ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΦΑΓΗ! ΡΩΣΟΣ ΜΕ ΛΑΦΥΡΟ ΚΡΑΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ

    Κοινοποίηση:
    WAGNER-RUSSIA-1140x570

    Ασύλληπτη σφαγή έλαβε χώρα στο Χάρκοβο καθώς και στη θέση Vremevsky στην Ζαπορίζια.

    Στο Χάρκοβο, πάνω από 50 δυτικοί μισθοφόροι σκοτώθηκαν μετά από αιφνιδιαστική ρωσική επίθεση με drone καμικάζι Geran 2.

    Μια δεύτερη ομάδα μισθοφόρων αποτελούμενη και από Αμερικανούς στρατιώτες έπεφτε σε ενέδρα στην Ζαπορίζια. Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ένας Ρώσος στρατιώτης να κρατά το κράνος ενός Αμερικανού στρατιώτη.

    Περίπου στις 3 τα ξημερώματα, ένα drone καμικάζι Geran-2 έπληξε χώρο συγκέντρωσης δυτικών μισθοφόρων στην περιοχή του Χάρκοβο.

    Ξένοι μισθοφόροι επέλεξαν ως τόπο διαμονής το κτίριο συμβολαιογραφείου στο χωριό Veliky Burluk, στην περιοχή Kupyansky.

    Ως αποτέλεσμα επιδρομής ρωσικού drone, περισσότεροι από 50 στρατιώτες σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 20 ακόμη στρατιώτες τραυματίστηκαν.

    Μετά το κτύπημα, οι τοπικές αρχές απέκλεισαν επειγόντως το φλεγόμενο κτίριο, δεν επιτρεπόταν σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα να μπουν μέσα και τα τηλέφωνα των πολιτών που περνούσαν κατά λάθος από το σημείο εξετάστηκαν από πράκτορες της SBU.

    Τα πτώματα των μισθοφόρων μεταφέρθηκαν επειγόντως στο νεκροτομείο του Kupyansk.

    Η αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας συνεχίζεται για περισσότερες από τρεις εβδομάδες.

    Η ουκρανική διοίκηση στέλνει καθημερινά τις μονάδες της να εισβάλλουν στις αμυντικές γραμμές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι συνολικές απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανέρχονται ήδη σε 13.000.

    Ο στόχος της ουκρανικής διοίκησης είναι η αποκοπή της περιοχής Vremevsky, μιας μικρής περιοχής που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών στρατευμάτων σε έναν λόφο στη συμβολή των περιοχών Ζαπορίζια και Ντονέτσκ.

    Σε αυτόν τον τομέα του μετώπου, υπάρχει σημαντική δραστηριότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

    kranos

    Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε δείχνει την ανατίναξη μιας τεθωρακισμένης φάλαγγας του ουκρανικού στρατού. Οι Ουκρανοί έπεσαν σε νάρκες.

    Υπάρχει επίσης και άλλος εξοπλισμός των Ουκρανών που φλέγεται κοντά από το σημείο της πρώτης ενέδρας.

    Σύμφωνα με τους Ρώσους, αυτή η κατάσταση επικρατεί διαρκώς στην Ζαπορίζια.

    Μονάδες του ουκρανικού στρατού προσπαθούν να εμπλακούν σε κλειστή μάχη, αλλά συχνά ανατινάζονται από νάρκες, χωρίς να φτάσουν ποτέ στα χαρακώματα των Ρώσων.

    Σύμφωνα με ένα μέλος του συμβουλίου της διοίκησης της περιοχής Ζαπορίζια, τον επικεφαλής του κινήματος “Είμαστε με τη Ρωσία”, Vladimir Rogov, οι δυνάμεις και τα μέσα της ουκρανικής διοίκησης μπορεί να επαρκούν για άλλους 2-3 μήνες εντατικών (ενεργών) επιθετικών επιχειρήσεων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΗΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ………………..

    2. εγω ξερω οτι πολεμουν με τακτiκεσ του β’ πολεμου,,,
      στην εποχη μασ με τοσα randar ολοι εχουν κινητο στην τσεπη!!!
      δεν χρειαζετε να σε δει ο εχθροσ, κανεισ αιτηση στην vodafone και σου δινει ολα τα στιγματα στον χαρτη,,,
      οτι επιτυχιεσ ειχαν οι ουκρανοι ειναι με ανταρτοπολεμο. οι αλλοι εχουν μεγαλη δυναμη πυροσ σε ολο το μετωπο

    3. Αργά κα σταθερά οι Ρώσσοι σχίζουν ναζίδες και γιάνκηδες

      1. Οι Ρωσοφασιστες αλκοολικοι μόνο περίπατο δεν κάνουν στην Ουκρανία. Πάντως γελάω που όλοι εσείς οι ψεκασμενοι Ρωσολαγνοι έχετε Αμερικανικά nick names. Ακου Jazzy! Βάλε ένα Ρωσικό όνομα ρε Ρωσοδουλε κατσαπλια!

