ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ – ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ DRAG QUEEN ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ! “ΕΧΩ ΠΗΔΗΞΕΙ 15ΧΡΟΝΑ” – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

    Κοινοποίηση:
    drag

    Το γύρο των social media κάνει βίντεο της Drag Queen που αυτοαποκαλείται Raw Bee Candles η οποία διάβασε το περίφημο παραμύθι στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις – “Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα”.

    Στο εν λόγω βίντεο, που η Drag Queen φέρεται να είναι σε νεότερη ηλικία και πριν την “μεταμόρφωση”, όχι μόνο παραδέχεται ότι πηδάει 15χρονα, αλλά “παραλίγο να πάει και φυλακή”.

    Κι όχι μόνο δεν πήγε, αλλά εξελίχθηκε σε “Θεά” που την προσκυνούν τα πολύχρωμα κόμματα της Βουλής και μάλιστα βρίζουν και στοχοποιούν όσους εκφράζουν αντιρρήσεις, λέγοντας τους ότι είναι ακροδεξιοί και σε παραλήρημα μίσους.

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    58 Σχόλια

    1. Ιερωνημε κομασαι τον υπνο του …..αδικου Χ…… για τοποιμνιο σου απο οτι φαινεται Οι εισαγγελεις με οτιδηποτε αλλο ασχολουνται εκτος απο αυτο που οφειλουν να κανουν και γιαυτο αλλωστε πληρωνονται Κρατος μπου……

    2. Να το στείλεις στον κ. Λιάγκα που τον είχε σήμερα και στην “εκπομπή” του. Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι δλδ …..

    3. Αυτο μας δειχνει κατι οτι πρεπει ολοι μας ανεξαιρετως να μαθουμε το οθωμανικο δικαιο διοτι σε λιγα χρονια οπως παει μια οθωμανικη αυτοκρατορια θα μας κυβερνaει γιαυτο ετοιμαστε τους κολους σας…
      Τι
      οχι;

    4. Δεν υπαρχουν ουτε εισαγγελεις ουτε εκκλησια η μονη λυση να ξυπνησουμε ενα πρωι και να ακουσουμε εμβατηρια και θα δουνε πως θα εξαφανηστουν ολοι οι που…… και ολοι οι βιαστες μαζι με τα καθαρματα που τους υποστηριζουν

    5. Ένα άτομο που εμφανίζεται ως drag queen μπορεί να φαίνεται ως μια κωμική φιγούρα, αλλά μεταφέρει ένα εντελώς σοβαρό μήνυμα: την αποδόμηση του φύλου, την ανασυγκρότηση της παιδικής σεξουαλικότητας και την ανατροπή της οικογενειακής ζωής της μεσαίας τάξης… Από άρθρο στο μπλογκ ακτίνες…. Για τους αφελείς που ακόμα ρωτάνε κ τι έγινε….

    6. Ξερν τι κάνουν….γ να παρν δικαιώματα σιγά σιγά…
      φιλιά γκει στη τηλεόραση,
      Ντάγκλας ν διαβαζν σε παιδια παραμύθια,
      ήμαρτον……

    7. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙKΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕNΟΙ

    8. Έβαλαν τον λύκο να λέει παραμύθια μου θυμίζει Κοκκινοσκουφίτσα , που το πάνε τέλος πάντων οι νεοταξιτες

    9. Καλά τους κάνει το δίποδο. Αφού η μαλακισμένη κοινωνία ανέχεται ακόμη αυτά τα αποβράσματα, να ακούσει κι άλλα. Οι κανακάρηδες όμως των πολιτικών υπολειμμάτων ανθρωπίνης υποστάσεως, δεν πρόκειται να πάνε στον μπαμπάκα τους με κομπινεζόν και φούστα κλαρωτή. Άντε να χαθείτε σούργελα που ψηφίζετε ακόμα τους νταβατζήδες σας.

