ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΤΟ «ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ» ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΣΙ

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ- ΣΤΙΓΚΑΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ. ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΑΓΡΙΑΣ ΔΥΣΗΣ στη Βουλή με τον αρχηγό της «Ελληνικής Λύσης», κατά πάντων. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Κατεβαίνει στον Δήμο Αθηναίων για να τσακίσει τον Μπακογιάννη, σε μια ακόμα «αποστολή αυτοκτονίας» —-ΣΤΙΓΚΑΣ: Επικίνδυνος τυχοδιώκτης της κονόμας για να βάλει στην τσέπη την κρατική χρηματοδότηση

    exofyllo5-10

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. `Κεφαλονίτη`,συμφωνώ και επαυξάνω με τα σχόλιά σου.Αλλά πόσοι είμαστε εδώ που φωνάζουμε και αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον μας;Λίγοι φίλτατε!(Ευχαριστώ κ.Χίο).

    2. Πάντως και εδώ μέσα με τα μυαλά που κουβαλάτε πολλοί είσαστε η χαρά του συστήματος. Ρε μη βλέπετε διαφορές ανούσιες, όποιος κυβέρνησε έχει ευθύνη όχι όποιος μπορεί να λέει ότι θέλει. Άλλος βλέπει σβάστικα, άλλος κεραλλοιφες, άλλος θρησκόληπτους, αλλά κανείς δεν λέει ότι αν θες να λέγεσαι πατριώτης τους θες όλους μαζί. Ο Θοδωρής ή ο Μεταξάς θα σας έλεγε έχουμε πόλεμο και σας θέλω όλους δεν περισσεύει κανείς. Εσείς το βιολί σας, και λέτε ότι ο Στέφανος να υποστηρίξει κάποιον ενώ όπως πολλοί 50 χρόνια τώρα περιμένουμε ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο. Με 4-5% κάθε κομματάκι σπάει πλάκα το σύστημα χρόνια. Εδώ πουλάνε την Ελλάδα και κάποιοι ασχολείστε με τρίχες. Για αυτό αν δεν ξεπεταχτεί ένας Θοδωρής ή Γιάννης ή Γιώργης να σας ισιωσει όλους προκοπή δεν γίνεται. Τότε δεν θα λέει κανείς το κοντό και το μακρύ του.

    3. Κύριοι!Κατακλύζεστε υπό συναισθημάτων και όχι από τη λογική.Η οποία λέει τί;Οι ιδέες του κ.Κασιδιάρη,που πιστεύω οτι είναι σωστές και λογικές,σε τι ακροατήριο απευθύνονται;Σε μεγάλο ή μικρό;Σε μικρό φυσικά,όπως αποδεικνύεται χρόνια τώρα απο το ποσοστό των εκλογών.Με αυτό το μικρό ποσοστό,τι μπορεί να κάνει;Τίποτα!Διότι η ίδια η κοινωνία δεν τον θέλει.¨Οχι επειδή είναι ό,τι κακό του προσάπτουν αλλά επειδή η κοινωνία δεν θέλει να σωθεί.Δεν είναι η ίδια όπως πριν πολλές δεκαετίες.Διαφθορά,διαστροφή,ανηθικότητα και κυρίως απάθεια σε όλα.Μη επιγνωση των κινδύνων σε ατομικό αλλά και εθνικό επίπεδο.Δεν υπάρχουν πλέον πατριώτες-και είναι παγκόσμιο αυτό-που να αγαπούν τη χώρα τους.Είναι λίγοι.Δυστυχώς.(Ευχαριστώ κ.Χίο).

      1. Έτσι πες τα και εσύ φίλε μου σε πολλούς εδώ μέσα. Αριθμητική είναι, δεν υπάρχει μυαλό, ποια λογική να χρησιμοποιήσουν. Όλοι βλέπουν μέσα από έναν οπαδισμό την πατρίδα μας. Οπαδοί κομμάτων όχι οπαδοί της Ελλάδας. Δεν υπάρχουν μεσσίες, υπάρχει μόνο η ισχύς εν τη ενώσει,που όμως δεν την επιχειρεί κανείς. Μισαλλοδοξία και ιδιοτέλεια. Και δυστυχώς δεν είναι όπως παλιά που ένας μπορούσε δειλά δειλά και κρυφά να οργανώσει κάτι, τώρα το σύστημα τον ένα και τους δύο τους τρώει λάχανο.

    4. Αυτό το πολιτικό κατακάθι που ψήφισε τα μνημόνια και μας χρέωσε για 400 χρόνια, έχει το θράσος και μιλάει για το μοναδικό ΠΑΤΡΙΏΤΗ Ηλια Κασιδιαρη,ενώ ο ιδιος έπρεπε να έχει κάνει χαρακίρι για την καταστροφή που υπέγραψεγια την πατρίδαμας? Και κατι άλλο δεν μας λέει όμως που βρίσκει το χρήμα και πληρώνει τους 11 που έχει στην φύλαξη του ( όπως είπε ο σπινος) και όλα τα υπόλοιπα έξοδα και τα δήθεν πρόστιμα που πληρώνει για την τηλεόραση από ποιανού λεφτά είναι ε μπατριωτη βδελοπουλε, μπεεεεεεε
      σπινο,ε σπινο,μήπως από το μισθό του?;? Πολιτικό κατακάθι του συστήματος.

