ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    Κοινοποίηση:
    sygkrousi-trenwn-tempi-1-910x521

    Την ώρα που οι συγγενείς των θυμάτων του τρομερού δυστυχήματος στα Τέμπη καταγγέλλουν συγκάλυψη με το μπάζωμα του σημείου της τραγωδίας, ενώ παράλληλα κάνουν λόγο για περίεργη ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, 9 μήνες μετά, ανακοινώθηκε ότι η συγκροτήθηκε η Εξεταστική Επιτροπή με 31 μέλη, η οποία θα έχει διάρκεια ζωής ένα μήνα και ερευνήσει τις πτυχές που οδήγησαν στην τραγωδία.

    Τα μέλη της Επιτροπής από την πλευρά της ΝΔ, θα είναι οι εξής: Γιάννης Ανδριανός, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Κώστας Καραγκούνης, Χρήστος Κέλλας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Ξενοφών Μπαραλιάκος, Αναστάσιος Μπαρτζώκας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα, Φάνης Παππάς, Θάνος Πλεύρης, Ζωή Ράπτη, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Τσαβδαρίδης, Βασίλης Υψηλάντης, Ιάσονας Φωτήλας.

    Από τον ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη θα είναι οι Βασίλης Κόκκαλης, Διονύσης Καλαματιανός, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Γιάννης Σαρακιώτης.

    Από το ΠΑΣΟΚ οι Μιλένα Αποστολάκη, Παναγιώτης Δουδωνής και Απόστολος Πάνας.

    Από το ΚΚΕ οι Καραθανασόπουλος και Κομνηνάκα. Από την Ελληνική Λύση ο Παύλος Σαράκης, από τους Σπαρτιάτες ο Πέτρος Δημητριάδης, από τη Νίκη ο Τάσος Οικονομόπουλος, ενώ από την Πλεύση Ελευθερίας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και τέλος, από τους ανεξάρτητους βουλευτές η Πέτη Πέρκα.

    Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ελληνική Δικαιοσύνη= το πιο σύντομο ανέκδοτο!!!

    2. Ένοχοι για την υποβάθμιση του ΟΣΕ είναι όλοι.εσκασε στην περίοδο του ξαδέλφου ο οποίος τώρα είναι ο υπεύθυνος της τραγωδίας.το κτήνος δεν ντράπηκε κ έβαλε πάλι για βουλευτής.οι μπουγατσαιοι τρέξαμε κ τον ψηφίσανε.δυστυχως αυτοί είμαστε.βρωμεροι κ τρισαθλιοι.θα τα κουκουλωσουν όλα ως συνήθως.

    3. Ας μου πει καποιος, μετα απο τοσες εξεταστικες και προανακριτικες, που εχουν γινει στο παρελθον, εαν τιμωρηθηκε, εστω και ενας!
      Αυτο το καραγκιοζιλικι, πρεπει να σταματησει εδω και τωρα! Οι μονοι κερδισμενοι τελικα, ειναι αυτοι της εξεταστικης επιτροπης, που αν δεν απατωμαι, παιρνουν και εξτρα παραδακι!

      Υ.γ. Εβαλαν τον ροτα.ρυ {Γκιουλεκα} και τον ο.β’ριο {Καραγκουνη}, να αποδωσουν … δικαιοσυνη! Τωρα πλακα με κανεις ή τον κωλο μου πιανεις;
      Ο Καραγκουνης, αυτη η μουλωχτη σιγανοπαπαδιτσα, εμφανιζεται σε φωτο -που δυσκολα βρισκω πλεον- εντος συναγω.γης με το κιπα, στην κεφαλα του!

    4. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ…

    5. Εβαλαν ατομα της διαπλοκης για εξεταστικη επιτροπη;;; Πσςςςς
      Τετοια ξευτιλα τι να πει κανεις Κριμα στις χαμενες ψυχες

    6. Βρε δε σας παίρνει όλους ο γέρο διάολος καλύτερα παλιό-καθίκια; Προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια όλων μας;Διαολοσπέρματα.

    7. Το πρόβλημα δε το έχει αυτός που δε συγχωρείται αλλά αυτός που δε συγχωρεί.
      Αυτός είναι που δηλητηριάζεται αργά από το μίσος του

    8. Ο Μαξ μια φορά παλιά μου είχε πει ότι αυτό που έμαθε από μένα ήταν να ξεχνάει .
      Άλλο ξεχνάω άλλο συγχωρώ

    Comments are closed.