ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΠΕΛΕΡΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΡΑΜΑ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, Η ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΠΕΛΕΡΗΣ

    Στις 25 Ιουλίου το Ανώτατο Δικαστήριο θα εξετάσει το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη, του εκλεγμένου αλλά μη ορκισμένου δημάρχου Χειμάρρας για αποφυλάκιση, σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα.

    Ο Φρέντι Μπελέρης ζητά την αλλαγή του μέτρου ασφαλείας «προφυλάκιση», που εκτίει από τις 12 Μαΐου, όταν συνελήφθη κατηγορούμενος για εξαγορά ψήφων.

    Η δημοσιογράφος του Report TV, Καίτη Μπανούσι, σημειώνει ότι τα άλλα δικαστήρια έχουν απορρίψει 5 αιτήματα του Μπελέρη για αποφυλάκιση, ενώ για πρώτη φορά το αίτημα θα εξεταστεί από το Ανώτατο Δικαστήριο.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ από Βορειοηπειρώτες υπάρχει σκέψη του Ράμα να δώσει εντολή για αποφυλάκιση του Μπελέρη, γιατί φοβούνται ότι αν στις 14 Αυγούστου δεν έχει βγει και οδηγηθεί η Χειμάρρα σε επαναληπτικές εκλογές, η δίωξη θα εκτινάξει τα ποσοστά του. Ωστόσο, η αισιοδοξία είναι συγκρατημένη καθώς οι υποσχέσεις Ράμα είναι σύνηθες φαινόμενο από την μία και από την άλλη οι ίδιοι έχουν πολλά παράπονα από την ελληνική κυβέρνηση.

    Εμείς ευχόμαστε καλή λευτεριά στον Δήμαρχο και υπερήφανο Έλληνα, Φρέντι Μπελέρη!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    Comments are closed.