ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ – ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Ο ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ – ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΣΕ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ “ΑΓΑΠΗ” ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gelastos-kous

Εν μέσω συνθημάτων από πλημμυροπαθείς αφίχθη λίγο πριν τις 11 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ξεκινά την επίσκεψή του στη Θεσσαλία από την Φαρκαδόνα.

Δεκάδες πλημμυροπαθείς που είχαν συγκεντρωθεί ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα στη θέα του πρωθυπουργού, απαιτώντας ουσιαστικές λύσεις και μέτρα για την περιοχή του.

Νωρίτερα οι αστυνομικές αστυνομικές δυνάμεις έστησαν μπλόκο σε πλημμυροπαθείς, λίγο πριν την άφιξη του πρωθυπουργού, στο δημαρχείο της Φαρκαδόνας.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε πρώτα ο Κώστας Σκρέκας και στη συνέχεια ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας.

Τοπικοί παράγοντες έδωσαν λουλούδια στον πρωθυπουργό, ο οποίος ακολούθως εισήλθε στο δημαρχείο Φαρκαδόνας για την επικείμενη συνάντηση. Στα πρώτα του λόγια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε στους κατοίκους ότι «δεν σας ξεχνάω».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το Κτηματολόγιο Θεσσαλίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Από 30 μέτρα απόσταση με beretta και μπάλες τον έχει άνετα κάποιος.Ένας ετοιμοθάνατος να αφήσει και το όνομα του στην ιστορία σαν ο σωτήρας της χώρας

  2. Και εγώ τί φταίω βρε Θεέ, που οι Θεσσαλοί είναι γλειώδεις, άνοες, γλείφτες,γιδόμορφοι,λερωμένες λινάτσες κατουρημένοι,και ζωίφια που έρπουν;

  3. Ε Ν Σ Τ Α Σ Η !!!!!!! Τα επομενα 200χρονια η οικογενεια α. ε. στο τιμονι του τραινου των ανεγκεφαλων ελλαδιστανικων α.ε. Εισαστε οτι καλυτερο μπορει να τους συμβει….. διοτι η οικογενεια α. ε. απο ψοφιμια βγαζει ‘χρυσο’…..

  4. Έλα μωρέ κουλή ψήφισαν…. αντί να πάει όλος ο κόσμος 5 -6 κουμουνια φώναζαν. Αντί να πάνε 2000 κόσμος. Να τον υποδεχθούν όπως πρέπει.

  5. Να λενε ευχαριστω που δεν εφαγαν και ξυλο, με ενα νευμα του στα ματ η κουλα να εκανε θα τρωγανε και ξυλο. Αρα να λενε ευχαριστω στην κουλα

  6. “”””…..ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΣΕ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ…..”””” μονο τα ματ????? Πολυ επιεικης ο τακουλας για την προικα του…τα κατοικιδια του τα προσεχει και ας τους “”αγαπαει both ways””…..

  7. Οι ρουφιάνοι έδωσαν λέει στον αφορεσμενο λουλούδια …
    Την κατάρα του γένους να έχετε τσοκλανια .

  8. Τελικά οι καράβλαχοι ενώ καταστράφηκαν δεν έλουσαν με κοσμητικά επίθετα όπως στην Πεντέλη.τον σαλοπαρμένο. Ραγιάδες του κερατά καλά σας κάνει ψόφια όρνια.

  9. Οπως μας κυβερνάνε Ελληνόφωνες,ετσι Ελληνόφωνος είναι και ο λαός που τους ψηφίζει.Ο,τι αξίζουμε έχουμε.Αντί να ξεσηκωθούμε ενωμένοι όλοι μαζί,πάνω από 2 εκ λαός στο σύνταγμα ,σαν εληνόφωνοι ραγιαδες καθόμαστε και τους χαιδεύουμε τα αυτιά.

      1. ΕΣΥ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ 👍👍👍👍👍👍. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ;

    1. ότι και να γράφεις δεν μας ρίχνεις το ηθικό ρε τρολάκι. Τον Κούλη και όλο του το σόι από Χάζαρους θα τους πάρουν τα πάσα οι Έλληνες

  10. Δε το σώνει με τίποτα .
    Με το ζόρι θα πάρει 20%.
    Απλά είναι πολύ άχρηστοι οι άλλοι .
    Εκτός από Πολακη.
    Μόνο αυτόν τρέμει το σύστημα .
    Τα ξέρει όλα και έχει βγάλει στη φόρα και όλους τους δικαστές.

  11. σωματοφυλακες κομματικοι κυφηνες μια αηδια με τον χαμογελαστο βλαμμενο

  12. Το να κανεις τον δοσιλογο των φριτς σε μια καραχρεωκοπημενη χωρα οντως ειναι δυσκολο κι ας παντελονιαζεις! Πανε τα ψυχοφαρμακα συννεφο!
    Ο πληθυσμος κανα επιδοματακι, κανα μεροκαματο του 2.0 και τουμπεκι ψιλοκομμενο! Σαφως οι της πρωτογενους παραγωγης βλεπουνε πιο συμφερουσα τη τοποθετηση κωλογεννητριων και φωτοβολταικων απο το να βοσκουνε γιδοπροβατα γι αυτο δεν εχει ανοιξει ρουθουνι!
    Θαχει ομως ο καιρος γυρισματα….

  13. Φάτε σκατά, κερνάει η Κουλάρα. Στόκοι νεογέλληνες, ντουγάνια, χαμένα κορμιά. Σας αξίζει και με το παραπάνω, γίδια.

Leave a Response