    10. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ !!! ΔΗΜΑΡΧΕ ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ….ΧΑΧΑΧΑ ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ….ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΤΡΙΚΑΒΑΛΑ……….

    11. Για να αντιληφθητε το μεγεθος της σαπίλας της οποιας ζουμε,ακομα και η επισημη Εκκλησια κανει μωκο στο θεμα……

    12. Τα παιδάκια ήταν «χαρούμενα» γιατί νομίζανε ότι ήταν απόκριες και βλέπανε καρνάβαλους. Σε τετοια ηλικία ότι τα σερβίρεις είναι γίαυτα ένα ωραίο παραμύθι. Οι γονείς ομως δεν ξέρανε για να μην τα πάνε ή πηδιούνται όλοι οικογενειακώς; Ε ρε g@misi και ξύλο που θέλετε που θα παρακαλάτε να γίνετε φυσιολογικοί.

    13. Ψυχανώμαλο σκουπίδι που έπρεπε να συλληφθεί αλλά η δήθεν δικαιοσύνη δεν υπάρχει σε χώρες της νέας τάξης. Οποίος το συναντήσει όμως ας του δώσει μερικές καλές για ανταμοιβή…

    14. Οσοι ψηφιζουν Νδούλα,Σφυριζα και Μπατσοκ ας κοιταχτουν λιγο στον καθρεφτη τους…Κατι θα φερνουν απ αυτους τους διεστραμμενους κλόουν που πηγαν να διαβασουν δηθεν παραμυθακια στα παιδακια….

    15. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ!!
      ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΛΟΑΤΚΙ.

    16. Εμεις οι Εθνικιστες πιστευουμε στο Πατριδα Θρησκεια Οικογενεια και στο Ελλας Ελληνων Χριστιανων.Οι απογονοι της γενιας του πολυτεχνειου πιστευουν καφτε σκοτωστε γκρεμιστε οτιδηποτε Ελληνικο.

      1. Εσείς πιστεύετε στο Ελλάς Ελλήνων φασιστών και στο Heil Hitler.

    17. Οι δικαστικοί του ίδιου συστήματος είναι,περιμένετε να κοντράρουν;

    18. Και η Εισαγγελία προφανώς είναι γεμάτη από λούγκρες σα την κούλα

    19. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
      ΔΕΝ
      ΔΙΑΘΕΤΟΜΕΝ!!!!!!!
      (Κατίνα & Κούλα ακούτε;;;;)
      ……………………………………..ΦΕΡΤΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ!!!!

    20. Οι εισαγγελείς όλοι καλά? Αν δεν κινηθεί κάποιος αυτεπάγγελτα σημαίνει πως τους επισκέπτονται κι αυτούς οι ντραγκες.

      1. Έτσι ακριβώς. Ντραγκες με φουλ στις Ντρόγκες.

    21. Κουλάρα ανώμαλη θα φας τέτοιο γαμησι στις εκλογές που ούτε η ντραγκα δεν θα μπορεί να σε παρηγορήσει, ίσα ρε πουσταρια.

    22. Δημόσια παραδοχή πως έχει βιάσει παιδί και ΝΔ σύριζα πασοκ όπως όλα δείχνουν καλύπτουν τον παιδεραστή και μπλοκάρουν την άμεση επέμβαση εισαγγελέα. Ξεφτίλα.

    23. Kαι καλα ο παιδικος σταθμος προμοταρε την πουστρα ,οι μαλακες οι γονεις που πηγαν τα παιδια τους δεν εχουν ευθυνη ?? Ποσο γελιοι ειστε τελικα ρε νουμερα που θελετε και παιδια ??Να παρεμβει ο εισαγγελεας και να τους πηδηξη για εκθεση ανηλικων σε κινδυνο…

    24. Αυτος οπως οριζεται απο την μαγικη γλωσσα μας με την παρουσια του “κινει την αιδω” Ο δηθεν πρυτανης του
      πανεπιστημιου θεσσαλιας,ο διευθυντης του σχολειου και οι λοβοτομημενοι ηλιθιοι που πηγαξμν τα παιδια τους
      θα πανε φυλακη??????

