ΑΡΧΙΣΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ»! ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ! ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ

    Το έγκλημα της απαξίωσης, της υποβάθμισης και τις διάλυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ), το οποίο αντί να ενισχυθεί και να βελτιωθεί με αφορμή την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 35.000 ανθρώπους στη χώρα μας, όχι απλά μένει ατιμώρητο, αλλά συνεχίζει να πληγώνει την Ελλάδα και να εκθέτει όσους στήριξαν τον αυταρχισμό και όχι την υποστήριξη του ΕΣΥ.

    Έτσι τώρα, με αφορμή την έξαρση που παρατηρείται στις ιογενείς λοιμώξεις, σε συνδυασμό με τις ελλείψεις φαρμάκων, φτάσαμε πάλι στο σημείο να ακούμε επιστήμονες να ζητούν τη λήψη νέων μέτρων που αφορούν τα παιδιά!

    Ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, εξέφρασε την άποψη ότι δεν πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα, αλλά να δοθεί παράταση μιας εβδομάδας, καθώς ανησυχεί για τις επιπτώσεις των λοιμώξεων αυτών στα παιδιά και τα νοσοκομεία δεν έχουν κλίνες ΜΕΘ!

    Ναι, αυτές τις κλίνες που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη διατυμπανίζει ότι αύξησε…

    Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ.Καπραβέλος είπε ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμα στην κορύφωση της έξαρσης των ιογενών λοιμώξεων και πως πρέπει να προστατευτεί ο παιδικός πληθυσμός:

    «Οι ιογενείς λοιμώξεις και η τρομακτική έξαρση που δεν έχε φτάσει στην κορύφωσή της στην Ελλάδα, με ανησυχούν περισσότερο, για τις επιπτώσεις που έχουν στα παιδιά. Αντί να παίρνουμε τέτοια μέτρα, ας σκεφτούμε λίγο ακόμα και για παράταση των διακοπών των παιδιών, να μην ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα. Ας το σκεφτεί η Επιτροπή, υπάρχει μία έξαρση των ιογενών λοιμώξεων και το κυριότερο και επικίνδυνο, δεν έχουμε κλίνες εντατικής. Η Αγγλία το πέρασε αυτό στις αρχές του Δεκεμβρίου, όταν αναβλήθηκαν σχεδόν όλα τα χειρουργεία καρδιάς διότι τα κρεβάτια εντατικής των παιδιών είχαν καλυφθεί με ιογενείς λοιμώξεις και βρογχιολίτιδες. Βλέπουμε περιστατικά τέτοια που δυστυχώς θα απασχολήσουν αυτή τη στιγμή την Ελλάδα και δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει άλλες κλίνες εντατικής. Όλη η βόρεια Ελλάδα αναγκάστηκε να στείλει παιδί στην Αθήνα. Αν δεν έχουμε φτάσει στην κορύφωση, προτιμότερο είναι να σκεφτούμε τον παιδικό πληθυσμό, να τον προστατέψουμε. Να το σκεφτεί η Επιτροπή να παραταθούν οι διακοπές για μία εβδομάδα, είναι ένα σοβαρό θέμα που πρέπει να το δει η Πολιτεία σε σχέση με τη νοσηρότητα που προκαλεί η έξαρση των αναπνευστικών λοιμώξεων».

    Η επικινδυνότητα σύμφωνα με τον κ.Καπραβέλο έγκειται στο γεγονός ότι έχει πέσει η ανοσία του πληθυσμού, κάτι που ως αναφορά μόνο υποκριτικό μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και πολλοί επιστήμονες ήταν φανατικά υπέρ της πλήρους απομόνωσης και του εγκλεισμού όλο το προηγούμενο διάστημα της κρίσης με τον κορωνοϊό. Και έρχονται τώρα και λένε ότι για την έξαρση φταίει η πεσμένη ανοσία. Ό,τι σπέρνεις, θερίζεις…

