λειτουργούν σαν αντιπερισπασμός, αφού το τελευταίο 24ώρο τουλάχιστον 1000 λαθρομετανάστες έχουν περάσει τα θαλάσσια σύνορά μας και τους έχει “μαζέψει” το ναυτικό μας.

    Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο και τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας, στη διάσωση και περισυλλογή 164 μεταναστών και προσφύγων προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα, σε έξι περιστατικά έρευνας και διάσωσης που έλαβαν χώρα σε Λέσβο, Χίο και Φαρμακονήσι.

    Σύμφωνα με το Λιμενικό, από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 1ης Μαρτίου, έως σήμερα το πρωί, Δευτέρα 2 Μαρτίου, δύο περιστατικά έρευνας και διάσωσης σημειώθηκαν στις θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου με την περισυλλογή 89 ατόμων, τρία στη Χίο με τη διάσωση 43 μεταναστών και προσφύγων και ένα περιστατικό στο Φαρμοκήνησι με τη διάσωση 32 ατόμων.

    Το ίδιο διάστημα άλλοι 813 πρόσφυγες και μετανάστες αποβιβάστηκαν με λέμβους σε 20 περιστατικά που σημειώθηκαν σε τέσσερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

    Συγκεκριμένα 9 περιστατικά σημειώθηκαν στη Λέσβο όπου αποβιβάστηκαν 423 μετανάστες και πρόσφυγες, 6 στη Χίο όπου αποβιβάστηκαν 252 άτομα, 2 στη Σάμο με 85 άτομα, 1 στο Φαρμοκονήσι με 36 άτομα και 2 στη Μεγίστη όπου αποβιβάστηκαν 17 μετανάστες και πρόσφυγες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Εν ολιγοις αγαπητοι συνελληνες τι συμπεραινουμε; Επικοινωνιακη φιεστα (ενδεχομενως) πανω στον Εβρο, για δηθεν αντισταση και ξεπουλημα των νησιων μεσω του λιμενικου εργου.. που εκτελει ΗΡΩΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ/ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ του εχθρου. Μπραβο ρε τσακαλια…

    2. Να τους βουλιάζουν τις βάρκες… Να δεις για πότε γυρνάνε τουρκια

    3. Σκεψου τι θα γινει αν οι μογγολοι αποφασισουν να πατησουν ελληνικο νησι .,.,..,

      1. Άλλο ελληνικό νησί και άλλο Συριζονήσι. Τα Συριζονήσια ανήκουν στον Σουλτάνο.

    4. Τουλαχιστον τον Καμμενο τον φοβοντουσαν οι τουρκοι ,
      ενω τον μητσοτακη οχι.

    5. τρυπαν βαρκεσ και τουσ μαζεβουνε να τουσ αφησουν να πνιγουν

    6. Στείλτε πίσω τις βάρκες γεμάτες με τα λάθρα αποβράσματα του Ερντογάν και αν αυτός δεν τους δεχτεί, να πάνε στις πατρίδες τους. Ουστ, ουστ ουστ.

    7. Αφού δεν πηγαίνει το ναυτικό να κάνει αποκλεισμούς στα επίμαχα σημεία δεν γίνεται τίποτε, με τόσες χιλιάδες που έρχονται, πώς είναι δυνατόν να τους αντιμετωπίσει το λιμενικό και οι κάτοικοι όταν φθάσουν πιά στα νησιά!!!

    8. Αφου είναι όλο το πολιτικό σύστημα πιόνια της Ε.Ε. πως θα γίνουν όλα αυτά.
      Εγώ βλέπω στην ιστορία ότι πάντα κάποιος μας καθοδηγούσε σε νίκες Λεονίδας-Κολοκοτρόνης-Π.Πατρών Γερμανός κτλ δεν υπάρχει το άτομο που θα μας κάνει να βγούμε!!

      Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα μας. Απελπισία!!!

    9. Σημερα παζαρι στην Αδριανουπολη,αραγε ποσοι Ελληνες θα πανε;

    10. απο οτι ακουσα στα νεα τα ελληνικα, η ελλαδα επρεπε να εχει μεριμνησει και να ζητησει η φροντεξ να ειναι με πιο πολυ προσωπικο στα συνορα της ευρωπης … αλλα…… πουυυυυυυυυ…… αι σιχτιρ ηλιθιοελληνες με το χερι ανοιχτο για ελεημωσυνη και περιμενετε ολοι οι αλλοι να σας βοηθησουν δηλαδη να κανουν την δουλεια σας…. αι σιχτιρ

    11. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΣΩΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΑΜΕΣΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
      ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
      ΕΛΕΓΧΟ ΟΣΩΝ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ.
      ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΟΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

    12. Εκει εινσι η frodex κ οι ΜΚΟ γι αυτο εμποδιζουν τ εργο των ελληνων

      1. Εσύ, πού είσαι δεν μας λες. Ξάπλα στον καναπέ σου;

    13. με βομβες βυθου λυνετε το προβλημα

    14. Αφού η Τουρκία διευκολύνει το πρόβλημα της Ελλάδας, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ Κλείσιμο συνόρων μέχρι νεωτέρας.
      Αναστολή διεκπεραίωσης ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ με την Τουρκία μέχρι νεωτέρας.
      ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ!!!!Μόνο όταν χάνει €€€$$$$ καταλαβαίνει.
      Και ιδιαίτερα τώρα που έχει ανάγκη των $$$$$$$$ του συναλλάγματος από τουρισμό και των εξαγωγών, η πίεση θα είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.
      Δυστυχώς μόνο έτσι ο Ερντογκάν θα αναγκαστεί να σταματήσει με δικά του μέσα τις ροές.!!!
      Οι ΑΣΣΥΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ αντιμετωπίζονται με ΑΣΣΥΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ!!!

    Comments are closed.