ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ…ΨΑΡΙ! ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ NAVTEX ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ – ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ….

    Κοινοποίηση:
    limeniko (1)

    Η NAVTEX που εξέδωσε ο σταθμός της υδρογραφικής υπηρεσίας του ΠΝ στο Ηράκλειο με την οποία ανακοινώθηκαν ασκήσεις με πραγματικά πυρά στην περιοχή του Καστελορίζου μεταξύ 26 και 30 Ιουλίου, σίγουρα αποτέλεσα μια έκπληξη.

    Αυτό γιατί την ώρα που η Αθήνα αγωνίζεται για αποκλιμάκωση το ΠΝ να δίνει εντολή για πραγματοποίηση άσκησης με πραγματικά πυρά στην ίδια «διακεκαυμένη» περιοχή.
    Η δημοσιοποίηση της NAVTEX έφερε την αντίδραση της Τουρκίας η οποία εξέδωσε anti-NAVTEX μιλώντας για καθεστώς αποστρατικοποίησης των νήσων σύμφωνα με την συνθήκη του 1947.

    Τώρα ξαφνικά κυβέρνηση και ΥΠΕΘΑ διαψεύδουν την ίδια τους την NAVTEX.

    Τι σενάριο σκαρφίστηκαν; Ότι τάχα  αυτή αφορά ασκήσεις με πυρά του… Λιμενικού Σώματος!

    Όχι δεν διαβάσατε λάθος: Του ΛΣ το οποίο υποτίθεται θέλει να κάνει άσκηση με πυρά στο Καστελόριζο, μόνο που το ΛΣ δεν έχει όπλα στα σκάφη του!
    Και εν πάση περιπτώσει εάν έχει αυτά είναι απλά πολυβόλα.

    Πρόκειται όχι, για γκάφα βέβαια, αλλά για άτακτη υποχώρηση. Η άσκηση που εξήγγειλε το ΠΝ ήταν για το ΠΝ αλλά η κυβέρνηση τρομοκρατημένη βάφτισε το «κρέας ψάρι» και μετέτρεψε  το ΠΝ  σε ΛΣ!

    Τώρα, πότε το Λιμενικό έχει διεξάγει άσκηση με πραγματικά πυρά, είναι ζητούμενο. Μάλλον ποτέ και ειδικά στο Καστελόριζο. Το κωμικοτραγικό είναι ότι η ελληνική NAVTEX για το Λιμενικό (δήθεν) προκάλεσε την αντι-NAVTEX της Τουρκίας

    Ιδού το τηλεγράφημα του ΑΠΕ:

    Δύο τινά συμβαίνουν: Είτε επενέβησαν ξένες δυνάμεις και ακύρωσαν την NAVTEX του ΠΝ, είτε η διάλυση του κρατικού μηχανισμού είναι  τέτοια που μπορεί να προκαλέσει και τέτοιες γκάφες.

    Ομως, η NAVTEX, είναι κλασική του ΠΝ, κλασική ορολογία προαναγγελίας άσκησης. Και το Λιμενικό ουδέποτε κάνει ασκήσεις με πυρά σε παραμεθόριο περιοχή. 

    Αυτά για την ώρα…

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝΑΨΑΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ. ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΠΛΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ

    2. Ρε βλαμμένοι με τις κλάρες στο στρατό, ξυπνήστε και κάντε ένα νέο Γουδί, η Ελλάδα χαρίζεται στο μογγόλο από τους χέστηδες πουλημένους μασόνους.
      Κι εσείς ξυπνάτε…. μετά θάνατον.

    3. Να κλάσουμε μας επιτρέπουν οι ξένες δυνάμεις,ή πρέπει να πάρουμε άδεια και γι’αυτό;;; Προδότες,πουλημένοι,τι πιο όμορφο να έχεις μια χώρα ανεξάρτητη,μας έχετε κάνει δούλους στη Γερμανία και στην Τουρκία,μαύρη η ώρα που βρεθήκατε σε τούτο τον τόπο,κλέφτες,καραγκιόζηδες.

