ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝΟ ΠΡΟΣ ΡΑΦΗΝΑ – Η ΧΩΡΑ ΠΑΔΑΔΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ – 14 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ «Β-ΡΟΜΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΕΝ ΠΛΩ

    Κοινοποίηση:
    xylo_ploio

    Δύο βίντεο ντοκουμέντα τα οποία αποτυπώνουν την ένταση της συμπλοκής στο πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν τελικά 14 συλλήψεις κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τη στιγμή της συμπλοκής η οποία ανάγκασε τον καπετάνιο του Super Express της Golden Star Ferries με 717 επιβάτες που μόλις είχε λύσει κάβους από την Τήνο με προορισμό τη Ραφήνα να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου. Η ένταση ξεκίνησε όταν ένας από τους επιβάτες ζήτησε από μία ομάδα Ρομά να κάνουν ησυχία, μάλιστα σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιος από τους εμπλεκόμενους φέρεται να έβγαλε και όπλο.

    Δείτε βίντεο με τη στιγμή της συμπλοκής:

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Πρόκειται για την υπόθεση με τις 14 συλλήψεις Ρομά, το απόγευμα της Τρίτης (13/8) σε πλοίο με προορισμό τη Ραφήνα. Λίγο αφότου το πλοίο ξεκίνησε το δρομολόγιό του ο καπετάνιος ενημερώθηκε ότι είχε ξεκινήσει άγρια συμπλοκή με μπουνιές, ενώ, υπήρξαν μαρτυρίες ότι βγήκε και όπλο.

    Ο καπετάνιος γύρισε άμεσα το πλοίο στο λιμάνι της Τήνου, όπου συνελήφθησαν 6 Ρομά. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, επιτέθηκαν σε έναν επιβάτη όταν αυτός τους έκανε παρατήρηση για να κάνουν ησυχία. Οι υπόλοιποι 8 συνελήφθησαν εν πλω, κατά την επιστροφή στη Ραφήνα.

    Σε πρώτη έρευνα βρέθηκε ένα ψεύτικο όπλο, ενώ υπήρξε μαρτυρία επιβάτιδος ότι υπήρξε κι άλλο όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι επιβάτες ζήτησαν από το Λιμενικό να υπάρξει συνοδεία στο δρομολόγιο έως τη Ραφήνα καθώς υπάρχει το αίσθημα της ανασφάλειας. Λίγο μετά τις 20.00 το πλοίο αναχώρησε από την Τήνο, ενώ επέβαιναν σε αυτό και δύο λιμενικοί.

    Στον εισαγγελέα της Σύρου αναμένεται να οδηγηθούν μετά τις 3 το μεσημέρι οι 11 επιβάτες που συνελήφθησαν και κρατούνται στο λιμεναρχείο της Τήνου μετά το χθεσινό έντονο επεισόδιο που προηγήθηκε μεταξύ τους στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “super exrpess” που εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό τη Ραφήνα.
    Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή στο λιμεναρχείο προσήχθησαν συνολικά 14 άτομα επιβάτες το πλοίου εκ των οποίων οι 11 ήταν Ρομά. Τα 3 άτομα από αυτά ήταν ανήλικοι και αφέθησαν ελεύθεροι. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 292 του ποινικού κώδικα που αφορά την παρακώλυση συγκοινωνιών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαπληκτισμός φέρεται να έχει ξεκινήσει από μία παρατήρηση ότι κάποιοι από τους επιβάτες δημιουργούν πολλή φασαρία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Τι θα γινει με τους γυφτους ρε παιδια ? εχθες το βραδυ στο Μοναστιρακι ηχαν βαλει ενα κοριτσακι 10 χρονων να κανει πεζοδρομιο ,ημαρτον !!

