ΑΦΑΝΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 35ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ – ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΕΠΤΑΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟ ΠΑΚΙ

    Κοινοποίηση:
    larisa35

    Μητέρα ενός ανήλικου παιδιού 7ετών, η 35χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη την περασμένη Πέμπτη σε υπόγειο διαμέρισμα της οδού Παπαναστασίου στη Λάρισα.

    Για τη δολοφονία της εξακολουθεί να αναζητείται ο Πακιστανός σύντροφος της, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι πως έχει διαφύγει στα Σκόπια. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, τον άφαντο Πακιστανό η 35χρονη γυναίκα τον είχε καταγγείλει λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

    Η γυναίκα φαίνεται πως έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τον αλλοδαπό σύντροφο της, ωστόσο όταν βρήκε το θάρρος να τον καταγγείλει, εκείνος την δολοφόνησε…

    Η 35χρονη που τα τελευταία χρόνια είχε πέσει στα δίχτυα των ναρκωτικών ουσιών, υπήρξε κατά το παρελθόν παντρεμένη με Έλληνα. Μάλιστα, από τον γάμο της αυτόν είχε αποκτήσει το 2015 κι ένα παιδί, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες εγκατέλειψε μετά τον χωρισμό της για να το μεγαλώσει η μητέρα της, με εκείνην να τους επισκέπτεται κάθε φορά που μπορούσε.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει αναρτήσει σε μια από τις τέσσερις τουλάχιστον σελίδες της στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης, η 35χρονη αντλούσε την καταγωγή της από το χωριό Μελιβοία της Λάρισας: «Εδώ στο χωριό δεν την είχε δει ποτέ κανένας μας. Η οικογένεια της είχε φύγει πολλά χρόνια από δω και ζούσε στη Λάρισα. Υπάρχουν πολλές οικογένειες με το επίθετο της, ωστόσο με τους περισσότερους είναι απλή συνωνυμία», αναφέρει κάτοικος του χωριού.

    Και προσθέτει: «Αυτό που μάθαμε είναι πως η μητέρα της μαζί με το παιδί της ζουν στο χωριό Βελίκα. Η γυναίκα για να καταφέρει με αξιοπρέπεια να το μεγαλώσει εργάζεται σ ένα ουζερί, ενώ δέχεται και την βοήθεια του κόσμου. Αυτή την κοπέλα δεν την ξέραμε».

    Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Χρήστο Κραβαρίτη που έκανε τη νεκροτομή, ο θάνατος της 35χρονης επήλθε περίπου μια εβδομάδα πριν βρεθεί η σορός της, χρονικό διάστημα που συμπίπτει με την ημέρα της καταγγελίας!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Χώρισε, εγκατέλειψε το παιδί της στη μάνα της για να κάνει τη ζωή της. Δεν το επισκέφθηκε ποτέ. Αναμενόμενο το τέλος που είχε.

    2. Να το σωστό ρεπορτάζ για αυτήν την υπόθεση. Έτσι έχουν τα πράγματα λοιπόν. Γιατί τόσες μέρες διαβάζαμε εδώ και εκεί πως ξαφνικά μια 35χρονη βρέθηκε σε μια τρώγλη με ένα Πακιστάνι που τη σκότωσε. Όχι, βρέθηκε εκεί και σε αυτή τη θέση γιατί ήταν χρήστρια, διαφορετικά ούτε καν….. ούτε σε φωτογραφία δε θα την έβλεπε.
      Και ναι, γλίτωσε ο Έλληνας αλλά ποιος ξέρει τι καθήκι είναι και αυτός που παράτησε το παιδί του με μια γριά γυναίκα που παλεύει να το αναθρέψει σε ένα χωριό τρέχα γύρευε…. κι ούτε νοιάζεται …. τουλάχιστον η μάνα του θυμόταν να πηγαίνει που και που να το βλέπει….

    3. Ναρκωτικά, πακιστανοι, εγκατάλειψη παιδιού, το τέλος της ήταν προδιαγεγραμμένο. Τι φέρνουν παιδιά στον κόσμο. Δημιουργώντας νέες δυστυχίες.

    4. Γλυτωσε ο ελληνας συζυγος απο την διατροφη, αφου ηθελε Πακιστανες ψ…. ας προσεχε

      1. “Γλύτωσε ο Έλληνας συζυγος”
        “Γλύτωσε ο Έλληνας συζυγος”
        “Γλύτωσε ο Έλληνας συζυγος”
        “Γλύτωσε ο Έλληνας συζυγος”
        Ζητωωωωωω!!!!!!!!!

    5. Τα πακια εχουν κανει σουρωτυρι τα συνορα Βλεπεις αυτα τα λεσια να αφαιρεσουν μια ζωη ειναι στο DNA τους

    6. σε όλα τα προβλήματα που είχε αποφάσισε να προσθέσει και έναν Πακιστανό. οι οποίοι ως γνωστόν γουστάρουν πίσω πόρτα ασύστολα. ως γνωστόν οι μαλακίες πληρώνονται.

    7. έφυγε για Ευρώπη μέσω Σκοπίων όπως ο άλλος, ξεχάστε τον….

    8. εκτός αν είναι Πακιστανός, πρέπει να δείτε τι νοητικές ακροβασίες έχουν ανακαλύψει οι ψυχολόγοι για να εξηγήσουν γιατί οι γυναίκες δεν αφήνουν άντρες που τους δέρνουν, έκανε χειραφετημένες επιλογές, παιδί χωρίς πατέρα, ναρκωτικά και αλλοδαποί σύντροφοι…..καταλάβατε τώρα πόσο έξυπνοι ήταν οι “προοδευτικοί” και τι κουτόχορτο φάγατε και σας διέλυσαν τις κοινωνίες;;;;;

    9. Τη καημένη τη κοπέλα που ζούσε.
      Ούτε τουαλέτα δεν είναι έτσι!!
      Οι Έλληνες τι ρόλο παίζουν;;
      Τον παίζουν;;;;

    10. Σε κανα…..πολιτιστικο κεντρο η στο….ζωολογικο κηπο θα κρυβεται!
      Αν το πτωμα ητανε εφτα ημερων ψαχτε τον εκτος Ελλαδας εντος ΕΕ γιατι βλακας να ματαγυρισει στο Πακισταν σιγουρα δεν εινσι!

    Comments are closed.