ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ: ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ… ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

    Κοινοποίηση:
    ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    Την ώρα που οι Έλληνες πέθαιναν από τον κορονοϊό, διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ επειδή δεν υπήρχαν λεφτά για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας, κάποιοι φαίνεται πως έκαναν ταμείο εκατομμυρίων επάνω στην δυστυχία των Ελλήνων.

    Εταιρείες που άνοιξαν μέσα σε μία νύχτα, πήραν απευθείας ανάθεσης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

    Γάντια, μάσκες κι άλλα περιφερειακά ήδη, αγοράστηκαν έως και τέσσερις φορές ακριβότερα!

    Το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων εκατομμυρίων ευρώ επί των ημερών της Σοφίας Νικολάου στη θέση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής επιβεβαιώνει το πόρισμα του ΣΔΟΕ. Οι ελεγκτές, στο πολυσέλιδο πόρισμα τους κάνουν λόγο για ζημία ύψους 2 εκατ. ευρώ του Δημοσίου από τις αναθέσεις που υπέγραψε η κα Νικολάου την περίοδο Μάρτιος 2020 – Μάρτιος 2021, με το επιχείρημα της προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.

    Η εντολή ελέγχου δόθηκε στο ΣΔΟΕ στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν το Μάιο του 2021 κατά της Σοφίας Νικολάου, τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Οι Παύλος Πολάκης, Χρήστος Σπίρτζης και Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

    Τα ευρήματα των ελεγκτών δείχνουν το «πάρτι» των απευθείας αναθέσεων επί των ημερών της Σοφίας Νικολάου σε εταιρείες οι οποίες πωλούν τα ίδια προϊόντα (μάσκες, rapid test, γάντια κτλ) στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής ακόμη και τέσσερις φορές παραπάνω από ότι σε άλλους φορείς του Δημοσίου.

    Κάποιες εταιρείες εμφανίζονται να έχουν ιδρυθεί λίγο πριν συνάψουν σύμβαση με τη ΓΓΑΠ, δίχως σχετική εμπειρία. Μία από αυτές για παράδειγμα ιδρύθηκε ημέρα Κυριακή από υπάλληλο γνωστού γυμναστηρίου της Κηφισιάς και ελάχιστες μέρες μετά έλαβε ανάθεση ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Κάποιες άλλες, ενώ δηλώνουν συγκεκριμένες διευθύνσεις ως έδρα, όταν οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ κάνουν έφοδο διαπιστώνουν ότι ουδέποτε λειτουργούσαν εκεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Τσιμπούκια ο Τίγρης με σήμα το λιοντάρι 🦁

    2. …οταν υποστούμε τις καταστρεπτικές συνέπειες της κάθε υποχρεωτικότητας, υπεύθυνος δε θα ειναι μόνον ο κουλης και η κατώτατη βαθμίδα ηλιθιότητάς του, αλλά ο συνετός κι έξυπνος Πολάκης – καθώς κι ο αρχηγός του/σας και πρωταθλητής ρέκορντμαν κάθε χαζομάρας και ηλιθιότητας, μην νομίζετε ότι ο κόσμος ξέχασε έργα και προδοσίες – που έψαχνε μεν εύρισκε, ξετρύπωνε αλλά ψήφιζε συγχρόνως ό,τι παράλογη ανωμαλία σκαρφίζονταν μεσ’ το μπουρδέλο…είναι όλοι τους κλέφτες, ψεύτες, καταστροφείς και προδότες και εχουν ως δόγμα που το τηρούν κατά γράμμα ο επόμενος θα ειναι χειρότερος απ το προηγούμενο για να δικαιολογεί οσο γίνεται τα πεπραγμένα του και να συνεχίζεται ετσι το γαϊτανάκι…αν δε ξυπνήσουμε χτές αφήνοντας στην άκρη τα κόμματα χαθήκαμε…

