ΒΓΗΚΕ Ο ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ: ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΤΑΞΙΑΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – Ο ΡΑΜΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ… «ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ;»

    Κοινοποίηση:
    mitsotakisrama-1024x682

    Μια ακόμη διπλωματική επιτυχία, ένα επιπλέον… success story της κυβέρνησης και προσωπική νίκη(!) του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί η έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων για την Αλβανία. Του Έντι Ράμα. Το καθεστώς που έχει εγκαθιδρύσει στα Τίρανα και καταδιώκει την ελληνική μειονότητα, που φυλακίζει ανεπιθύμητους αιρετούς δημάρχους και λιμαίνεται περιουσίες ομογενών.

    H Επιτροπή των Μόνιμων Αντιπροσώπων των χωρών μελών της ΕΕ (Coreper) υιοθέτησε την κοινή θέση επί της πρώτης δέσμης των ενταξιακών κεφαλαίων με την Αλβανία.

    Η έναρξη των διαπραγματεύσεων θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου, στο Λουξεμβούργο, με την διεξαγωγή της Διακυβερνητικής Διάσκεψης ΕΕ-Αλβανίας.

    «Η Αλβανία θα είναι η πρώτη από τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες που θα ξεκινήσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με την αναθεωρημένη μεθοδολογία της διεύρυνσης, η οποία θα είναι μια κομβική στιγμή για την χώρα των Δυτικών Βαλκανίων» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ουγγρικής προεδρίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Αφορά στα θεμελιώδη ζητήματα, τα οποία οφείλει να επιλύσει η Αλβανία ως υποψήφια χώρα, με 5 κρίσιμα κεφάλαια:

    Δικαστική εξουσία και θεμελιώδη δικαιώματα.
    2. Δικαιοσύνη, ελευθερία και ασφάλεια.

    3. Δημόσιες προμήθειες.

    4. Στατιστικές.

    5. Οικονομικός έλεγχος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Ειναι γενιτσαρος και υποτακτικος του εντι ραμα τον εβγαλε για να εχει ενας δουλο του στην ευρωβουλη να προετημασει το εδαφος των αλβανων για να υποδουλωσουν την πατριδα μας να ετοιμαστουμε τα χειροτερα που ερχονται

    2. Αφορισμενη Κούλα ετοιμάσου σύντομα να φορέσεις το σχοινί κι εσύ και οι υπόλοιποι δοσιλογοι του κυνοβουλιου-.

    Leave a Response