ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ! ΕΠΑΙΞΑΝ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Screenshot_7

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση (πλατεία Καρύτση) το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία στις 28 Οκτωβρίου.

Το μνημόσυνο για τον 35χρονο Βορειοηπειρώτη, τελέστηκε κατόπιν πρωτοβουλίας της Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου.

Μετά το πέρας του μνημοσύνου σχετικά με τις ομιλίες δημιουργήθηκε απαράδεκτη ένταση μέσα στον ιερό ναό.

Ήθελαν άσχετοι να εκφωνήσουν λόγο. Πλακώθηκαν μέσα στο Ναό και εκτυλίχθηκαν σκηνές …απείρου κάλλους.

Η κατάρα του Έλληνα…

Στο τέλος ακολούθησε πορεία και κατάθεση στεφάνων στον μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Μόνο το Κόμμα των Ελλήνων για την Πατρίδα πολεμάει για την μνήμη του κατσίφα. Οι Νδούλες χάρηκαν με την δολοφονία του.

  2. Καί γιά ΟΟΟΟΟΟΟοοοοολους εσάς , πού σάς πειράζουνε τά αδέλφια σας οί Έλληνες , γιά τραβάτε ρέ παιδιά , μπάς καί… βρείτε πουθενά αλλού αδέλφια!!! Αυτοί είναι τά αδέλφια μας , μ’ αυτούς θά “δουλέψουμε” , μ’ αυτούς θά βγάλουμε τήν άκρη… Γιά πάτε νά διαβάσετε λίγο – όχι πολύ , λίγο – τήν ιστορία τού Κολοκοτρώνη – τού Αγίου αυτού ΗΡΩΑ μας – νά δείτε τί τράβηξε από/μέ τ’ αδέλφια του τότε γιά νά πολεμήσουν καί νά μήν σκοτωθούν καί μεταξύ τους… Όμως τότε , ήρωες , χλιαροί καί κατσιαπλιάδες , πολεμήσανε όλοι μαζί (εντάξει , ό καθένας γιά τούς δικούς του λόγους , αλλά πολεμήσανε όμως εναντίον τού κοινού εχθρού -πλάι-πλάι καί στό τέλος καταφέρανε τό ακατόρθωτο ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ . Εμένα πού είμαι δεξιός , μέ χωρίζει μία τεράστια άβυσος από τόν κομμουνιστή κι αυτά πού υποστηρίζει . Θά πολεμήσω όμως δίπλα του , γιατί είμαι Έλληνας κι αυτός γεννήθηκε Έλληνας – τού αρέσει δέν τού αρέσει – κι έχει αυτό τό κοινό μαζί μου , θελει δέν θέλει…Όπως τ’ αδέλφια πού έχουν κοινούς γονείς : μπορεί κάποιοι απ’ αυτούς νά μισούνται θανάσιμα αναμεταξύ τους (γινότανε αυτό παλιά κατά κόρον , δυστυχώς) αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ τό γεγονός ότι είναι αδέλφια…Τόν ίδιο πατέρα καί τήν ίδια μητέρα έχουν κι άς λένε ότι θέλουν : στό τέλος ή αλήθεια παραμένει πάντα αλήθεια…

  3. Η ελληνική κοινωνία σήπεται. Όσους τους μεγάλωσαν γονείς που παρ’ όλη την κούραση τους ήθελαν να ασχοληθούν με τα παιδιά τους επειδή έβλεπαν ότι το σχολείο της προοδευτικίλας τα πήγαινε για κατσίβελους απέκτησαν αρχές αγάπη για την πατρίδα και τον άνθρωπο και αξιοπρέπεια. Οι υπόλοποι που δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν γιατί ήταν του για μια ελλάδα νέα με νταχτιρντί και όπαλα και ενάντια, σε τι άραγε, παρήγαγαν αυτά που βλέπετε να κυκλοφορούν έξω. Γιατί οι υπόλοιποι έχουν κλειστεί μέσα και δεν το κουνάνε. Εικόνα έπρεπε να τον έχουμε κάνει τον απέναντι. Και το σαρανταοχτάωρο πολύ μας είναι.

