ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – 30ΧΡΟΝΗ ΕΚΛΕΒΕ ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ – ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ… ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ;

    Κοινοποίηση:
    moro

    Μια 30χρονη γυναίκα έκλεβε γάλατα από μεγάλες αλυσίδες σουπερ –μάρκετ στον Βόλο, γιατί δεν είχε τροφή για το βρέφος της. Η ανέχεια την οδήγησε στις κλοπές, όπως δήλωσε χθες στο Αυτόφωρο όπου οδηγήθηκε. Η 30χρονη έκλεβε τρόφιμα και μαλακτικά και όταν ρωτήθηκε γιατί έφεση στα απορρυπαντικά δεν έδωσε κάποια απάντηση.

    Η γυναίκα, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών προχώρησε σε τρεις κλοπές σε αλυσίδες μάρκετ , αλλά έκρυβε στις τσάντες της μόνο γάλατα και τα μαλακτικά των ρούχων.

    Παραδέχθηκε τις κλοπές και δήλωσε πως αναγκάστηκε να κλέψει για να εξασφαλίσει την επιβίωση του παιδιού της.

    Κρίθηκε ένοχη για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, και το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου της επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 ημερών με τριετή αναστολή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Η ανθρωπότητα δεν θα έχει κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά εάν υπάρχει έστω και ένα παιδί που πεινάει.

    2. Μαύρο στο μαυρογιαλούρο παιδιά για να τελειώνουμε μία και καλή με δαύτους.

    3. Μουν@πανα εκει φτασατε τον κοσμο.Μαυρο και στην μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ.Εκει δεν κανατε τα στραβα ματια για την γυναικα με το παιδι??Θα πεσει εξω η μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ???Πειτε ποιο ειναι να φαει μαυρο απο ολους.Γαμω και τους δικαστες.Οι 300 που κλεβουν κ ριμαζουν κ δεν εχουν αναγκη τι τους κανετε??/Μαυρο σε ολους αει σιχτιρ πια

    4. Πουτ@ν@κια δικαστές… Θα δικαστείτε κ σεις σύντομα

    5. Διαβάστε τα σχόλια και θα δείτε ότι κάποιοι υμνούν και υποστηρίζουν τους δυναστες τους…δείτε τα κατάντια σας..πρέπει να αισθάνεστε περήφανοι ε?απόγονοι του Λεωνίδα και έτσι…υμνούν αυτούς που τους βιάζουν ρε φιλε…Σαν αξίζουν Κουληδες μέχρι να πεθάνετε για τελευταία φορά ..Γιατί ήδη είστε νεκροί και δεν το ξέρετε .

      1. Μπασταρδόφαρες είναι οι περισσότεροι νεοελληναράδες για αυτό και κοιτάνε όλοι πως θα σώσουν την πάρτη τους.

    6. Εγω παντως θα ψηφισω ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ μπας και εξοντωσει και τους υπολοιπους ηλιθιους κωλοΕλληνες.

        1. Ειρωνικά το λέει φίλε δεν θα τους ψηφίσει.
          Ώρες ώρες το λέω και εγώ από θυμό βλέποντας την παρακμή των νεοελλήνων.

    7. Σωστά, και τώρα αυτά τα λεφτά τα δίνουν να ξεγενησουν οι Γερμανίδες και οι σουηδεζες επειδή τα μ@υλικα της ΝΔ πασοκ και σύριζα κατέστρεψαν τον πρωτογενή τομέα. Όχι σε σύριζα ΝΔ πασοκ, μην είσαστε μ@λακες.

    8. Και οι χωριατισσες απο τα χωρια πληρωναν 4-5 χιλιαρικα σε κλινικες για να ξεγεννησουν επειδη ειχαν πολλα στρεμματα βαμπακια

    9. Έλεος πια να τα βάζετε με τον Μητσοτάκη, δηλαδή δεν υπήρχαν άλλοι πριν απο αυτον? Καθίστε ρε ζώα δίποδα προσβάλλω και τα δίποδα άλλα ζωάκια της φύσης, και δείτε διαχρονικά ποιος φταίει, αν είναι γύφτισα ποιος φταίει? έτσι ζούνε αυτοί,

    10. Επειδή λέτε ότι μπορεί να είναι και γύφτισσα, έχετε δει καμία να περάσετε απο δίπλα της και να μοσχοβολάνε τα ρούχα της μαλακτικό;;Κάποια ανεγκέφαλη είναι , που μιά χαρά το κράτησε το παιδί αλλά δε σκέφτηκε πώς θα το μεγαλώσει.