    «Υπάρχουν περίπου 200 ιοί που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα κατά τους χειμερινούς μήνες και επειδή η ανοσία μας έχει πέσει (σ.σ. λόγω της διετούς «αποστείρωσης» που αποφασίστηκε και με προτροπές των επιστημόνων…), το είχαμε προβλέψει και όλος ο πλανήτης είχε πει ότι το κύμα το χειμωνιάτικο θα είναι διαφορετικό με την τρομακτική έξαρση των ιογενών λοιμώξεων με επίπτωση στα παιδιά και στις μεγάλες ηλικίες …  Δεν έχουμε φτάσει στην κορύφωση ακόμα στην Ελλάδα, αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα και όχι η Κίνα …  Δεν απασχολεί αυτή τη στιγμή τα νοσοκομεία μας ο Covid, αλλά οι ιογενείς λοιμώξεις. Θα μας ταλαιπωρήσουν, αλλά δεν δικαιολογώ κανέναν πανικό και καμία ανησυχία», είπε ακόμα ο Νίκος Καπραβέλος.

    Σε ότι αφορά την κατάσταση στην Κίνα, ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» επεσήμανε ότι τα όσα συμβαίνουν είναι αναμενόμενα, πως η χώρα θα πληρώσει βαρύ τίμημα, ενώ η ανησυχία των επιστημόνων είναι μήπως η Κίνα αποτελέσει το εκκολαπτήριο νέων στελεχών που μπορούν «να καταστρέψουν την ανθρωπότητα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

    «Φοβόμαστε μήπως αυτή η τρομακτική διασπορά προκαλέσει την εμφάνιση νέων στελεχών που θα μας δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα. Εκεί θέλει επιτήρηση γονιδιακή. Δεν πρέπει να μας ανησυχούν αυτά που βλέπουμε, είναι 1,5 δισεκατομμύρια στην Κίνα, θα πληρώσει ένα βαρύ τίμημα, έχει και τον πιο γερασμένο πληθυσμό σε όλον τον πλανήτη, άρα οι εικόνες αυτές που βλέπετε είναι αναμενόμενες …  Μπορεί ξανά η Κίνα να αποτελέσει το εκκολαπτήριο νέων στελεχών που μπορούν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα. Καλά κάνουμε και παίρνουμε προληπτικά μέτρα, αλλά δεν πρέπει να ανησυχήσουν τον κόσμο και δεν πρέπει να αδειάσουν τα ράφια των φαρμακείων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. ας μην ανοιξουν αλα και οι γιατροι δεν εχει φραγκο αφηστε τους ετσι κανα 6 μηνο να δουνε πως ειναι , , ,

    2. να μας πει ο κολογερος ποσα του δινουν.για να λεει μαλακοες ουστ άχρηστοι

    3. Στείλτε από ένα βέλος στον Κόπρανο(βελος) και τέλος!!!

    4. Κάτι έπρεπε να πει και το γεροχουφταλο ο Κοπροβελος για να τον δείξουν τα κανάλια. Αναμένουμε τον έτερο βόρειο που ασχολείται με λύματα στα οποία είναι βουτηγμένος μέχρι το λαιμό Σαρρήμπούρδα.

    5. Τη στοά σου τη ρώτησες?