  4. εγω παιδια προσεξα κι κατι ακομα ……………. ΔΕ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙς ΜΑΣΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εκει δε εχουν ΧΟΥΝΤΑΑΑΑΑΑ

  5. Αυτος ειναι ο μπατριωτικος οπισθιος χωρος των γραβατομενων αντιναζιστων κασιδιαραιων και λοιπων χριστιανοπληκτων παχυσαρκων μελαχρινων αποβρασματων που ονειρευονται βασιλιαδες και αγια σοφια…ουγκ ουγκ φατε γυρους και κοντοσουβλια ελληνοφωνοι μαυριδεροι ανατολιτες…

  6. Ο πατριώτης δεν είναι αυτός που εκφωνεί λόγους. Πατριώτης ει αι αυτός που αγωνίζεται για την ελευθερία της πατρίδος του.

  7. Τέτοιο μνημόσυνο που κάνατε,καλύτερα να έλειπε….παρακμή παντού δυστυχώς.

  8. Κατσιφας Ηρωας Αθανατος αυτο μενει! Παλληκαρας Ρωμιος! Αιωνια του η μνημη κι ας μας φωτιζει παντα η θυσια του για τη Πατριδα.

  9. δεν υπάρχει κανένας “πατριωτικός χώρος” παρά μόνο γραβατωμένοι κυριουληδες με κάποιο κόμμα-οργάνωση που μιλάνε για “πατριωτισμό με την καλή έννοια”(φαίνεται έχει και κακή έννοια) και καταδικάζουν κάθε είδους εθνικισμό φωνασκοντας κατά του “ναζισμού” και του “φασισμού” πιο υστερικά και από τους κομμουνιστές για να μην τους πει κανένας “ακροδεξιούς”….δεν τολμάνε να πούνε για λαθραίους τίποτα, μιλάνε για “μετανάστες” και κάτι τέτοια….μόνο ο Λιας κάνει την διαφορά και γιαυτόν τον λόγο είναι φυλακή ενώ οι υπόλοιποι είναι έξω, ακόμα και το καρτοτηλέφωνο στα χέρια του είναι επικίνδυνο για το σύστημα….

  10. Ποιος πατριωτικός χώρος; Που έφερε τον Μητσοτάκη ως ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ και που τον αποθέωνε όταν έριχνε στρακαστρούκες στους ξιπόλυτους μετανάστες που έσπρωχνε ο Ερντογάν στον Έβρο;

    Ο πατριωτικός χώρος που ξαφνικά ανακάλυψε το σύνταγμα και τις ατομικές ελευθερίες και τα συνθήματα “το σώμα μου η επιλογή μου” και όλα αυτά που μέχρι χθες τα ονόμαζε αριστερές ιδεοληψίες;

    Ο ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ χώρος έφερε το Μητσοτάκη και μας κατέστρεψε τη ζωή. Όχι ότι οι ψευτο-αριστεροί είναι καλύτεροι που έχουν γίνει από επαναστάτες γλυφτράκια και τα δέχονται όλα αμάσητα, αλλά ποιο αυτοκαταστροφικούς μπετόβλακες απ’τους δεξιούς δεν έχω δει.

    ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  11. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΩΤΗΡΙΑ……………..ΟΛΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ…………

  12. Ντροπή να γίνονται αυτά μέσα στον ιερό χώρο της εκκλησίας και κατά τη διάρκεια μνημοσύνου…. Θα τα βλέπουν και οι Αλβανοί και θα χαίρονται με την κατάντια μας!

  13. Eλληναραδες….Μας αξιζει οτι χειροτερο μπας και βαλουμε μυαλο.

Comments are closed.