ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ – ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ: «ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!»

    Κοινοποίηση:
    πουτιν

    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση στο πλαίσιο των εντάσεων με τη Δύση. «Όλοι θέλουν να μας δαγκώσουν ή να αρπάξουν κάτι. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα βγάλουμε τα δόντια όσων προσπαθούν να το κάνουν ώστε να μην μπορούν πλέον να δαγκώνουν», δήλωσε ο Πούτιν σε κυβερνητική συνεδρίαση στη Μόσχα την Πέμπτη.

    Ακόμα και μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, η Ρωσία εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλη, πρόσθεσε. «Στην πραγματικότητα, οι δυνατότητες είναι κολοσσιαίες και το έδαφός της εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο».

    Ο Πρόεδρος δεν είπε σε ποιον απευθύνονταν οι προειδοποιήσεις του. Ωστόσο, τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης των ενόπλων δυνάμεων για την προστασία της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο, επαίνεσε επίσης τα πρόσφατα ανεπτυγμένα ρωσικά όπλα, όπως ο υπερηχητικός πύραυλος Awangard.

    Οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Δύσης βρίσκονται επί του παρόντος σε ιστορικά χαμηλά. Η αιτία είναι οι ενέργειες της Ρωσίας στις συγκρούσεις στην ανατολική Ουκρανία και τη Συρία. Επιπλέον, τα δυτικά κράτη κατηγορούν τη Μόσχα για εκλογική παρέμβαση, κατασκοπεία και πολλαπλές κυβερνοεπιθέσεις.

    Το Κρεμλίνο, από την άλλη πλευρά, είδε την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να άρει τις κυρώσεις κατά του φορέα εκμετάλλευσης του αμφιλεγόμενου αγωγού Nord Stream 2 ως «θετικό μήνυμα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Έχει γεμίσει η Ελλάδα με Ρωσίδες πόρνες και Ρώσους μαφιόζους. Μισητός λαός για ‘μένα οι Ρώσοι.

    2. ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥ LIVE ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ , ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΚΥΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ? ΠΟΥΛΗΣΕ Σ-400 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΤΟΥΣ , ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ,ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΓΩΝΑΧ….

      1. Ξέχασες τους Σέρβους. Ακόμη θα πάει στην Σερβία να βοηθήσει τους συμμάχους του Σέρβους.

      2. Πολύ σωστά φίλε και με πρόλαβες. Ο κοντός πρώην καγκεμπιτης Βλαδίμηρος μοιράζει σανο και κάνει φιγούρα για να τ. Αφού μπροστά στον Σουλτάνο ο καράφλας είναι γατάκι!!! 🐱. Ειδικά οποίος έχει σύμμαχο την Ρωσία την γ@μησε!!! Αφού οι Ρωσομπλιετ (μεθυστακες) θα σε πουλήσουν όπως εκαναν και με την Αρμενία.

    3. ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ…ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΤΑΡΙΦΕΣ

    4. Ανοητοι αντιναζι γραικυλοι..υποστηριστε αυτο το σλαβοφωνο τερας,το φιλαρακι του ερντογαν,που του εριξε ο τουρκος το αεροπλανο και δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ…Ας κουνηθει στην δυση η ρωσια και οι μπαμπουσκες θα γινουν εργοταξιο απο μνηματα..αλλα που να καταλαβουν οι μαυριδεροι μελαχρινοι λιοκαμενοι απογονοι ανατολιτων κατοικοι της γραικιας που κανουν “κεφι” με τζατζικια σπληναντερα γουρουνοκεφαλες,ραδιο αρβυλα και νατασα θεοδωριδου…

    5. Μπράβο Πούτιν, ξέρουν ότι αυτό που λες θα το κάνεις για αυτό απλά γαυγίζουν από μακριά γιατί σε φοβούνται. Είσαι αρχηγός κράτους με πολλά καντάρια αρχίδια μακάρι να ήταν και οι δικοί μας έτσι αλλά εδώ αυτοί συνεχίζουν και ξεσκονίζουν τους κουραμπιέδες, μεσα στους 300 οι μισοί αν όχι τα 3/4 είναι πούστηδες, φοβιτσιάρηδες, χαραμοφάιδες, παρτάκιδες.

    6. Τον κάνει ο κατσαπλιας Γεωργιανός Ερντογάν ότι γουστάρει .

    7. ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΜΕΓΆΛΟΥΣ ΗΓΈΤΕΣ.
      ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΙΣΕΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ
      ΜΠΟΡΔΕΛΑΚΗΔΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ
      ΒΑΨΟΜΑΛΙΑΔΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΜΠΙΧΛΑ
      ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ……ΑΝΤΕ ΠΡΌΒΑΤΑ ΤΡΈΞΤΕ.

    8. Αν ο κυβερνήτης αγαπά την πατρίδα του κάνει θαύματα.
      Ο Πούτιν παρέλαβε μια διαλυμένη χώρα
      απο τους κομμουνιστές και τους φιλελεύθερους
      και την έκανε πρώτη δύναμη.
      Αντιμετώπισε τζιχαντιστές κ εβραίους ολιγάρχες
      και τους εξαέρωσε με συνοπτικές διαδικασίες.
      Σειρά για καθάρισμα έχουν οι κίναιδοι της ΕΕ,
      οι διεστραμένοι Λιγνάδηδες κ οι λαθρολάγνες λούγκρες των Βρυξελλών.
      Για όλους τους αρουραίους έχει αποπαρασιτικά ο μάγκας Πούτιν.

    9. σιγά μην σκίσεις το καλσόν και εσύ!! όλοι πλάτες στον σουλτάνο κάνετε!!!

      1. Nαι, και επιπρόσθετα πούλησε τους συμμαχους του Σέρβους, Αρμενίους και Σύριους. Θα κάνει ότι έκανε όταν ο Τούρκος του έρριξε το πολεμικό αεροσκάφος.Ποιά αρκούδα; Ψόφια αρκούδα ναί.

    10. Η ρωσική αρκούδα έχει μεγάλη υπομονή,αντέχει καί ανέχεται πολλά μικρά χτυπήματα.Οταν όμως αγριεψει θά γίνει χαμός κυρίου.Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.Ο πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν δέν σηκώνει τσαμπουκάδες καί φοβέρες από τούς Αμερικανούς καί τους Γερμανούς.
      Γιάννης Λάκων

      1. Όταν αγριεψει ψεκι η αρκούδα εσύ θα είσαι αστροσκονη

    11. Πείτε στους Ρώσους να πάρουν τις αδερφές τους απ’τα μπουρδέλα της Δύσης και βλέπουμε..

      1. Αυτές πού χαρακτηρίζεις ρωσίδες είναι ουκρανες

    12. Ηγέτης με α******α,όχι σαν τα πουλημένα τομάρια,

      1. Ναι, μόνο που είναι πολύ μαραμένα.

    13. Αυτος ειναι ηγετης.
      Μακαρι να ειχαμε και εμεις εναν Πουτιν,να σπαζει τα δοντια οσων δαγκωνουν τη χωρα του,
      και οχι οσφυοκαμπες ,που οχι μονον δινουν τα κοματια που δαγκωνουν οι εχθροι και “φιλοι”,
      αλλα σπρωχνουν και ολο το θυραμα στο αδιφαγο στομα τους ,μονον και μονον για να πλουτιζουν οι ιδιοι.

    Comments are closed.