    6. Ο σκοπός της ΝΤΠ ήταν να μην διαθέτει επιλογή ο Έλληνας πολίτης.Από την μία το Lockdown μειώνει φυσικά την μετάδοση του ιού από την άλλη όμως καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα διότι υπάρxει η έλλειψη της ηλιακής ακτινοβολίας που δίνει στον άνθρωπο την πολύ xρήσιμη βιταμίνη D λείπει ο φυσικός πόρος των πνευμόνων το υπερπολύτιμο οξυγόνο Ο2 και φυσικά υπάρχουν προβλήματα ψυxικής αλλά και οικονομικής φύσεως από τον εγκλεισμό.Αν από την άλλη πάλι βρίσκεται ο κόσμος έξω σε ένα κράτος με ανύπαρκτη νοσοκομειακή περίθαλψη το μόνο που θα συμβεί είναι η έλευση της αύξησης των κρουσμάτων λόγω συνωστισμού και φυσικά η μετάδοση του ιού μέσω του εσκεμμένα καταστροφικού κλίματος με αεροψεκασμούς με δηλητήρια με πυρκαγιές και οτιδήποτε άλλο δημιουργεί το ίδιο
      το Νεοταξικό σύστημα.Το κερασάκι στην τούρτα είναι το ότι εξαφάνισαν τα φάρμακα με τρόπο ώστε οι νοσούντες να μην έχουν καν Depon για να καταπολεμήσουν έστω ένα πυρετό.Να έχετε φυσικά εις γνώση ότι μέσα σε όλα αυτά θα υπάρξει με τρόπο μόλυνση του νερού των τροφίμων και πάρα πολλά άλλα.Τα πάντα είναι από την Παγκοσμιοποίηση άριστα μελετημένα με κάθε λεπτομέρεια.Η αύξηση των καυσίμων των ξύλων του ηλεκτρονικού κτλ έxει απώτερο σκοπό να μην μπορεί να ανταποκριθεί ο άνθρωπος όπως πρέπει το xειμώνα ώστε να υπάρxουν μεγαλύτερα περιστατικά ιώσεων εφόσον δεν έxει τις απαιτούμενες οικονομικές απολαβές για να καταπολεμήσει τυxών ψύxους.

      Τι μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν:

      1.Τοποθετούμε φίλτρα έστω και μικρού κόστους σε όλες τις βρύσες.
      2.Δημιουργούμε ένα φαρμακείο έκτακτης ανάγκης με θερμόμετρο με πιεσόμετρο με μανταλάκι πίεσης και καρδιακών ρυθμών με παυσίπονα και οτιδήποτε άλλο είναι απόλυτα απαραίτητο.
      3.Αποφεύγουμε τα τρόφιμα από έξω και κοιτάμε να τρώμε καθαρό ( όσο γίνεται φυσικά ) σπιτικό φαγητό.
      4.Γινόμαστε απαραίτητα φίλοι με τα φρούτα αλλά δεν ξεxνάμε ποτέ ότι πρέπει να πλυθούν άψογα.
      5.Να φοράτε μάσκα ΟΧΙ συνεxώς διότι κάνει κακό αλλά μόνο όταν μιλάτε με κάποιον ο οποίος είναι σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση με εσάς.Για παράδειγμα καταστηματάρxης με πελάτη.
      6.Αν δείτε ηλιόλουστη ημέρα κάθεστε κάτω από τις ακτίνες του έστω για πέντε λεπτά αλλά μην υπερβάλετε στον xρόνο.Το μέγιστο δέκα λεπτά γιατί το παραπάνω φέρνει αντίθετα αποτελέσματα με δερματικά προβλήματα.
      7.Κόψτε το κάπνισμα όσο δύσκολο και αν είναι για εσάς.Τα άρρωστα πνευμόνια δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν όπως πρέπει σε μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή και θα έρθει το μοιραίο.

    7. Άχρηστοι ήσασταν,άχρηστοι παραμείνετε γιατρουδακια του κώλου…

    8. Η Κίνα ετοιμάζει νέους ιούς. Διεθνής δικαιοσύνη υπάρχει;

    9. ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ; ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥΛΕ.

