ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ! ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ ΊΜΙΑ: «ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ» ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΛΙΜΕΝΙΚΟ

    Αναφορά του Λιμενικού Σώματος της Κω για το περιστατικό της Τετάρτης στην περιοχή των Ιμίων που έφερε στην επιφάνεια το OPEN αποκαλύπτει πως το τουρκικό σκάφος επακούμβησε το σκάφος του Λιμενικού Σώματος εντός ελληνικών χωρικών υδάτων!

    Συγκεκριμένα φαίνεται να είναι η αναφορά του σκάφους του ΛΣ το οποίο εμβολίστηκε από την τουρκική ακταιωρό αναφέρει πως η τουρκική ακταιωρός κινήθηκε απειλητικά εναντίον του με μεγάλη ταχύτητα «ΝΑ της Καλόλιμνου εντός ΕΧΥ (ελληνικών χωρικών υδάτων)» κι αυτό έκανε ελιγμούς για να το αποφύγει.

    Στη συνέχεια, σύμφωνα με την αναφορά, το τουρκικό σκάφος συνέχισε να κινείται εντός ΕΧΥ με κατεύθυνση ΝΑ προς την Καλόλιμνο, και ενώ το σκάφος «1054» του ΛΣ βρέθηκε παράλληλα με αυτό, τότε οι Τούρκοι έστριψαν απότομα δεξιά επακουμβώντας το και προκαλώντας του ζημιές.

    Δηλαδή το Λιμενικό προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση πραγματοποιώντας ελιγμούς αλλά τελικά εμβολίστηκε εντός ελληνικών χωρικών υδάτων!

    Μάλιστα βάζοντας τις συντεταγμένες στο Google Earth βλέπουμε πως το περιστατικό συνέβη μόλις στα 1,4 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Καλόλιμνου.

    Με λίγα λόγια στην αναφορά του Λιμενικού προς το αρμόδιο υπουργείο περιγράφεται ότι η τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκόπιμα το ελληνικό σκάφος στα 1,4 μίλια από τις ελληνικές ακτές.

    Υπενθυμίζουμε η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει πως τα ελληνικά χωρικά ύδατα αποτελούν «κόκκινη γραμμή», κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνεται να ισχύει.

    Η αναφορά του ΛΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ποιός θά βρεθεί “να τον επακουμβησει” στον Ψεύτη και στον Αρχιψευτη? Αλήθεια,ο Αντιπρόεδρας, πού είναι??

    2. μας .,.,.ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΑΝ

      μαλιστα .,.,.,ρε σαινια του κουλη

      Σταματηστε να ταιζεται τον καθε λαθροπιθηκο που στελνουν τα μογγολια ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΨΟΦΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥς και ασχοληθειτε με τους εξοπλισμους το εμψυχο δυναμικο των ενοπλων δυναμεων και τον ελληνα μαλακα φορολογουμενο .,.,.,
      τοσο πολυ σας εχουν πατησει την ουρα οι ευρωτοκογλυφοι ?

    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ.
      ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΩΘΗΣΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΕΝ

    4. οχι μονο, μας ακουμβησαν … , αλλα τα μαζεψαμε και φυγαμε..,,πηγαν εκει και αντι να τους κυνηγησουμε εγινε το αντιθετο.., καθε σκαφος του λιμενικου πρεπει να βαλει επανω και δυο οπλοπολυβολα ,,, που θα χρησιμοποιουνται οπου και οταν χρειαστει…,, τοχουμε δει και αλλη φορα.., οι τουρκοι να ρχονται καρφι πανω στα σκαφη μας και εμεις να κανουμε ελιγμους για να τους αποφυγουμε, αντι να ανοιξουμε πυρ και να τους βυθισουμε…

      1. Έτσι και χειρότερα! Κάτι νέα οπλισμένα σκάφη του λιμενικού που κυκλοφορούσε ότι παραδόθηκαν τι απέγιναν;;;

    5. Και η πιο μικρη χωρα στον κοσμο δεν θα δεχοταν τετοια παραβιαση των κυριαρχικων της δικαιωματων χωρις δυναμικη αντιδραση, μονο η Μπανανια Τσιπρα και Μητσοτακη και στο παρελθον οι …..εκσυγχρονιστες του κ@λου του Σημιτη, δεχονται τις ….επακουμβισεις και τις παραβιασεις αδιαμαρτυρητα!!!!!!!! Υποτακτικοι και ξενοδουλοι ρεζιλευουν με την αδρανεια τους την Ελλαδα!!!!!!! Που ειναι ο Κολοκοτρωνης και οι οι υπολοιποι ηρωες προγονοι μας να τα……καμαρωσουν τα σημερινα ανδρεικελα;;;;;;;;