    3. γιατι μιλατε για θανατους απο κορω- δεν υπηρξαν τετοιοι θανατοι. το ομολογησαν και οι ιδιοι πως σφραγιζαν ολους τους θανατους απο καθε αιτια, με σταμπα κορω–. γιατι να μετεχουμε σε αυτο το απατηλο παραμυθι, που ειναι πολιτικο και οχι υγειονομικο θεμα;;;

    4. και το ωραιο στην ιστορια ειναι πως η μετ` αποδείξεων πολιτικη εγκληματική συμμορια κουνά το δάχτυλο σε αλλα κομματα και βγάζει νόμους, για το ποια κομματα θα μετέχουν στις εκλογες, και τι να ψηφήσουν οι Ελληνες …ποιοι διαπράττουν αυτό το εγκλημα κατά του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος ;; φυσικα οι απατεωνες εγκληματίες της Ν.Δ.!!

    5. Προφανως,giorgos,και δεν καταλαβες τί λεμε,ή απλα ψηφιζεις Μητσοτακη[κατωτατη βαθμιδα ηλιθιοτητας]Ο Πολακης ηταν αυτος που την ξεσκεπασε και ουρλιαζε.Η Νικολαου εκλεβε και σπαταλησε 2 μυρια.Αυτη της ΝΔ,του Μητσοτακη.Tres simple.Οταν θα μιλησουμε για υποχρεωτικοτητες [Υ] θα σε φωναξουμε,Τωρα ειμαστε στο Α,Απευθειας αναθεσεις καπελατες.

    6. τι δουλεια εγινε και πηρε προμηθεισ ο μητσοτακης το δεύτερο γιαπι της ελλαδος οι μαρτυρες του επικεντρου ειναι οι εχθροι σας??????

    7. Όταν η Νικολάου έχει κάνει πλιάτσικο 2 εκατ ευρώ που είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά (σε σχέση με Μητσοτάκη, Άδωνι κτλ) φανταστείτε τι έχουν κλέψει οι Μητσοτάκηδες ο Άδωνις και οι υπόλοιποι.
      Κατά τα άλλα σας φταίει ο Πολάκης επειδή αυτό λέει η προπαγάνδα της συμμορίας ΝΔ και οι βαστάζοι δημοσιογράφοι της εγχώριας διαπλοκής.
      Μακάρι να είχε ο ΣΥΡΙΖΑ δέκα Πολάκηδες.

    8. Η νουδούλα είναι μια εγκληματική οργάνωση,πρέπει να μπουν όλοι τους φυλακή

    9. Αυτήν τα ΜΜΕ των νταβατζήδων την είχαν πριν της εκλογές πρώτη προβολή.
      Ο Κούλης δημιούργησε γενική γραμματεία ειδικά γι’αυτή, όπως και την γενική γραμματεία Ψυχικής Υγείας για να διοριστεί η δικηγόρος Ζωή Ράπτη, πρώτη σύζυγος του Βορίδη.
      Παντρεύτηκε σε μεγάλη ηλικία των δημοσιογράφο των Αλαφούζων Δαυλό.

    10. Ξαναψηφιστε τη Μαφια,γιδια νεοελληνες…
      Αυτοι στη χλιδη κι εσεις στην πεινα και στη μιζερια.
      Ξυπνηστε επιτελους ρε γιδια,σας κυβερναει η Μαφια !
      Μαυριστε τους στις εκλογες ολοι,να πανε στο 10% αλλιως θα ειστε αξιοι της τυχης σας.
      Μαυρο στη Μαφια,ολοι !

    11. δηλαδη για να καταλαβω τα υπολοιπα κομματα της βουλης δεν φταινε; ο βαρυς πολακης δεν ψηφισε υποχρεωτικοτητες; δεν ηξερε τι γινετε;.. εκλογες ερχονται και μια απο τα ιδια δωστε σανο κανει καλο ….

    12. OTI ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟ ΜΠΑΞΙΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ…………………………………………………….ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΡΠΑΖΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Η ΚΟΥΛΑ….

    Comments are closed.