ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΠΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ – ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
BB1qmuPD

Φόβους για ελλείψεις στην αγορά αμνοεριφίων ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων εκφράζουν οι κρεοπώλες λόγω της πανώλης που έχει πλήξει μονάδες στη Θεσσαλία και εδώ και λίγες ώρες και την Κορινθία.

Για την αντιμετώπιση αυτού του μεγάλου προβλήματος, η Πολιτεία δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα δημιουργώντας υπόνοιες ότι οι αρμόδιοι αφήνουν μία ασθένεια που μπορεί να αντιμετωπιστεί με ευκολία, ώστε να αυξηθούν οι τιμές και στο κρέας πέρα από όλα τα υπόλοιπα αγαθά.

Για την ώρα στην αγορά της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας δεν υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο μετά το καλοκαίρι με την επιστροφή και των αδειούχων η ζήτηση θα αυξηθεί. Από την πλευρά των κρεοπωλών εκφράζονται ανησυχίες μήπως η πανώλη στα αιγοπρόβατα επηρεάσει τις τιμές, ενώ ελπίζουν το πρόβλημα να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και ζητούν στήριξη των κτηνοτρόφων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. τρελοκομειο για πιο τρελα κεφια ειναι το ελλαδισταν φυσικες καταστροφες & οχι μονον τσιρκο {{{{{{{{++++++__________0())))))))))) Αλλα η αναπτυξη γιατι αργει ???

  2. Ρε πάρτε τους με τις πέτρες. Ο άλλος χτες (κτηνοτρόφος) από τη πληγεισα Θεσσαλία μου έλεγε ότι αυτος και άλλοι, θέλουν λέει αποζημιώσεις και “ντουκου” λεφτά στο χέρι…καταλάβατε κύριοι τι “κτηνοτρόφους” μερακλήδες έχουμε;;;; Μάθανε στις επιδοτήσεις οι τύποι δεν τους φτάνουν τόσες πληγές , το μυαλό πάντα στο χρήμα.

  3. Νεα Ταξη εμπαινε και γοητευε με το μαγειρειο σου στις λεσχες της Σβαμπισιας μπουρδας! Κατσαριδες γιαχνι και μυρμηγκια πανε το επομενο γευμα σας! Ακους κυρα….καρκινοπαθη Ντορα πρεσβειρα μας?

  4. “Ε αφού τώρα δεν επαρκεί το φυσικό κρέας θα φάτε συνθετικό” , κ κάπως έτσι με αυτήν την αιτία, μπαίνει στη ζωή μας το ασφαλές 3D κρεατάκι

  5. Θα έρθει ασθένεια μεγάλη τα μόνα που θα απομείνουν θα είναι τα 300 γίδια

  6. Μάλλον θέλουν να γίνουμε όλοι vegans διότι όπως προπαγανδίζει η woke agenda, τα ζώα αυτά δεν πρέπει να υπάρχουν στον πλανήτη. Βρήκαν ευκαιρία με την πανώλη για να θανατώσουν χιλιάδες ζώα. Θα φρικάρουμε όλοι στο τέλος διότι δεν θέλουν ούτε τα κατοικίδια ζωάκια που έχουμε στην οικογένεια μας. Σκυλάκια και γατάκια μολύνουν την ατμόσφαιρα όπως λένε αυτά τα τρελαμένα άτομα. Εξ ου και η υποχρεωτική στείρωση που επιβάλλει ο Μητσοτάκης. Και όπως λέει η διεστραμμένη Greenpeace “αν δεν χαλάσουμε το κλίμα, δεν θα φτιάξουμε το κλίμα.”

  7. Εεε, αφού υπάρχει υποψία ότι το κάνουν εξ επίτηδες, τότε είστε σε καλό δρόμο 🤣😂🤣 Άθλιοι τσιφτετέλληνες, σας φτύνουν και επιμένετε ότι βρέχει. Η σκατίλα πέρασε το γόνατο 💯✅️

Comments are closed.