    25. Χριστος κι Αποστολος! Εισαγγελεας δεν υπαρχει σ αυτη τη χωρα να τους μπουζουριασει? Ειπαμε οτι οι ομοφιλοφυλοι εχουν ισα δικαιωματα αλλα οχι αγριοπουστες με μαστιγια να κατηχουν τα παιδια μας!
      Ευγε κυρια Κεραμεως! Μπραβο σου Κουλαρα!

    26. Οι γονείς φταίνε και όχι οι ανώμαλοι. Οι ανώμαλοι είναι απλά ανώμαλοι.
      Αν ο μπαμπάς γουστάρει στο μέλλον να πηδάνε τον γιό του σε παρτούζες ποιος φταίει;

    27. Το ΕΣΡ επιβάλλει πρόστιμα στα μέσα (ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά, κοινωνικά, έντυπα) που τολμούν να αποκαλέσουν λαθρομετανάστες τους λαθρομετανάστες … ΄Οταν όμως, τα ίδια μέσα προωθούν την ανωμαλία και την διαστροφή, κωφεύει και εθελοτυφλεί …
      Απλά, ΑΙΣΧΟΣ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ …
      Συνέλληνες, θυμηθείτε τα όλα αυτά στις εκλογές και επιλέξτε τον δρόμο που θέλετε για τα παιδιά σας …

    28. Η ευαίσθητη κατά τα άλλα με τά παιδιά κυρία Σκατιανα και όλα τα συστημικα μμε να μας πουν εάν συμφωνούν με το βιασμο μικρών παιδιών και εάν υποστηρίζουν τούς παιδοφιλους. Γιατί κρύβουν επιμελώς το θέμα καλύπτοντας βιασμούς παιδεραστές και παιδοφιλους. Πολύ σαπίλα.

    29. Οι γονείς που πήγαν τα παιδιά τους εκεί είναι ακριβώς το ίδιο με αυτά τα κατακάθια της κοινωνίας,εκτέλεση στα τρία μέτρα κ στους γονείς κ στα πουσταρια!

    30. Και μετά σου λέει ότι δεν ζούμε στους έσχατους καιρούς.

    31. Αφου υπάρχουν γονείς που τα πήγαν αυτοι τη δουλειά τους κάνουν!!!

    32. ……ΕΔΩ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΙΔΕΡΑ ΟΡΚ….ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ??…ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΟΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗ…..

    33. Drag Queen ονομάζονται οι παρενδυματικοί, αυτοί που επιλέγουν γυναικεία αμφίεση και δη πόρνης.
      Η πάθηση τους είναι κληρονομική, όλοι που έχουν την πάθηση συμποσούνται στο 0,3% του γενικού πληθυσμού με συνοδεία ετέρων ψυχιατρικής φύσεως νοσημάτων.

    34. Βλαδίμηρε έχεις αργήσει πάρα πολύ με τα πυρηνικά

    35. Για να μην φοβουνται το κραξιμο και το πολιτικο κοστος Κουλης ,Ανδρουλακης και σια , φανταστειτε ποσο ισχυρη ειναι η ατζεντα αυτων που θελουν να τους επιβαλλουν

    36. ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, βάσει σχεδίου όλα τα ελληνόπουλα πρέπει να γίνουν πούστηδες ή λεσβίες

    37. συνεχίστε να ψηφίζετε ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ολα καλα και προπάντων καθίστε στον καναπέ με FB…………….

    38. ΑΙΣΧΟΣ! ΑΡΡΩΣΤΑ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΓΙΝΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΡΕ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

    39. ο ανθος του σκατου στο πιατο σας .,.,.

