ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

    Κοινοποίηση:
    sbu

    Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας κορυφαίος αξιωματούχος της ουκρανικής κατασκοπευτικής υπηρεσίας.
    Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό η γυναίκα του μέσα στο διαμέρισμά τους στην πόλη Κροπιβνίτσκι. Ο Ουκρανός κατάσκοπος έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο.

    Πρόκειται για τον Ολεξάντρ Νακονέτσνι, ήταν επικεφαλής της SBU, της κατασκοπευτικής υπηρεσίας της Ουκρανίας, στην περιφέρεια του Κιρόβογκραντ.

    Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Ουκρανίας επιβεβαίωσε τον θάνατο του Νακονέτσνι, ενώ έρευνα για το περιστατικό έχει ξεκινήσει η αστυνομία.
    Σύμφωνα με έναν πολιτικό της περιοχής, τον Αντρέι Λάβρους, ο Νακονέτσνι αυτοκτόνησε. Ο ισχυρισμός αυτός, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Και στα δικά σου Ζελέ. Για το καλό του λαού σου και της ανθρωπότητας.

    2. στον πουτιν πουτινιες?

      ζελενσκυ κοντοπουτανιτσα ετοιμασου για πουτινο-κωλονοσκοπηση

    3. Είναι αναγκαίο πλέων για την ελευθερία των λαών αλλά και την ΕΚΔΙΚΙΣΗ και τιμωρία (Ύβρις και Νέμεσις) να δημιουργηθεί ένα ΝΑΤΟ από την Ρωσία την Κίνα τους λαούς της Ασίας της μέσης Ανατολής της Λατινικής Αμερικής των Αφρικανικών λαών και ξεκινήσει εκστρατευτικος πόλεμος στις γεωγραφικές περιοχές των Αγγλοσαξονων και της Ευρύτερης περιοχής που επηρεαζουν την Δύση!

    4. Ειδες η….μαρμαγκα? Γοβατη ετοιμασου ερχεται η σειρα σου!

    Comments are closed.