ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ – ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΑ… ΠΑΤΩΜΑΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gaudos

Το βίντεο με τους ασθενείς να κείτονται στο πάτωμα και στην κυριολεξία στην άκρη του δρόμου, εκθέτει ανεπανόρθωτα και το Υπουργείο Υγείας αλλά και τον ίδιο τον Άδωνη Γεωργιάδη. Οι εικόνες αποτυπώνουν με τον πλέον τραγικό τρόπο τη διάλυση του ΕΣΥ και την αδιαφορία των κυβερνητικών παραγόντων να παρέμβουν δίνοντας ουσιώδεις λύσεις σε θέματα δημόσιας υγείας.

la-1024x576

Δεκάδες πολίτες με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας περιθάλπονται στο πάτωμα ή ακόμα και ξαπλωμένοι στα εξωτερικά μάρμαρα του ιατρείου. Και δεν ήταν καν Σαββατοκύριακο κ. υπουργέ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Οι κρατησεις που γινονται για την υγεια που πανε ;;; Ο κοσμος πληρωνει για να τον πετανε στο πατωμα ;;; Ξυπνηστε και … στο πατωμα να πανε αυτοι

  2. Άρε μπουμπουκο και σε αυτό το υπουργείο σκ@τ@ τα έκανες
    Για τίποτα δεν είσαι
    Μόνο για το σπίτι σου είσαι μπας και δούμε άσπρη μέρα

  3. Ποιός γιατρός να πάει μόνιμα στη Γαύδο αν δεν του δωθεί κίνητρο;Η Κούλα δεν μπορεί να πληρώνει και γιατρούς και μετακλητούς και δημοσιοκοπριτες του κόμματος.Στα φρύδια του Κούλη ο νησιώτης και ο τουρίστας.Η κομματική βάση να είναι αλώβητη και όλα τα άλλα να γίνουν στάχτη και μπουρμπερη.

  4. Τα γαλάζια παιδιά θεωρούν ότι Η ΕΛΛΆΔΑ τους ανήκει και οι Έλληνες είναι σκλάβοι όσες φορές πήραν την εξουσία κατακλεψαν τα πάντα και τους πάντες ΜΑΦΙΑ βρωμερα όντα

  5. Σπυρίδωνα είσαι ο καλύτερος. Αξίζεις και με το παραπάνω στο μέσο νεογέλληνα ντουγάνη ψηφοφόρο. Μακάρι και πρωθυπουργός. Είμαι σίγουρος ότι θα σε ψηφίσουν και με τα δυο χέρια.

  6. Ε όχι και κύριος ο μπουμπούκος. Αρλεκίνος ναι. Όπως ακριβώς και οι ψηφοφόροι του. Τους αξίζει άλλωστε στο ακέραιο όπως και όλη αυτή η συμμορία.

  7. πιπης ο φαφλατας σας αξιζει ραγιαδες

  8. Όχι, δεν τον αγγίζουν, δεν βλέπεις μαύρισμα που έχει κάνει η τσιριχτή μούμια;;;; λες να ενδιαφέρονται για τους Έλληνες; μόνο η πάρτη τους!

  9. Πιο ηλιθιος λαος απο τον νεοελληνα δεν υπαρχει.
    Ψηφισατε τη Μαφια ρε ηλιθιοι και τωρα κλαιγεστε που σας γαμ..;
    Tι περιμενατε ρε ηλιθιοι απο τη Μαφια,οτι θα νοιαστoυν για σας ;
    Εχετε το βραβειο Γκινες στη μαλ… ρε,καλα σας κανουν και σας γαμ… τοσες δεκαετιες.

  10. η τους κυνηγατε και τους κανετε τιβενο απο το ξυλο η θα προσκυνησετε στα 4 για μια ζωη

    αλλος δρομος δεν υπαρχει

    1. Φιλε μου τον πρωτο που πρεπει να σαπισει ο κοσμος στο ξυλο ειναι αυτο το Αργυρωνητο Καθαρμα με το ονομα Καρατζαφερης . Ξεκινας απο την πηγη κ ανεβαινεις .

  11. Ποιο γεωργιαδη ρε;;; Εκεινο τον καραγκιοζη που πουλαγε βιβλια απο την τηλεοραση;;;;
    Αφου λοιπον, αυτος ειναι υπουργος, τοτε μας αξιζει οτι εχουμε παθει και ακομα χειροτερα.

  12. Ραγιαδες πως το περιμενατε ακριβως να γινει? Ξαναψηφησατε τον ιδιο πρωτο βουευτη και το ξανακανατε υπουργο υγειας οποτε περιμενατε διαφορετικο αποτελεσμα απο τη πρωτη φορα? Θα υπαρξει και τριτη φορα στα σιγουρα γιατι πιο ηλιθιος λαος απο τον Ελληνικο δεν υπαρχει. Πιστεψτεμε !!!!

Comments are closed.