      αλλες εποχες θα ηταν πασαλειμμενοι με πισσα και πουπουλα και οχι να ασχολουνται στα μεσα ενημερωσης με αυτα τα ψυχανωμαλα σκατοσκατα

    40. Τσίρκο διεστραμμένων…..Ο απόλυτος βόθρος της κάθε κοινωνίας…. Έβαλαν δύο ημίτρελους ανώμαλους να δούνε τι τα παιδάκια;;;;Την κατάντια τους;;;;Ή στο περιθώριο ή στο Δαφνί καρναβάλια…

    41. πιο είναι το ηθικό δίδαγμα για τα παιδάκια;= να τους έχουν ως πρότυπο και όταν μεγαλώσουν να βγαίνουν στην βίζιτα!

    42. Πάλι το μυαλό μου παρανοεί, πώς αφήσαμε την παρακμή τόσο να εξαπλωθεί, που έλεγε και ο συγχωρεμένος…

    43. ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ

      ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ

      ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    44. Τι κάνατε όλοι για αυτό; Τίποτα! Είμαι 77 χρονών, αλλά αν έκαναν το ίδιο όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά, θα πήγαινα σχολείο, θα τους είχα σπάσει το κεφάλι και θα πέταγα τη δασκάλα έξω, … ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ…. Θα καταστρέψουν τα κεφάλια των παιδιών σας….. Σηκωθείτε από τους καναπέδες σας και σώστε τα παιδιά σας.

    45. όλα αυτά είναι συνήθειες των λευκών και του πρώτου κόσμου, του καπιταλισμού, της αφθονίας, της δημοκρατίας κλπ, δεν τα συναντάς πουθενά αλλού στον κόσμο αλλά προσπαθούν να τα εξάγουν παγκόσμια μέσω τοτ ίντερνετ και των Google και Apple

    46. Δεν φταινε τα τραβελια.
      Ο μ@λακας ο πατερας και η π@υτάνα η μάνα φταιει που επετρεψε να συμβει αυτό στο παιδι τους. Ειναι οι ιδιοι που τα μπόλιασαν, που μ@λακίζονται στο φασεμπουκε και μπατηρογκομενίζουν, που χρωστάνε την κουρσα για να κανουν φιγουρα στην γειτονια, που βρωμαει το χνώτο σαπίλα απ τα δόντια αλλα τρώνε σουσι….είναι οι γενιες του τίποτα. Ψόφο όλοι.
      Ξερει ο Σβαμπ που θέλει ξεσκαρταρισμα και σας θεωρει πιο ηλίθιους και πιο διεστραμμενους απο μια αδερφή, όπως ο ίδιος.

    47. Ανδρουλάκη που έβριζες τηνκ. Λασπα, “πηδας” και συ 15χρονα όπως αυτό το τραβελι που βγήκες να υποστηρίξεις γιατί…. Η Λασπα τον έθιξε? Φυσικά ξέρατε ποιο είναι το τραβελι, φυσικά και ξέρατε πως είναι παιδεραστής, ανωμαλαρες του κερατα, ξεφτίλες. Πασοκια βιαστές, παιδεραστές……

    48. Ανώμαλοι,κάντε κάτι σωστό.Μετανοείστε ή ανοίξτε ένα λάκκο ,μπείτε μέσα και μην ξαναβγείτε ποτέ.

    49. ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    50. Οι παιδόφιλοι πλέον κρύβονται πίσω από τους drag για να έχουν κάλυψη.
      Το βλέπουμε στις ΗΠΑ ήδη που προσπαθούν να δικαιολογίσουν την παιδοφιλία!!!!!

    51. Τραβελια , πόσοι μέσα από την βουλή δεν πάνε με τραβελια; ελάχιστοι έως κανένας. Άσε πανεπιστημιακοί, δικαστικοί και πάει λέγοντας. Καληνύχτα Ελλάδα.

    Comments are closed.