19/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ – ΣYΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡEΝΟΥ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓO ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ – ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟY 130 ΕΠΙΒΑΤΩΝ – ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
FotoJet

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες,τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του φορτηγού και ένας επιβάτης.

Σύγκρουση επιβατικού τρένου με φορτηγό όχημα σημειώθηκε νωρίτερα όπως σας είχαμε ενημερώσει, κοντά στην Αυλίδα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο ελαφρά τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη στην περιοχή της Γλύφας, όταν φορτηγό όχημα λόγω του ότι έσκασε λάστιχο, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις ράγες. Εκείνη την ώρα περνούσε αμαξοστοιχία με περίπου 130 επιβάτες και έτσι συνέβη η σύγκρουση.

Όπως λέει η σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train, φορτηγό εξετράπη της πορείας του στον περιφερειακό δρόμο πλησίον της Αυλίδας και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551, που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα-Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη σύγκρουση δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός, αλλά ελαφρά τραυματίστηκαν ένας επιβάτης του τρένου και ο οδηγός του φορτηγού.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως η αστυνομία και η πυροσβεστική, γαι τον απεγκλωβισμό των επιβατών της αμαξοστοιχίας και του φορτηγού οχήματος.

Δρομολογούνται λεωφορεία για την απομάκρυνσή τους.

Στο σημείο έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων στον κεντρικό δρόμο με τα αυτοκίνητα να πηγαίνουν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

 Οι πρώτες εικόνες και βίντεο
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Γίνεται κακός χαμός ο άλλος γαμαει την γυναίκα του παπά, ο άλλος γάμοει την άλλη στον σταθμό και τουμπαρε το τρένο στα Τέμπη, οι φορτηγατζηδες κινούμενοι χαροι σε όλη την εθνική οδό.
    Σε αυτό το κράτος σαρακατσανοφερνουν όλοι.

  2. Έχουνε ξεφύγει τώρα τελευταία οι φορτηγατζήδες. Περνάνε απο στοπ, από κοκκινα και θερίζουν. Άμα βρεθείς στο δρόμο τους και δεν προλάβεις να φρενάρεις , Τελείωσες. Δεν υπολογίζουν κανένα ουτε προτεραιότητες ουτε τίποτα. Η τροχαία ειναι στη κοσμάρα της. Πλήρης παρακμή.

  3. Τα περισσότερα αφεντικά στο ελλαδιστάν είναι για την ηλεκτρική καρέκλα. Σπατάλη οξυγόνου και τίποτα άλλο.

  4. Οντως τα λαστιχα της νταλικας ειναι για το π…..ο! Με πορδες μαλλον κονομανε καποια…αφεντικα σ αυτη τη χωρα! Λαδοτυρακι,…ΚΤΕΟ και….οποιον παρει ο χαρος! Εμεις οι υπολοιποι ειμαστε μαλακες που συντηρουμε τα οχηματα μας?

  5. Η νταλίκα φοράει λάστιχα F1 τελείως φαλακρά slics

  6. Παρατηρήστε τα λάστιχα … (στην τρίτη φωτό από το τέλος ) !!!

  7. ……ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ….ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ…..ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ???…..

  8. Ασυδοσια παντου : μια με τα τρενα και με το δυστυχημα στα τεμπη και τωρα ενος μ@λ@κ@ οδηγου νταλικας που επεσε πανω στο τρενο……Εντελει δεν ξερεις με ποιο μεσω μεταφορας θα εισαι ασφαλης….Παλι καλα που δεν θρηνυσαμε θυματα ……

  9. ΜΑΡΕΒΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΟΚΦΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩΛΕΣ ΚΤΛ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΡΕΑΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ? ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!! ΠΑΡΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΑΥΤΗ! 1.500 ΕΥΡΩ. ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ “ΝΑΝΣΥ” ΕΣΥ!! ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΟΥ.

  10. Καλά σας κάνει γίδια, ακόμα δεν είδατε τίποτα, μεθαύριο θα ξαναπάει στη κοντή την πατσαβούρα να της πει πως όλα πάνε καλά.

  11. ΜΗΠΩΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΗΤΑΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ???

Comments are closed.