    4. τωρα που λακισαν οι ρωσοι μισθοφοροι, η ηττα του τουρκοπουτιν ειναι βεβαιη

    5. 300.000 ουκρανικές (+ΝΑΤΟΙΚΩΝ) απώλειες από την αρχή του πολέμου με στοιχεία που δωθηκαν από MOSSAD και αμερικανικά think tanks. Οι απώλειές των Ρώσων δεν ξεπερνούν τους 50.000. Όπως είπαν και οι Αμερικανοί οι πολλαπλάσιες απώλειες στην πλευρά τους είναι εξαιτίας τς πληθώρας του Ρωσικού πυροβολικού 500:1 των δικών τους στα τακτικά και επιχειρησιακα πεδία.

      1. χα χα χα σοβαρα τα πιστευεις αυτα??

        1. χαχαχα οχι θα πιστεψω αυτα που διαβάζεις εσύ στο twitter και στο reddit απο θυμωμένους έφηβους με καρφωμένες ενέσεις οιστρογόνων.

    6. Χαχαχαχαχα πάνω απο 200 χιλιάδες Ρώσοι μεθυστακες στρατιώτες έχουν γίνει λίπασμα στις αχανείς πεδιάδες της Ουκρανίας. Και εσείς ασχολείστε με ένα κράνος που μπορεί να μην ήταν καν Αμερικανού στρατιώτη.

      1. Έλα πες μας εάν εσυ γεννήθηκες μαλακισμενο , η , έγινες στην πορεία .

        1. Πονάς πολύ? Εγώ λέω απλά την αλήθεια και τίποτα παραπάνω.

          1. Πιπα κώλο εμπλοκή σας πάνε οι ρώσοι χαζούλιακα βλακέντιε.

            1. Εμπλοκή πηγαίνουν οι Ουκρανοί τους Ρώσους μεθυστακες! Δεν είναι τυχαίο που έχουμε μπει στον 2ο χρόνο του πολέμου. Ενώ εσείς οι Ρωσοδουλοι/Ρωσοφασιστες μας λέγατε στην αρχή του πολέμου. Ότι σε 5 μέρες ο στρατός των αλκοολικών θα έκανε παρέλαση στο Κίεβο! Χαχαχαχαχαχα

      2. Έτσι σου είπε η προπαγάνδα του Ζελέδια;Πάρε τα χάπια σου,οι απώλειες των Ουγκρανών,είναι πολλαπλάσιες,άρα δεν σε συμφέρει να μιλάς για 200.000 νεκρούς

    7. Τρένο σας πάνε οι Ρώσοι, ο Χριστός δε χάνει ποτέ. Θα γίνει εκκαθάριση της Δύσης και ολικό Reset από Ρωσία όπως τα είπαν οι Άγιοι μας. Το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα. Η πόρνη Βαβυλώνα Δύση πέφτει με γρήγορους ρυθμούς από τότε που η ανωμαλία και ο φόνος έγινε νόμος.

      1. Ισλαμοφασιστες κατσαπλιαδες που σφάζουν Ορθόδοξους Ουκρανους. Είναι και αυτοί μέσα στο great reset του Θεού?

        1. Οι Ουκρανοί δεν είναι πλέον ορθόδοξοι αλλά νεοναζί ουνιτες που τους κρατάνε τα γκεμια από το Βατικανό και Αμερική. Οι Τσετσένοι πολύ καλά κάνουν και βοηθούνε τους Ορθόδοξους πρώτον γιατί αποτελούν κομμάτι της Ρωσίας και δεύτερον είναι κατά της Νέας Τάξης όπως όλοι οι πραγματικά σοφρωνες άνθρωποι.

    8. Καμια λυπηση στους βρωμοαμερικανους….

      1. Και ακροδεξιός και αντί-Αμερικανός?
        Λιβ γιορ μύθ ιν Γρις

        1. Καλύτερα πάντως απο το ‘και τρόμπας και καθυστερημένος’, όπως εσύ.

        2. Χαχαχα εσείς οι προοδευτικοί του Κούλη και των αναρχοαριστερων ψευτοπροοδευτικων έχετε μπερδέψει τα πάντα γιατί η ιδεολογία σας δεν είναι ιδεολογία αλλά σκουπιδαριο και πλέον αποκαλειται ακροδεξιους όλους τους λογικούς ανθρώπους στο πίσω περιθώριο λοιπόν εκεί που ανήκετε. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ😁

    Comments are closed.