    5. Στεφανε στηριξε Κασιδιαρη και σταματηστε την αβάντα στον μνημονιάκα και συστημικο Βελοπουλο και απο το ΑΛΕΡΤ, μπας και σωσουμε τιποτα αν σωζεται…..

    6. Το θέμα δεν είναι αν θα βγει ο ντορογιος παραδοσιακά η ΝΔ ελέγχει το δήμο Αθηναίων άρα θα ξαναβρεί. Το θέμα είναι να πάρει ο Ηλίας ένα 15-20%. Δηλαδή στους 100 Αθηναίους δεν υπάρχουν 20 που να μην είναι ευχαριστημένοι; Αφού φωνάζουν για σκουπίδια, γκέτο, ανασφάλεια, φωτισμό, ναρκωτικά, φόβο να βγουν από το σπίτι τους, μαύροι παντού, ψέματα λένε; Αυτό λέει η δική μου λογική. Μετά να μην φωνάζει κάνεις. Να τελειώνουμε με το παραμύθι και τις δικαιολογίες των ηλίθιων. Έτσι έγινε και στις εκλογές πρόσφατα και τώρα σκουζετε.

    7. Ο Καραγκιόζης Βελοπουλος για μια ακόμη φορα πέταξε την μάσκα ο σκιτζής πατριώτης …προχθες ο εγκληματίας του δημοκρατικού πολιτεύματος Μητσοτακης, στην επιτροπή προσέδρων της βουλης που συνεδρίαζε, αντικατέστησε μελη της ΑΔΑΕ με δικα του της αρεσκείας του …για να γλυτώσει το ειδικο δικαστήριο για της παρακολουθήσεις που εκανε … μέσω του ιντερνετικου συστήματος τηλεφωνικών παρακολουθήσεων κλπ, με την στήριξη Βελοπουλου του πολιτικου απατεωνα και του κόμματος των σκιτζήδων πατριωτών με την επωνυμία Ελληνικη Λύση, τρεχα εσυ ελληνακο ξοπίσω τους.!!!

    8. Λιάκουρα και πάσης ελλάδος, ξυπνήστε μαλάκες Αθηναίοι, ρεντίκολα

    9. Οι Ελληνες για τον Κασιδιάρη και ο Κασιδιάρης για τους Ελληνες

    10. καλα εχει να πεσει νοθεια για να μη βγει ο Κασιδιαρης που θα παει συννεφο!δυστηχως!

    11. Ούτε μια στο εκατομμύριο να βγει ο Λιάκος δυστυχώς φταίνε και οι ίδιοι… Έκαναν πολλά λάθη, όμως το πιο τραγικό είναι ότι ο Νεοελληνας και καλά θέλει την ηρεμία του, αυτή είναι η καραμέλα, οπότε μην περιμένετε να βγει ο Λιάκος να τον ψηφίσουν, αυτοί πρωτιμουν να τους πηδανε τις κόρες τους οι λαθρο πάρα να βγει ένας πατριώτης και να φτιάξει την πόλη, δυστυχώς είμαστε χαμένοι από χέρι.

    12. Στέφανε στήριξε τον Ηλία που τον πολεμάει μέχρι και ο Βελόπουλος που ψήφιζε μνημόνια και ήθελε λοκντάουν από τις 6 για τον κοροιδοιό στηρίζοντας την κυβέρνηση. Τον Μπακογιάννη τον στηρίζει και ο Ανταρσύα των λαθρομεταναστών που μαζί απαγόρευσαν να δώσουν περίπτερο στον Ηλία! Δεν υπάρχει πάλι δικαιολογία ότι σας κορόιδεψαν. Ο Μπακογιάννης θέλει τους λαθρομετανάστες. Όλοι Ηλία για την Ελλάδα μας απέναντι στο φιλοισλαμικό τόξο της μίζας.

    13. Οι Αγγελόπουλοι πλούτισαν με την Χαλυβουργική, δώρο των Αμερικανών το 1951 μέσω του σχεδίου Μάρσαλ.
      Τις εισπράξεις τις έβγαζαν στην Ελβετία. Εκεί είχε εγκατασταθεί ο μικρός αδελφός Παναγιώτης με έδρα την Γενεύη.
      Ο Άγγελος Αγγελόπουλος, καθηγητής Οικονομικών, συνεργάτης των κομμουνιστών κατά την Κατοχή, και ο Δημήτριος, ο δολοφονηθείς από την 17η Νοέμβρη, ήσαν άτεκνοι.
      Τα πλούτη τους οφείλονται σε εγκληματική δράση.
      Μεγαλοστέλεχος στην Χαλυβουργική ο κομμουνιστής πατέρας του Βαρουφάκη.

    14. Ολοί Ηλία,όλοι Ηλίααα Να τους τσακισουμε όπως ακριβώς μας τσάκισαν αυτοί και έκαναν το κέντρο της πρωτεύουσας μπουρδελο! Αυτοί που ζουν στα βόρεια και νότια προάστια και κορδονονται και δεν έχουν ιδέα τι τραβάμε εμείς στο κέντρο. Το μοναδικό κέντρο πρωτεύουσας παγκοσμίως που παρουσιάζει εικόνα παρακμής!!! Έλα ρε Λιάκο Κασιδιάρη όλοι μαζί σου!

    Comments are closed.