    10. Εκτελεστικο ρε. Σημειωστε τον κ αυτον. Να μπαινεινατην λιστα των προδοτών και ηλιθιων

    11. Με την ποιότητα της εκπαιδευσης που εχουμε, νομίζω είναι καλύτερα να μην πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μορφώνονται. Εμείς πρέπει να τα μορφώνομε τα παιδιά μας στο σπίτι, όπως εμείς θελουμε και όπως πρέπει. Διαβάζοντας παλιά σχολικά βιβλία, της δεκαετίας του 60’, τότε που τα βιβλία ήταν σωστά, βασισμένα πάνω στις ελληνικές αξίες και ήθη. Βάλτε τα παιδιά σας να διαβάσουν τα αναγνωστικά εκείνης της εποχής, κυρίως όμως να διαβάσουν τα βιβλία ιστορίας. Στο σχολείο τα μαθαίνουν ότι θέλει το σύστημα και όλοι ξέρουμε πως το σύστημα είναι εναντίον μας και εναντίον των παιδιών μας. Η αλήθεια είναι πως θέλει δουλειά, θέληση και χρόνο. Αφιαιρωστε όμως αυτόν τον χρονο στα παιδιά σας. Αξίζει τον κόπο.

    12. Θα γίνει της πουτ@ν@ς εάν δεν ανοίξετε τα σχολεία

    13. Βγήκε από την τρύπα του πάλι αυτή η κοπριά ο κοπροβελος κακό χρόνο να έχει??
      Χρόνια πολλά και καλή θεία φώτιση σε όλους τους Ελληνες.

    14. Κάτω τα ξερά σας από τα παιδιά, μπ@σταρδοι. Έχετε βάλει στο στόχαστρο τα παιδιά. Αληταραδες.

    15. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ Μ ΑΥΤΟΥΣ…ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΧ.ΚΟΜΜΑΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Κ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ…ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ….ΧΤΥΠΑΜΕ 25% ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….ΑΝΤΕ 20%…ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ….Κ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΤΣΟΝΤΑ….
      ΥΠ’¨ΟΨΙΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ

    16. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ σε Mακελειό και Αναγνωστες-ιες
      Αν ειναι να μην ανοιξουν τα σχολεια την Δευτερα 9 Ιανουαριου 2023,
      ας μας το πουν εως την Κυριακη 8 Ιανουαριου 2023 τουλαχιστον να μην ξυπνησουμε τζαμπα το πρωι που εχει και +3°C βαθμους Celsiou, τουλαχιστον να σαπισουμε στον υπνο.
      Ξερεις τι ομορφα ειναι μεσα στην Ζεστούλα του παπλωματος;
      Χουζουρευεις με το μαξιλαρι, αμολάς και τα αέρια απο πισω σου, και ειναι σαν Φούρνος το κρεββατι.

    17. ΝΑΙ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΙΩΣΕΙΣ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΙΝΤΕ ΜΠΙΧΛΕΣ.

      1. Αν φοβάσαι και μυγιάζεσαι κάτσε σπίτι εσύ για πάντα και καλόν ύπνο, άϊντε μπράβο!

    18. θα το ξανακάνουν και μάλιστα πανεύκολα γιατί απλά έχουμε γεμίσει γιδοπροβατα που θα μπολιαζονται μέχρι να σβήσει ο ήλιος

    19. Καλα και να ανοιξουν τα σχολεια τι θα τους μαθουν ? Οτι η γη γυριζει γυρω απο τον ηλιο και αλλα τετοια παραμυθια που λενε στα σχολεια ? Αμα δεις και το ηλιοκεντρικο συστημα και το γεωκεντρικο ( μαλλον ) θα δεις οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο , αρα στο σχολειο παπαγαλιζουν ( ψεματα και οχι μονο ) και δεν εχουν κριτικη σκεψη . Τιποτα… η εκπαιδευση του ”χθες” εχει τελειωσει για παντα και θα αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη ( σε λιγο ) . Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , συντομα θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες ειναι ολοι πιονια… ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση .

      1. Μεγάλε από το πολύ ποτό τώρα στις γιορτές το έκαψες εντελώς. Καφεδάκι τουρκικο σκέτο μπας και συνέλθεις.

    20. Καλά τα λέει ο γιατρός. Προκειμένου να υπάρξει συνωστισμός στις παιδικές κλίνες, ας μην ανοίξουν τα σχολεία μεθαύριο. Σιγά τα μαθήματα που θα χάσουν. Μαθητές και δάσκαλοι χαβαλεδιάζουν(chic). Nα καλύψουν τα καινά, το καλοκαίρι, κάνοντας μία εβδομάδα αργότερα τις διακοπές.