    4. ..δεν φταίνε οι “κουμπάροι” ούτε οι τσίπρηδες και κούληδες ούτε οι τούρκοι και οι…. μούλοι.
      Οι ελληνες ειναι πλέον λαος διεφθαρμένος χωρις αξίες και φρονήματα. Η “παγκοσμιοποίηση” η εξαθλίωση η αθρησκεία η ανωμαλία και η απληστία τους εχουν διαφθείρει και “εμποτίσει” μέχρι το κόκκαλο.
      Ειναι πλεον λαός – κατάντια των ψωροπλιτικων ψευτοδημοσιογράφων και τραπεζοδημοσίων….με στρατό – σερβιτορες και κομμαντος-λουλουδούδες των…παρελάσεων και ειδικες δυνάμεις και αστυνομία, “φούσκες” και μπουχέσες. Καταντήσανε σε εποχή κρίσης να ξεπουλιουνται εθνος και κρατος για να επιδοτουνται τα δανεια των τραπεζων (μονο) για να πληρωνονται “κανονικά”. Λαός μαλακία δηλαδή που δεν έχει καμμια σχεση με την ιστορία του….ζητιαναρέοι γλύφτηδες, : κατάντιες ως ελληνες που προσμένουν να φορέσουνε τουρκικα φέσια; μήπως και πάρουν ….επίδομα!

    5. Μας πήρε ο αέρας τις σημαίες από τα πλοία για αυτό την ακύρωσαν κανονικά θα μετράνε η άσκηση!🤣😂

    6. Τι περιμένετε από έναν ακαμάτη μαθητή του σημίτη κ του πάγκαλου ?
      Ανυπόληπτος παντού
      αφού γνωρίζουν τι μαριονέτα είναι ,τι δουλάκι είναι το μηζοτάκι

    7. Ελα τι περιμένεις από προδότες? Hδη τα έχουν μοιράσει με τους Τούρκους απλά προσπαθούν να το πλασάρουν με δήθεν θερμό επεισόδιο και μετά διάλογο κλπ. Τακτική Σημίτη

    8. Να πανε να γα@ηθουνε τα γατακια, οι προδοτες, του μ@@@οπανα του κερατα! Τι περιμενουμε και εμεις οι
      μα@ακες και τους αφηνουμε ανεξελεκτους.Ποσο χαμηλα και ποσες ακομα προσβολες θα δεχτουμε απο αυτά
      τα σουργελα! Ορθιο να μη μεινει τιποτα ουτε στου Μαξιμου, ουτε στοΠροεδρικο μεγαρο, ουτε στη Βουλή! Δεν σεβονται τιποτα τα κοπροσ@υλα! Αυτα τα ανθρωποειδη τρέμουν τη σκια τους και μεις εκει το χαβα μας! Φτανει
      πια ως εδω! ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΕΜΕΙΝΕ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

      1. Χαχαχαχα εδώ είμαι ρε φιλαράκι εσύ που είσαι!!!

      2. Σιγα μην σχίσει κάνα καλσόν όπως και με την Κύπρο…

        1. Τι δουλειά έχει ρε βλάκα ραγια ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος με την Κύπρο?
          Για πες μας ρε στούρνε εσύ και όλοι οι φλωροι που βγάζουν γλώσσα.
          Ο Παπαδόπουλος και ο Ντερτιλής πολέμησαν εσύ ακόμα και αυτοί που το παίζουν κομάντος και βάτραχοι σήμερα είναι μία τρίχα από τα αρχίδια τους

    9. Ακομη πολλα θα δουν τα ματια μας,
      ισως και την αλωση της πατριδος μας.
      Απο λαγους ολα να τα περιμενει κανεις
      μονον στο να αδειαζουν τα κρατικα ταμεια
      και να οδηγουν τη χωρα σε χρεοκοπια ειναι ηρωες
      για ολα τα αλλα λαγογοι

    10. Συγγνώμη παιδιά. Η navtex που βγήκε και ισχύει κανονικότατα ήταν εξ αρχής για το λιμενικό. Τα πολεμικά μας πλοία παραμένουν κανονικά στις θέσεις τους και σε πλήρη ετοιμότητα. Αν μπορούν οι Τούρκοι ας περάσουν.

    11. ηρεμια στα μετοπισθεν να ξεκοκαλισουνε τα 70 δισ…70 δισ και δεν θελουν να δωσουν να τα αναδρομικα στους συνταξιουχους, να δωσουν λιγα και σε δοσεις λεει ο επιτυχημενος υπουρις Σταικουρας που διεπρεψε επι Σαμαρα και εκαναν μαζι ενα κομμα του 3% κυβερνηση..
      δεν ντρεπονται καθολου…..
      Ο παγκος τη ΝΔ ειναι πολυ βαθυς…υπαρχουν πολλοι αριστοι, ανακυλωμενα αποτυχημενα υλικα που δεν ενοχλουν οταν οι μεγαλοι θα τρωνε….

    Comments are closed.