ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΤΡΑΝΤΖΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ! ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ «ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ» ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ! ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ;

    Κοινοποίηση:
    katrantzi-moystafa

    Αποσύρεται από την εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου ο Μουσταφά Κατραντζή, υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Ροδόπη.

    «Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Μουσταφά Κατραντζή.

    «Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας», επισημαίνει.

    Υπενθυμίζεται ότι στον κ. Κατραντζή είχε αναφερθεί την Κυριακή στη διακαναλική του συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραδεχόμενος εμμέσως ότι είχε ενημερωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν τις εκλογές του Μαΐου για τους δύο υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι στο έγγραφο που του απέστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ υπήρχε «σαφής αναφορά και για τον υποψήφιο της ΝΔ» ότι ήταν «στρατευμένος στα σχέδια της ‘Αγκύρας και του τουρκικού προξενείου».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Χαζαμαρες,ποιος δέχεται να παίξει πρακτορικούς ρόλους όταν το όνομα του,το πρόσωπο του ακόμα και το νούμερο του παπουτσιού του είναι γνωστό σε όλα τα λαγουμια.Καλα είχε κάποιος ότι οι ποδιτσες είναι όλοι αναγκαστικά εν ενεργεία πράκτορες.Γι αυτούς δεν υπάρχει πατρίδα,θρησκεία,ιδεαλισμός υπάρχει μόνο το χρήμα.

    2. Αν δεν κλείσουν τα χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης για τα ελληνικά συμφέροντα γαμωτουρκικά προξενεία εκεί και στην Κω, προκοπή δεν βλέπουμε. Και με το μάτι του αλήτη μόνο στην κατάχρηση των τεράστιων πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης της ε.ε., και στις ανίερες υπόγειες συμφωνίες του ίδιου, στα χνάρια του καταραμένου πατέρα μιζοδράκουλα, με τους ακόμη πιο επικίνδυνους τώρα 💩Τούρκους, δεν μάς βλέπω καθόλου καλά.

    3. Πάλι καλά που δεν βάλανε μέσα στις λίστες και τον ίδιο τον Ερντογάν,άγιο είχαμε

    4. κολοτουρκομογγολοι. στον διαβολο ολοι τους . Μαζι και με τα κολοκομματα που τους βαζουν μεσα στο κυνοβουλειο.. στο τρενο για την μογγολια ολοι τους

    5. κολοτουρκομογγολοι. στον διαβολο ολοι τους . Μαζι και με τα κολοκομματα που τους βαζουν μεσα στο κυνοβουλειο.. στο τρενο για την μογγολια ολοι τους

    6. Όταν σκάβεις το τάφο του άλλου και πέφτεις μέσα πρώτος. Έβγαλαν τα μάτια τους εκεί στην ΝΔ με την Ντόρα Μπακογιάννη την χριστιανή από τις μασονικές στοές.

    7. Αντε στον αγυριστο και ακομη παραπερα με δαυτους

    8. Ωρε παληκαρια του Μορεια μην στεναχωριεσται εχουμαι τοσους και αλλο τοσους τουρκοσπορους τουρκους οriginal και μη μπασταρδους η ατοφιους πολιτικους της μπατσας εντος ανθελληνικου κοινοβουλειου που δεν θα χουμε ελλειψη. και αυτος δεν θα μας λειψει………….με πρωτο και καλητερο τον Μητσοτακουλα που απο τωρα τριβει τα χερια του για το μοιρασμα του Αιγαιου με τους μεμετηδες

    9. Προεκλογικος σανος των αδερφων… Μερκελ! Κατα τα αλλα….. στηριζουμε δημοκρατικα τη μουσουλμανικη μειονοτητα κουνωντας της και κανα Ντορεικο δαχτυλο!

      1. ΧΕΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΨΟΦΙΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ

    10. Ναι, περίμεναν από αυτόν την συνύπαρξη των χριστιανών και μουσουλμάνων της Θράκης.

    Comments are closed.