    21. Τον Γενάρη Φλεβάρη του 2020 είχαμε τη μεγαλύτερη έξαρση γρίπης ever και δεν πάθαμε τίποτα, ούτε τα παιδιά ούτε οι γονείς. Και, εν πάσει περιπτώσει, ο θάνατος είναι μέσα στη ζωή, αν πεθάνουν κάποιοι από γρίπη (κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο) η ζωή θα συνεχιστεί. Δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να μηδενίσει τους θανάτους από γρίπη, από τροχαία, ή όποια άλλη αιτία, απλά δεν γίνεται. Και αν λείπουν ΜΕΘ, η λύση δεν ειναι να κλείσουν τα σχολεία αλλά να φτιάξουν νέες ΜΕΘ. Με τόσα χρήματα που ξοδεύτηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, το ότι εξακολουθούμε να έχουμε έλλειμμα σε ΜΕΘ (όπως συνέβαινε πάντα) είναι έγκλημα. Το να βγαίνει γιατρός και να ζητά να κλείσουν τα σχολεία είναι εκτός των αρμοδιοτήτων του, δεν είναι πολιτικός η δουλειά του είναι μέσα στο νοσοκομείο και όχι να δίνει συνεντεύξεις και να προτείνει “λύσεις” ευρύτερης πολιτικής.

    22. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ??? ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ…ΓΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΓΟΣΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΚΑΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

    23. Σουχει λαχει σουχει λαχει να σε κυνηγανε οι βλαχοι ????

    24. Βρε κοπρίτη κοπριβέλε, από τους 35.000 ανθρώπους που έθαψε η εγκληματική οργάνωση μιζοκούλη, πόσοι πέθαναν σε μεθ ; κανείς, όλοι εκτός, σίχαμα !

    25. Αν το αναζητησει κανεις , πριν απο το 2000 εβγαιναν ειδησεις οτι δεν ειχαμε ΜΕΘ και οτι υπηρχαν ρατζα στα νοσοκομεια αντιστοιχα.Ειμαστε τοσο ηλιθιοι οι ελληνες , που καθε φορα καποιος ξανα-ανακαλυπτει τον τροχο και εμεις ειμαστε σοκαρισμενοι απο την ανακαλυψη !!

    26. Ακόμη με την γριπούλα ασχολείστε, αιγοπρόβατα; Να κάνετε και την 6η κι όλα καλά!

      Υ.Γ: Θα πέσει Φάπεν

    27. το τελος σας ειναι κοντα….πολιτικοι κρατουμενοι εξι μηνων

    28. ο τσαουσεσκου ειχε ιδανικο τελος…..οποτε κοντα σιμα τα γιαννενα

    29. Ταπαμε δεν ταπαμε ειναι αχρηστοι και ανικανοι

    30. Να μην ανοίξουν ποτέ τα σχολεία για να γίνουν τα παιδιά κοπρίτες του κερατά, όπως αυτός, εννοεί

    31. Ρε αντι να ζητησετε και συγνωμη για την τελειωτικη καταστροφη των Ελληνων με τα lock down, τις τεχνητες κρισεις ελλειψης ενεργειας και φαρμακων, ακριβεια και των γονεων, μιλατε κι απο πανω? Ποσο τομαρια μπορει νασαστε? Ουστ σιχασματα, σκατομιασματα! Μητσοτακη αδειασε το θρονο του Καισαρα και καλη νοσηλεια! Εισαι περιπτωση αδερφε @ Ενας πρωην ψηφοφορος σου που να μου κοβοτανε το χερι καλυτερα!

    32. Αυτά τα φασισταρια του γκεμπελς είναι ικανά να αφήσουν να πεθάνει επίτηδες κανά παιδάκι από απλη γρίπη προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους γονεις

    Comments are closed.