ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ! ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΙ ΣΑΡΩΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΜΙΑ 69ΧΡΟΝΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ, ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ! (Βίντεο+Φωτο ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

    Κοινοποίηση:
    ira5-ink

    Ανεμοστρόβιλοι «σάρωσαν» το Νέο Ηράκλειο τα ξημερώματα της Τρίτης με απολογισμό τρεις τραυματίες και μια 69χρονη διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση. Για πρώτη φορά οι κάτοικοι ενός δήμου που ανήκει στο σκληρό «πυρήνα» του πολεοδομικού συγκροτήματος πρωτεύουσας, είδαν με τα μάτια τους “σίφωνες” να σαρώνουν τα πάντα.

    Αυτό σε μεγαλούπολη δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, καθώς μιλάμε για ανεμοστρόβιλους οι οποίοι είχαν διάρκεια λίγης ώρας, αλλά με καταστροφικά αποτελέσματα. Οι «Σίφωνες» δημιουργήθηκαν μόνο στον  δήμο Ηρακλείου και πουθενά αλλού!

    Από τους ισχυρούς ανέμους έπεσαν περισσότερα από 150 δέντρα προκαλώντας ζημιές σε αυτοκίνητα ενώ αυτόπτες μάρτυρες είδαν αντικείμενα, μέχρι και θερμοσίφωνες να πετάνε στον αέρα.

    Ακόμα πολλά σπίτια γύρω από την Μαρίνου Αντύπα δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ οι κάτοικοι τρομοκρατήθηκαν από τις πλημμύρες.

    Δείτε ζημιές από την περιοχή του Ηρακλείου Αττικής.

    ira1-ink

    ira2-ink

    ira3-ink

    ira4-ink

    ira5-ink

    ira6-ink ira7-ink

    ira8-ink

    Δείτε βίντεο από την περιοχή

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. H.A.A.R.P! Αμφιβαλλετε? Με ολους τους τροπους, μας ξεπαστρευουν, τα πολιτικα Μ@υνοσκυλα!

    2. οταν βαζεις ασχετους ..ή μαλλον προσλαμβανεις και δινεις δουλεια σε κηφηνες που δεν ξερουν ουτε να γραφουν καν, να κλαδευουν δεντρα μονοπαντα,επειδη πχ ακουμπουν σε καλωδια ή ενοχλουν το μπαλκονι της κυρς Κατινας…λογικο τα δεντρα να χανουν το κεντρο βαρους και να παιρνουν επικινδυνες κλησεις….
      Με το πρωτο δυνατο αερακι…παρτα κατω….
      Κι αυτο ισχυει σε ολους τους δημους της Αθηνας,και ειδικα στα βορεια προαστια…

    3. Δεν ξέρω ρε παιδιά γελούσα παλιά που έλεγαν το μακαρίτη γκαντέμη αλλά με αυτά που βλέπω εδώ και ένα χρόνο με το γιο του Πρωθυπουργό τι να πω.
      Ρε ούτε μία άσπρη μέρα ο γκαντέμαρος.Ούτε μία. Όλα μαύρα και άραχνα από την αρχή;;;;

      1. ο πατερας του ηταν γκαστονε σε σχεση με αυτον τον γκαντεμοσαυρο και αγγελακι μπροστα σαυτον τον μαφιοζο Μιλαμε για ο,τι χειροτερο γεννησε αυτος ο τοπος

    Comments are closed.