ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ! ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Η ΕΛ.ΑΣ

    Κοινοποίηση:
    allodapoi01

    Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών Αλβανών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες και διαρρήξεις σε σπίτια στα νότια προάστια.

    Η σπείρα εξαρθρώθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και πρόκειται για τους:

    (επ) GOBO ή COBO (ον) ADRIAN ή RONALD του BILBIL και της MILIKA , γεννηθέντα στις 26-11-1984 στην Αλβανία

     

    ena
    ena1

    (επ) HUSI ή HYSI ή THANASSI ή PUTOS ή DHIMAS (ον) VLADIMIR ή ANDREAS ή THANASI ή DHIMAS του KUJTIM ή DHIONIS ή DHILNIS ή DIONISI και της HAVAKO ή VITORI ή VIKTORIA ή AVANA , γεννηθείς στις 10-9-1973 στην Αλβανία

     

    dyo
    dyo2

    (επ) GENAJ (ον) VLADIMIR του SKENDER και της LILJAN , γεννηθείς στις 30-3-1987 στην Αλβανία

     

    tria
    tria3

    Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και τον εντοπισμό επιπλέον χώρων στάθμευσης – απόκρυψης κλεμμένων οχημάτων και μοτοσυκλετών που οι παραπάνω είχαν ενοικιάσει.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Αυτον τον δεύτερο τον καράφλα τον έχω δει στα Κάτω Πατήσια Απρίλιο ή Μάιο του 2017. Μετά από διάρρηξη που μου είχαν ρημάξει το σπίτι το Σαββατοκύριακο των Βαϊων. Μάλιστα ήμουν κάτω από το σπίτι μου και πέρασε αυτός στη γωνία του δρόμου και με φώναξε με το όνομά μου αλλά δεν σταμάτησε πάνω από ένα δευτερόλεπτο. Θα ορκιζόμουν ότι είναι ένα από τα κολοβακτηρίδια που μου ρήμαξαν το σπίτι τότε. Ειχαν μπει τρία άτομα, έφαγαν και ήπιαν αφού ρήμαξαν το σπίτι.

    2. Τι πρωτότυπο για ακόμη μια φορά. Έρχονται “ψωνίζουν” χύνοντας το αίμα μας και γυρνάνε στην χώρα τους να κάνους τους λεφτάδες. Η Αλβανία δεν είναι μαντρί όπως παλιά γιατί ρήμαξε την Ελλάδα. Θα έπρεπε εδώ και χρόνια να απογορεύεται η είσοδος τους στη χώρα μας. Το μεγαλύτερο μέρος του στρατού οφείλει να είναι στα σύνορα, όχι αυτό το σουρωτήρι που μας έκαναν οι αλλοδαποί πολιτικοί μας κάφροι.

    3. στεφανε δες εδω και προωθησετο παντου σε παρακαλω σε καναν εισαγγελεα σε καναν δικηγορο στην αστυνομια κ.λ.π
      τουρκαλβανος ομολογει δημοσιως στο γιουρουμπ οτι εκανε ληστειες στην ελλαδα και οτι θελει να βιασει και να σφαξει νηπια και βρεφη του ελληνικου λαου!!!!!!

      Llazi Bibo
      Llazi Bibo
      Πριν από 3 ώρες
      nik εσείς μόνο να περνετε πίπες είσαστε και να τον πάρετε στο κολο σας…4 χρόνια εμένα σε αυτό το μπουρδελο κράτος και έχω μπει σε πολλά σπίτια για ληστεία αλλά μετανιώνο που δεν γαμισα τα παιδιά σας από τότε που ειταν μορα

    Comments are closed.