    6. ΜΑΣ ΠΟΎΛΗΣΑΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!! ΕΡΝΤΟΓΚΆΝ ΚΟΥΛΗΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ !!!!!!! ΤΑ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΆΝΕ ΚΟΜΜΆΤΙ , ΚΟΜΜΆΤΙ !! ΟΠΩΣ Ο ΤΣΊΠΡΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ !!! ΤΏΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΑΙΓΑΊΟ ΜΑΣ !! ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΆΚΗ ΜΑΣ !!!! ΚΑΙ ΠΑΊΡΝΕΙ ΣΕΙΡΆ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΊΑ !!!! ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ Μ@@@@@!!!!!!

    7. Mηπως πρέπει να δώσουν κανένα φράγκο στο Λιμενικό?Τα τουρκικά σκάφη είναι θηρία μπροστά στα Βαλκάνια μας.
      Νταλίκα vs ιχ.

    8. Μας επακούμβησαν και έγινε και καλή ζημιά στο σκάφος του λιμενικού απ’ όσο είδα.

    9. ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ!!!! ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ!!!! ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ 40% ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΛΑΚΕΣ!!!!

    10. Χέστηκε η φοράδα στ αλώνι. Ο πορνογερος και οι Εβραίοι θα τους γαμησουν και το ξέρουν. Τι έγινε το σαπιοκάραβο που είναι;;;
      Ο Τραμπακουλας ο μεγάλος πατριώτης μόνο πίπες που δε του έπαιρνε του Ερντογάν..

    11. Κιοτήδες ριψάσπιδες οί Τούρκοι εμβόλισαν τό ελληνικό λιμενικό μέσα στά ελληνικά χωρικά ύδατα.Δέν ειναι δυνατόν;Τό ελληνικό πολεμικό δέν έχει όπλα;Δέν βύθισαν τήν τούρκικη ακταιωρό;
      Τά Ιμια προδίδονται γιά δευτερη φορά.Πρώτα από τόν Εβραίο πρωθυπουργό Αααρόν Αβουρί καί τώρα γιά δεύτεη φορά από τόν σαρδανάπαλο Κούλη τόν γκαβό.
      Γιάννης Λάκων

      1. Απ’ την περιγραφή του συμβάντος ποιόν συμπέρανες κιοτή και ρίψασπι απ’ τους δυό, το κέρατό μου μέσα;;;

    12. Δηλαδη με καθαρα λόγια ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ μπράβοοοοοοο, την αλλη φορα θα μας τον χωσουν

    13. αφού το λιμενικό κυνηγάει τα θεοφάνεια πολιτικώς γιορτάστηκαν κανονικά στην Κωνσταντινούπολη από τον “δικτάτορα” Ερντογάν που όμως είχε συγχαρεί ο Τσίπρας ως νικητή της δημοκρατίας μετά το “πραξικόπημα”

    14. Τς τς τς μα πως κάνετε ετσι ,απλώς μας τον ακούμπησαν ,δεν μας πηδηξαν κιόλας,

    15. Ακούσατε καμία έστω καταγγελία από την κυβέρνηση για το περιστατικό? Όχι φυσικά.

      1. Οχι, αλλά ακούσαμε πρόθεση από τα “φιλαράκια” (που)τσαβούσογλου και δέεεν-δια να συναντηθούν για διερευνητικές, μετά από τα χαΐρια των διαπραγματεύσεων των ανθυποδιπλωματών στη 💩germany που υπέγραψε ο αφορισμένος γουρλής μιζοτάκουλας. Τι υπέγραψε ο μούλος;;;

    16. Όσο παραμένει γονατιστή η Ελληνοφοβική Γερμανοτουρκόδουλη κυβέρνηση, -παρόλο που στο τηλεοπτικό ποίημα της προπαγάνδας στα τσοντοκάναλα των υπηκόων, μας λέει πως τα Ελληνικά χωρικά ύδατα αποτελούν «κόκκινη γραμμή» (δεν φαίνεται να ισχύει ΑΥΤΟ)- σε λίγο θα μας λέει πως…..
      ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΑΝ ΤΑ ΑΦΡΑΤΑ (από το καθισιό) ΠΩΠΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ! ! !
      β. τεζάρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    17. Οι τούρκοι επακουμβούν τα πλοία του λιμενικού εντός χωρικών υδάτων, με προφανή στόχο τη βύθιση τους. Ο Μητσοτάκης ορίζει υφυπουργό εκείνον τον ανεκδιήγητο τύπο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, αυτόν που κατά τα λεγόμενά του, η γκέι συμπεριφορά είναι το μοναδικό του προσόν.

    Comments are closed.