ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΝΑΥΑΓΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ – ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ – ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    migrants-2-768x512 (1)

    Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές 140 άνθρωποι έχουν διασωθεί και τους έχουν προσφερθεί οι πρώτες βοήθειες αλλά τουλάχιστον 100 άνθρωποι αγνοούνται από το ναυάγιο που έγινε στ’ ανοικτά της Λιβύης!

    Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ανακοίνωσε ότι μπορεί οι νεκροί να φτάνουν και τους 150. Η Λιβύη που είναι σε κατάσταση εμφυλίου πολέμου από το 2011 είναι από τις πιο αφιλόξενες χώρες για τους κατοίκους της που ψάχνουν τρόπο διαφυγής για να μην πέσουν θύματα των ένοπλων ομάδων που έχουν βυθίσει την χώρα στο χάος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Οι νεγροειδεις είναι ικανοί να κάνουν την Μεσόγειο να πατώνει από τους σκελετούς τους προκειμένου να εποικίσουν την εβροπη . Όσοι πιο πολλοί πνίγονται τόσο πιο πολύ χαίρονται αυτοί οι ίδιοι διότι έτσι θα έχουν καλύτερη αντιμετώπιση ,
      Αυτοι προέρχονται από κτηνώδεις πολιτισμούς, που δεν δίνουν απολύτως καμία αξία στην ανθρώπινη ζωή ,

    2. Αμερικανοσιωνιστές καθάρματα, νομίζετε ότι θα ζείτε αιώνια πάνω στη γη, το τι κόλση σας περιμένει δεν το φαντάζεστε.

    3. Στην αμερικη να πανε γιατι αυτη ευθυνεται για το χαος της λυβυης.Αλλα ειναι μακρια γι αυτο βαζουν φυτιλια εκ του ασφαλους και τα αποτελεσματα τα πληρωνει η ευρωπη.

    4. Κάποιοι εδω θα κλαίνε, άλλοι θα χαιροντε. Αλήθεια γιατί αυτοί οι άνθρωποι πληρώνουν αδρά και θαλασσοπνιγοντε; που είναι ο Ο. Η. Ε.; Που είναι όλοι αυτοί οι διεθνείς οργανισμοι που κοπτοντε για τους ανθρώπους; Γιατί να γίνεται πόλεμος εκεί… Και παντού φυσικά και δεν κάνουν κάτι αυτοί οι ανθρωπιστες για να το λύσουν και έτσι να μην έχουμε πρόσφυγες; Όταν μπήκε ο Σανταμ την πρώτη φορά στο Κουβέιτ τον πέταξε το ΝΆΤΟ έξω σε 10 μερες. Θα μου πεις πετρέλαια εκεί.

    5. Σκασιλα μας, και εδω εχουμε 20.000 αυτοκτονιες λογω της οικονομικης κρισης μεσα σε 9 χρονια..

    6. Να τους φερουμε στο βρωμοΕλλαδισταν …να τους δινουμε και ολα τα επιδοματα…οπως κανουμε στους Αλβανογυφτους .
      ΠΑΜΕ ΓΙΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    7. Κρίμα τους ανθρωπους. Κι εγω αν ημουν στην θεση τους θα προσπαθούσα να σώσω την ζωή μου και κυριως την ζωή των παιδιων μου. Αλλα….δυςτυχως υπάρχει ενα αλλα. Που πήγαιναν αυτοι οι ανθρωποι;;; Στην Ιταλία;; Στην Ελλαδα;;; Που;;; Εμεις τι μπορουμε να κανουμε γι αυτους τους ανθρωπους και γιατι;;; Εμεις τι χρωςταμε και σε ποιον;;; Ο ερχομός αυτών των ανθρώπων δημιουργεί φοβερά προβλήματα στις χωρες υποδοχής τους. Σώζουν αυτοι τις ζωές τους αλλα φέρνουν τεράστια προβλήματα στις ζωές ανθρώπων που δεν φταίνε σε τιποτα. Η μόνη σωστή λύση ειναι να σταματήσουν τους πολέμους, οι οποίοι γίνονται κυριως απο μεγάλες δυνάμεις και για μεγάλα συμφεροντα. Αυτο θα επρεπε να φωνάζουμε ολοι. Και οι ….φιλάνθρωποι….που συνήθως ειναι κατα πληρωμή φιλάνθρωποι, αυτο θα επρεπε να προσπαθούν να κανουν και οχι να φέρνουν αυτους τους ανθρωπους σε αλλες χωρες καταστρέφοντας τες. Εξ αλλου πόλεμοι και φτωχια υπήρχαν παντα, αλλα ποτε αυτο το κύμα προςφυγων η λαθρο εισβολέων. Υπαρχουν λύσεις για ολα, δυςτυχως ομως δεν τις θελουν. Αααλλα ειναι τα σχεδια τους. Και δυςτυχως πληρωνουμε εμεις την …νύφη…

    8. η Χίτλερυ και ο Ομπάμα ανατρέψανε τον Καντάφυ και ακολούθησε αυτό που ο Καντάφυ είχε προβλέψει, δηλαδή χάος. Μετά ο Σόρος άρχισε να φορτώνει βάρκες με ισλαμιστές και να τα στέλνει στην Ευρώπη με (((Γερμανίδες))) καπετάνισσες.

    Comments are closed.