ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟ#ΣΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ – ΕΠΕΣΕ ΟΡΟΦΗ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΜΕ 40 ΕΠΙΒΑΤΕΣ!!!

    Κοινοποίηση:
    leoforeio

    Ακόμα δεν συνήλθαμε από την τραγωδία των Τεμπών, παραλίγο να ζήσουμε νέα, στο Φάληρο. Στο λεωφορείο της γραμμής 040, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα με περίπου 40 επιβάτες, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, έπεσε ένα μεγάλο κομμάτι της οροφής.

    «Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλιώς θα τους είχε πάρει το κεφάλι» είπε Στο Κόκκινο και την Κατερίνα Ακριβοπούλου, ο Διονύσης Καντιώτος, επιβάτης του συγκεκριμένου λεωφορείου.

    «Ακούσαμε έναν μεγάλο κρότο, την ώρα που το λεωφορείο κινούνταν στην Εθνάρχου Μακαρίου με κατεύθυνση προς Καλλιθέα. Στα καλά καθούμενα ξεκόλλησε ένα τμήμα της οροφής και έπεσε κάτω. Φωνάζαμε στον οδηγό να σταματήσει γιατί δεν το αντιλήφθηκε αμέσως. Τελικά μας κατέβασε όταν στρίψαμε στην Θησέως» εξήγησε.

    «Ζούμε από σύμπτωση γιατί πλέον δεν πιστεύουμε ούτε στα θαύματα» είπε σοκαρισμένος ο Διονύσης Καντιώτος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Επι τέλους αρχίζει ο λαός να καταλαβαίνει την διαρκή Εθνική προδοσία των πολιτικών.
      Χρειάζεται όμως διακριση, όσον αφορά στα της Πίστεως στον Θεό.
      Η τελευταία πρόταση, μπορούσε να μην δημοσιευθεί. Τα λόγια ενός απελπισμένου, δεν αποτελούν αντικείμενο προβολής, ιδιαίτερα από μιά Πατριωτική ενημερωτική ιστοσελίδα όπως το Μακελειό.
      Και κάτι τελευταίο για όσους κλωνίζονται :
      “Τύχη είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Θεού” όπως έλεγε ο μακαριστός χαρισματικός Αρχιμανδρίτης Ανανίας Κουστένης.

    2. Όταν φώναζαν οι δεξιοί για τους κοπροσυνδικαλιστες μουγκα όλοι. Και εν πασει περιπτωσει ρε μακελειό στα αρ….μου ο κάθε ένας και από τους 300 συν τους παρελκομενους στην βουλη. Αλλά τέτοιο μένος και τέτοιες βρισιές για την ΝΔ δεν θυμάμαι ουτε στο 1,%οταν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Και για την τραγωδία στο Μάτι θυμαμαι πολυ καλα τόσο ψηλά συνέχεια δεν το είχες. Καντε και λίγο αυτοκριτική.
      Δεν πιστευω να το δημοσιεύσεις γιατί και σε άλλες περιπτωσεις δεν το έχεις κα ει αλλά λέμε τωρα

    3. οτι και να κανουν οσο χρημα και να ριξουν δημοσιο στα λεωφορεια μια τρυπα στο νερο κανουν εφοσον εκει εχουν βολεψει ολη την κομματικη τους πελατεια ειναι οργανισμοι που μπαινουν καθε μερα εκατομμυρια μεσα καιρος να γινουν ιδιωτικα οπως ηταν καπποτε με εισπρακτορες και φυσικα τον ελενγχο και την συντηρηση να την αναλαβει ο καθε ιδιωτης οχι οπως τωρα που ακομα και χωρις λαδια τα κομματοσκυλα τα βγαζουν στους δρομους με ελλειψεις και κινδυνο να σκασουν οι μηχανες τους σαν βομβες…………

      1. Ηλίθιες προτάσεις για ιδιωτικοποιήσεις, από έναν βλάκα που θέλει να “ελένχει” όπως “κάπποτε” κιόλας…

    4. 2.7 θα τις κάνει τις πρώτες…αν μπορούσε δε θα τις έκανε ποτέ…με πολύ βαριά καρδιά τις κάνει….τρώει ότι μπορεί μέχρι 2.7 και μην τον είδατε τον παναη.

