ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ – ΒΑΓΟΝΙ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Κοινοποίηση:
isap

Νεότερη ενημέρωση: Η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 αυτήν την ώρα διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς- Ειρήνη- Πειραιάς, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Δείτε τραγικές εικόνες με τον κόσμο να περπατάει πάνω στις ράγες για να σωθεί. Μάλιστα, οι επιβάτες κατέβηκαν μόνοι τους και όπως οι ίδιοι κατήγγειλαν δεν υπήρξε καμία ενημέρωση. Μάλιστα οι ίδιοι επιβάτες είπαν ότι τράβηξαν τον μοχλό έκτακτης ανάγκης, ώστε να σταματήσει το τρένο και να βγουν άρον – άρον.

Αυτό κ. Οικονόμου πώς σας φαίνεται; Ή δεν πρέπει να μιλάμε για τα χάλια της χώρας μας;

Φωτιά ξέσπασε σε συρμό του ΗΣΑΠ μεταξύ των σταθμών Νερατζιώτισσα και Ειρήνη. Οι επιβάτες εκκένωσαν το συρμό και κατευθύνθηκαν προς το σταθμό Ειρήνη.

Στην Γραμμή 1, πρώην ΗΣΑΠ, η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Ν. Ιωνία- Πειραιάς, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε πλησίον της τροχιάς μεταξύ των σταθμών «Ειρήνης» και «Νερατζιώτισσας».

Δύο συρμοί που κινούνταν κοντά στο σημείο της φωτιάς ακινητοποιήθηκαν, καθώς διεκόπη η ηλεκτροδότηση της γραμμής και εκκενώθηκαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΜΠΟΥΛ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΙΝ ΙΝΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ….

  2. ”ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ… ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΡΟ!!!”
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!

  3. Ουι θαμα μα πως πηρι φουτια? Βενζινα εκαιε του αναθηματισμενου? Εει ακριβυν καργα κι του ρευμα!

  4. Η δυσαρέσκεια υποβόσκει ,,έχει δείξη η ιστορία ότι έχει γκρεμίσει και κάστρα,αργά και σταθερά κάνουν τα αδύνατα δυνατά να ευθυγραμμίσουν τους πλανήτες εναντίων τούς.θα σκάσουν με πολλά.

  5. Κάποτε έτσι κι αλλιώς όλοι θα πεθάνουμε. Η Νέα Δημοκρατία σας βγάζει από τον κόπο. Από ατύχημα ή χεσ..ο ή πέσιμο, σε κενό από γιατρούς νοσοκομείο, η επιλογή δική σας … για να μην περιμένετε το αναπόφευκτο μια ζωή!!!
    Αφού δεν υπάρχει κράτος βρε παιδιά, και τα ταμεία είναι σιωπηλά άδεια. Απλά τα έφαγαν όπως κάποτε προ κρίσης. που να είναι θα βρουν άλλο κορόιδο να φέρει στα λίγο ίσια τα ταμεία, και ξανά ο Έλληνας θα τους φέρει ξανά να βοσκήσουν. Εκείνοι 8-20.000€ μισθό, και εμείς 400-850€ στη χώρα του Μπούφου τι ψάχνεις!!
    Για δείτε αν σας δίνουν τυχόν αποταμιεύσεις οι τράπεζες έτσι απλά και τα λέμε …

  6. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΧΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚ ΤΡΙΚΟ ΔΥΣΗΡΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΒΑΖ ΟΥΝ ΣΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤ ΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ Σ

    1. Τα ΟΥΦΟ τα κανουν ολα .Σε μια τοσο οργανωμενη χωρα οπως ειναι το Ελλαδισταν χωρις εγκληματικοτητα,κλοπες,μαφια,οργανωμενο και μη εγκλημα ,με κατοικους που ειναι οι καλυτεροι του κοσμου με μια λεξη που δεν υπαρχει στα λεξικα τα ξενα ( οπως λεμε το φιλοτιμο ) και γινονται τετοια πραγματα ? Οχι ρε ,δε μπορει στην Ελβετια της Ευρωπης να γινονται αυτα. Μας απειλουν εχεις δικιο.Οι ξενοι φταινε.χα χα χα.

Leave a Response