ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ – “ΒΟΜΒΑ” ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – 10 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ , ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    limeniko

    «Βόμβα» στον Πειραιά: «οι αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ πέρασαν χειροπέδες σε λιμενικούς με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για δυο στελέχη σε νευραλγικές θέσεις καθώς μεταξύ τους είναι και ο διοικητής της διεύθυνης διώξης ναρκωτικών του λιμενικού, στον Πειραιά.

    Οι συλληφθέντες σύμφωνα με τις πληροφορίες, προχωρούσαν επί της ουσίας στην πώληση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης , τις οποίες «εξαφάνιζαν» από κατασχεμένα φορτία.

    Συνολικά μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν συλληφθεί δέκα άτομα, οι δυο λιμενικοί, ενώ άλλα τρια άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, βρίσκονται στη φυλακή για διάφορα αδικήματα,

    Στο «μεγάλο λιμάνι» η είδηση έχει πέσει σαν βόμβα καθώς το λιμενικό έχει συνδέσει την παρουσία των έμπειρων στελεχών του με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

    Η δικογραφία που σχηματίζεται για τους συλληφθέντες αφορά στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΜΠΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΩΣΑΤΕ

    2. Ρε σεις δεν κατεβάζετε στους δρόμους την 71 αερομεταφερόμενη,τα ΟΥΚ,την ομάδα Ζ και το μεγάλο πεύκο να τελειώσει αυτή η μπουρδέλο κατάσταση? Άμα δεν μπορείτε δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε… μπορούν άλλοι πολύ καλύτερα! Δοκιμάστε τους για σίγουρα αποτελέσματα.ουτε κιχ!

    3. Κρίμα στο κράτος της ΝΔ που γέμισε την χώρα μου με Παιδοφιλους, Λαθραίος, Δολοφόνους Μπάτσους, μαφιόζους Μπάτσους και Εισαγόμενα υπανθρωπα.

    4. Σώματα ανασφαλείας με διεφθαρμένους μπάτσους, λιμενικούς και ό,τι άλλο έχει στην νεοκαφρίδικη κενωνία του ελλαδιστάν

    5. ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΓΑΛΟΝΙΑ

    6. Αν οί δύο λιμενικοί ήταν υποστηρικτές τού Κασιδιαρη τωρα θα είχε γίνει χαμός….Τό ότι είναι κομματόσκυλα τής ΝΔ δέν τό λέει κανένας….!!!! Πώς βρέθηκε νά είναι διοικητής στήν δίωξη ναρκωτικών….εεεεεεε..????

    7. Παντού σε όλο τον κόσμο γίνεται το ίδιο.τα ντραγκια τα διακινούν τα κράτη που τα κυνηγάνε

    8. Εχει διαλύσει όλους τους θεσμούς του κράτους και το αρχίδι μας μιλάει για ανάπτυξη.

    9. AYTOI KANOUN LEFTA APO TOUS LATHROMETANASTES , APO TA NARKOTIKA TA MOIRAZONTAI ME TIN KOULA . KATA TA ALLA O OLYMPIAKOS FAIEI TANA POU MITSOPOUSTI.

    10. Πέραν από εγκληματίες, και τόσο μλκ.. γιατί αυτό κάποια στιγμή θα βγει. Όπως και βγήκε.

    11. αυτη ειναι η ελλαδα του αρχαιοκαπηλου

    12. Δίωξη και τρίωξη. Άμεσο έλεγχο σε όλες τις δικογραφίες των επιτυχιών και εκεί θα βγουν λαβρακόπουλα που θα τρίβετε τα μάτια σας. Τα ισόβια ρετάλια που κάνουν τις βρωμοδουλειές έχουν και προστάτες που τυς διατηρούν σ’ αυτές τις θέσεις.

    Comments are closed.