    5. Από θαύμα ζούμε όσοι κινούμαστε με τα λεωφορεία χάρους.

    6. Eκτός από το να παίρνει λεφτα και να κουναει το δαχτυλο στη βουλή o Καραμανλής αποδεικνύει ότι δεν έκανε τίποτα. Με ποιό δικαίωμα θα ξαναβαλει υποψηφιότητα?

    7. Έχουν φέρει από πρόπερσι λεωφορεία από Ουγγαρία και Πολωνία ηλικίας 10-15 ετών.
      Δεν είναι αγορασμένα από την ΟΣΥ αλλά μισθωμένα από μεσάζοντες.
      Τους ονομάζουν παρόχους!

    8. Το καλοκαιρι τα ζω καλα .Τα παιρνω απο Ελληνικο για Γλυφαδα.Ουτε αιρκοντισιον ,ουτε παραθυρα δυο τρια με ανακληση ανογμα μιας πιθαμης.Αυτα πρεπει να συνοδευονται με ασθενοφορο .Ειναι επικινδυνα ! Αμ και τα τραμ που το καλοκαιρι μπαινεις μεσα για Γλυφαδα που κανεις μπανιο μεσα απο τα αιρκοντισιον που οχι απλως σταζουν …. αλλα σε ξεβγαζουν κανονικα.Πανε τα λεφτα μας ασκοπα για πραγματα χωρις την ασφαλεια μας και για τις χωματερες .

    9. Ηδη πολλα λεωφορεια εχουν πανω απο 1 εκ. χιλιόμετρα αυτο και μονο τα λέει ολα.
      Μας τα φορτωνουν οι ξενοι μεταχειρισμενα με ηδη πολλα χιλιομετρα και μετα τα εχουμε εμεις μεχρι να γινουν παλιοσίδερα

    10. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΥΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΡΕΕΕΕ…..
      Ο ΛΑΧΑΝΕΜΠΟΡΑΣ !!!!
      καθιστε με αυτους…..

    11. Δεν φταίει η κακιά η (χ)ώρα που βγάλανε κάποιοι ηλίθιοι ένα πανό και το ανέφερε μετά ο μητσοτάκης. Η κακιά η μίζα φταίει που πήρανε. Και η κακιά η ψήφος μας που τόσα χρόνια ψηφίζουμε προδότες και ανθέλληνες. Και παλιά κρυβόντουσαν αλλά τώρα στο λένε κατάμουτρα. Επίδομα στον μετανάστη 400 ευρώ και ψίχουλα στο ελληνόπουλο. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων, ας μου πουν οι προδότες πολιτικοί τι είναι; Σπίτι στον μετανάστη και τα funds στα σπίτια των Ελλήνων. Αν αυτό δεν είναι προδοσία από όλους τους, τότε τι είναι;

    12. Κουλη που να κουνηθεις απ τη καρεκλα? Ανικανος δοσιλογος εντολεας στα υπουργακια του που καποιοι κουβαλανε και βαρια ονοματα και τα ξευτιλιζουνε!
      Απο τη πολλη μασα δεν περισσευει φραγκο για συντηρηση! Μονο επιδοματακια βασιζομενα στο ΦΠΑ της ακριβειας και την αισχροκερδεια μαυραγοριτων “συμπατριωτων” μας αλα β παγκοσμιο πολεμο! Αβε Νερωνα, υποκλοπεα, υπερμαχε της μαχης για την….κλιματικη αλλαγη αφου πρωτα εκαψες τη μιση Ελλαδα!
      Και πουσαι προτου την κανεις να λυσεις το δημογραφικο με “επενδυτες” σκοτωνοντας τα δικα μας παιδια!

    13. Θεός φυλάξοι, τρένα, λεωφορεία της κακιάς ώρας, αεροπλάνο μη τύχει τώρα

    Comments are closed.