ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ – ΚΛΑΔΙ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΛΑΦΡΑ

Κοινοποίηση:
nayarinou_dentro

Παρολίγον τραγωδία το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα μεγάλο κλαδί από πλατάνι στην Πλατεία Ναυαρίνου έπεσε ξαφνικά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά. Στο σημείο έφτασαν συνεργεία για να απομακρύνουν το πεσμένο κλαδί.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το θετικό ήταν ότι ο άνδρας άκουσε τον ήχο που έσπασε το κλαδί και βλέποντάς το να πέφτει έκανε βουτιά και δεν τον πέτυχε στο κεφάλι.

Αν βέβαια, εκείνη τη στιγμή υπήρχαν περισσότεροι περαστικοί, παιδιά ή ηλικιωμένοι μπορεί να είχαμε θρηνήσει θύματα.

Φωτογραφίες του περιστατικού δημοσιεύτηκαν στη σελίδα “Σωματείο Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης” στο Facebook.

platani platani1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτο δεν ειναι τιποτα Αν πατε στην οδο Ορεστου στο τμημα μεταξύ Δελφων και Μακεδονιας θα δείτε δενδρα σαπια υψους 15 και 20 μετρων να αποτελουν απειλη για ανθρωπους κτηρια και αυτοκινητα και να μην ενδιαφέρεται κανεις Καλα αρμοδιοι υπαλληλοι δεν εχουν εντοπισει το προβλημα Το οτι θα γινει κατι σε μια κακοκαιρια η μη ειναι σιγουρο. Παρακαλω δείτε το θεμα

  2. Με τα δέντρα και τα μπαλάκια ευθυνών κάτι πρέπει να γίνει… Γέρνει το δέντρο αλλά σου λέει τη μια είναι ευθύνη του δήμου την άλλη η περιφέρεια την άλλη το δασαρχείο Ε άντε μπιπ μη πω τίποτα χειρότερο

  3. Το να περπατάς κάτω από δέντρα κατά τη διάρκεια καταιγίδας, είναι τουλάχιστον γελοίο.

  4. ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ & ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΠΕΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΡΟΛΛΕΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ????????

Leave a Response