      1. Αν ρε φίλε η γυναίκα έμεινε έγκυος από κάποιον ανεπρόκοπο σαν εσένα,που έβγαλες αμέσως το συμπέρασμα σου, και την εγκατέληψε,και την άφησε να δέρνεται σαν την άδικη κατάρα δίχως δουλειά με τον κάθε μ@λάκα που κυβερνά αυτόν τον έρημο τόπο, γιατί τον ψηφίζουν μ@λάκες σαν εσένα, η αν έχει άνδρα άνεργο; Θα έπρεπε να κάνει έκτρωση; Α χάσου μ@λάκα.

      2. Δηλαδή ρε μούλε θα έπρεπε να το έριχνε το παιδί;

        Εσένα έπρεπε να ρίξει ο πατέρας σου στην τουαλέτα!

    11. Το θέμα όλων των των τρωκτικων τα οποία έχουν καταδπαταλησει το δημόσιο χρήμα στις δεξιές και αριστερές τους τσέπες δεν είναι η φτώχεια του Ελληνικού λαού.
      ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ.
      Το θέμα τους είναι πως πρέπει να ΕΚΚΛΕΙΨΕΙ ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.
      Έτσι ανεμπόδιστα θα επιβάλουν με μεγάλη ευκολία τα σχέδια τους σε ολόκληρο τον πλανήτη.
      Όποιος την Κυριακή ψηφίσει κάποιο από τα συστημικά κόμματα είναι σινυπευθυνος και συνένοχος στο έγκλημα που διατελειται….

    12. Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι μία προδοτική οικογένεια στο ευρύτερο σύνολο της.
      Πάμπλουτοι χωρίς να έχουν οποιαδήποτε παραγωγική εργασία.
      Τα εμφανή εισοδήματα τους μόνον από παρασιτισμό στο Δημόσιο, ως επαγγελματίες πολιτευόμενοι.

    13. Γυφτισα ηταν που το επαιρνε για να το πουλαει στις αλλες λιγο φτηνοτερα .

    14. Το ειπα και το ξαναλεω. Οι Ελληνες Πολιτικοι δεν νοιαζονται για τους Ελληνες.
      Το μοναδικο ζητημα που τους ενδιαφερει πραγματικα ειναι να πεφτουν τα χιλιαρικα καθε μηνα.
      Οσο για τις ψηφους, μια ματια στα ψηφοδελτια ΝΔ-Συριζα-Πασοκ, θα καταλαβει οτι εχουν μαζεψει καθε καρυδιας καρυδι απο ξενοφερτους που τους “βαφτησαν” Ελληνες. Καποιοι τετοιοι “Ελληνες”, μαλιστα αυτη την στιγμη, εχουν υψηλες θεσεις μεσα στο Υπουργειο Μεταναστευσης.
      Στεφανε κανε μια μικρη ερευνα στο Υπουργειο και θα βρεις, πρωην Αστυνομικο αλλοδαπο σε υψηλη θεση.

    15. Καλά τα ξέρουμε χρόνια τώρα. Σίγουρα καμία γυφτισα θα είναι. Παίρνουν τα επιδόματα απο το κράτος και κλέβουν στα super markets απο πάνω.

      1. Πίσω στη τρύπα σου τη Κυριακή τελειώνετε μια και καλη

    16. Μονο μια γκομενα του διορισε αυτος ??? Να σου πω ενα αλλο τομαρι και αρχικλεφτη και καταχραστη δημοσιου χρηματος , της “τοπικης” μαφιοζοδιοικησης ,που δε θα θυμαται κι ο ιδιος ποσες πρωην ανατολικες διορισε,επειδη του καθονταν ,του γυφτου ??? Αστο καλυτερα , πασοκαρα τα μεγαλεια σου … Ευτυχως τελειωνει το θεατρο κι απο Δευτερα ολοι αγαπημενοι στο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ η “Βουλη”, θα γελανε με τους μαλακες που για πολλοστη φορα τους ειπαν “μπραβο,καντε μας κι αλλα”

    17. Κάθαρμα μιζοτάκη γ@μιέσαι ρε άθλιε ! Τα άλλα καθάρματα, οι διχαστές λιντλ, γιατί την καταδίκασαν ; (!)

    18. ειναι κοινο μυστικο οτι ειμαστε 10 μοναδες μπροστα

    19. ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ -ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ , ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ .-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ = ΤΥΡΑΝΙΑ

    20. Ο υφυπουργός Βαρβιτσιώτης διόρισε την γκόμενά του (Ουκρανή) μετακλητό υπάλληλο.
      Και η Ελληνίδα μάνα δεν έχει να αγοράσει γάλα για το παιδί της.
      Η συμμορία ΝΔ κατέστρεψε κυριολεκτικά την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία.

      1. Πες τα ρε φίλε κ κάτι ζώα πάνε κ κουνάνε σημαίες

    Comments are closed.