ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ SMS ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΗ, ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ “ΑΠΑΝΤΗΣΕ” ΣΕ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ – ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΜΠΑΖΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΜΑΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝ

    Κοινοποίηση:
    emak-turkia

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό επιζώντων μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και στο σημείο που επιχειρεί υπάρχουν ενδείξεις για ανθρώπους κάτω από τα χαλάσματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 24χρονη κοπέλα έστειλε μήνυμα στην Πολιτική Προστασία στην Τουρκία πως είναι στο κενό κάτω από τη σκάλα του διαμερίσματος της πολυκατοικίας που έχει γίνει συντρίμμια. Η κοπέλα που έιναι αθλήτρια βρίσκεται στο σημείο που κάνει έρευνα η ΕΜΑΚ στην Αντιόχεια.

    Στο σημείο πραγματοποιείται εδώ και λίγες ώρες μεγάλη κοινή επιχείρηση της ελληνικής διασωστικής αποστολής μαζί με άλλες διεθνείς αποστολές.

    ΨΑΣΨΑΣΨΣΑ

    Σύμφωνα με πληροφορίες τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο, καθώς ακούστηκαν φωνές από τα συντρίμμια. Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ένα αγοράκι που βρίσκεται κάτω από τα χαλάσματα φέρεται να απάντησε σε κλήση του πατέρα του χωρίς να μιλήσει.

    Από πλευράς της ελληνικής αποστολής, επιχειρούν 25 διασώστες από την 1η και 2η ΕΜΑΚ, ένας σκύλος, 5 άτομα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ, ενώ συμμετέχουν μεταξύ άλλων ένα σωστικό συνεργείο από Βραζιλία και δύο από την Τουρκία.

    Οι αποστολές έκαναν κάθετη διείσδυση σε δύο διαφορετικά σημεία χρησιμοποιώντας τα γεώφωνα και τα διασωστικά σκυλιά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. επειδη οι περισσοτεροι που γραφουν εδω μεσα σχετικα με τον σεισμο στην τουρκια βγαζουν μια πικροχολη εκτιμηση να πληροφορησω λοιπον αυτους τους χαχολους οτι οι περιοχες που εγινε ο σεισμος κατοικουνται ως επι το πλειστον απο κουρδους, και κρυπτοχριστιανους (Μαλατεια, Αντιοχεια, Αλεξανδρεττα). αυτος ειναι και ο λογος που ο ερντογαν ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ αμεσα μετα τον σεισμο. πρακτικα η πολης Γκαζιαντεπ ειναι η ατυπη πρωτευουσα των κουρδων. οποιος δεν ξερει να μην μιλαει ή τουλαχιστον να κανει τον κοπο να πληροφορειται.

    2. Και γιατι να προσπαθουν μονο οι δικοι μας;
      Οι δικοι τους τι κανουν ;αργιλε;
      Να δεις που καποτε θα μας πουνε και μ@λακες αυτο ειναι το μονο σιγουρο

      1. Να σώσουν όσους πιο πολλούς Ισλαμοφασιστες Τουρκαλαδες μπορουν. Ώστε να έρθουν αύριο να σε σφάξουν και να βιάσουν την γυναίκα και την κόρη σου.

    3. Mακάρι Θεέ μου να τους σώσουν. Προσευχόμαστε για αυτούς.

    4. Πωπωπωπωπω…..οι ελληνες!!! “““ ……ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝ“““

    5. Τουρκάλα είναι αυτή; Πλάκα κανουμε; Αυτή είναι είτε Ελληνίδα είτε Σλάβα, απόγονος του παιδομαζώματος. Σιγά μην είναι Μογγολα. Πόσοι είναι Έλληνες και νομίζουν πως είναι Τούρκοι!! Αν ήξεραν την πραγματική τους ταυτότητα, θα τους ερχόταν κεραμίδα.
      Ευχομαι να την βρουνε και αυτήν και το αγοράκι.

    Comments are closed.