    2. Eφτά βρομά, σ’ ένα δωμά, πού να ξαπλώ να κλείσεις μά

    3. Ρε πετάξτε τους στη θάλασσα και πνίξτε τους. Δεν ξέρουν μπάνιο, δεν γουστάρουν το νερό

      1. Ελληνοι ημαστι.δεν είμαστε κατσιβελοι ούτε τουρκιιιεεεε.στο ελλαντα ζουμαστε.γιατι να πετακσι θαλασα?και το σεγνορηζω πατριοτς το λέμε.

    4. Κακώς γύρισε πίσω το καράβι. Έπρεπε να του πετάξουν στη θάλασσα ΟΛΟΥΣ και να συνεχίσουν το ταξίδι τους…

    5. Ξυλοφορτωστε τους πολιτικους αυτοι φταινε για αυτην την καταντια

    6. Ειχανε παει για μεροκαματο τσαπτσαραπ οι β ρομα στην τηνο… Οπου μαζευετε πολυς κοσμους βουρ…

    7. Ενα κοπαδι β ρομα επιτιθενται και χτυπανε εναν ελληνα γιατι τους εκανε παρατηρηση και τα υπολοιπα ορθια ζωα στο πλοιο καθονται και κοιτανε

    8. Γέμισαν τα νησιά με Ρομά… πάνε διακοπές? Όχι, προς επετεία πάνε, για να έχουν μια πλήρη εικόνα της ελληνικής καθημερινότητα οι τουρίστες, οι πελάτες της “βαριάς μας βιομηχανίας”. Η εικόνα ολοκληρώνεται με της απουσία δημόσιων υποδομών, ασφάλειας και περίθαλψης. όσα δηλαδή πληρώνουμε για να (μην) έχουμε μέσω υπερβολικών φόρων και ΦΠΑ. Καλό καλοκαίρι, see you next year.

    9. Γύφτοι και λαθραίοι ο αργός θάνατος της πατρίδας.

    10. Ελεύθεροι ;πάμε όλοι Ραφήνα να τους πετάξουμε στη θάλασσα να σου πω εγώ.που είσαι ρε Παπαδόπουλε δεν θα τολμούσαν να κάνουν τιποτα

    11. οταν η παραβατικοτητα νομοποιητε με ασημους νομους τοτες η ελλαδα βουλιαζει κοινωνικα ηθικα εθνικα θρησκευτικα κλπ….

    12. … καλά που δεν φέρανε οι οπαδοί της ρομα 60 ντάτσουν πανω στο πλοίο να λες…

    13. εγώ θα πρότεινα να συνηθίσετε τους οπαδούς της ΡΟΜΑ
      γιατί αυτοί παρέα με τους 100-200 μύρια παράνομους μετανάστες που θα έρθουν στην ελλάδα θα σας αντικαταστήσουν καθώς αυτό προβλέπει το σχέδιο αντικατάστασης του πληθυσμού.

    14. όταν τον ρώτησαν στο τέλος τι θα γίνει, είπε “απλά περιμένετε 100 χρόνια”, ε δεν πέρασαν τα 100 χρόνια, η σαπίλα φάνηκε από τα 30 χρόνια και στα 80 χρόνια οι κοινωνίες των νικητών του Β’ Παγκοσμίου σβήνουν μέσα στην βρώμα και τον εκφυλισμό……πολλή μεγάλη διορία έδωσε ο ζωγράφος…..χαχαχαχαχα

    15. Μόνο στην Ελλάδα των Gagsters και απατεώνων πολιτικών θα μπορούσε να περάσει έστω και ψεύτικο όπλο μέσα σε πλοίο διότι με την άνεση αυτή θα περάσουν και κανένα πύραυλο.Το γεγονός αυτό ταυτοποιεί ότι δεν υπάρχει έλεγxος στην αποβίβαση.

      1. Επιβίβαση εννοείς. Τι έλεγχος; Μόνο εισητηρία τσεκαρουν

    16. ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!! ΣΑΣ!!! Κ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ Κ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ !!! ΧΑΧΑΟΧΑΟΧΟΑΧΟ
      ΑΚΟΥΤΕ ??
      ΠΟΥΛΟ !!!!

      Υ.Γ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΥΛΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Υ.Γ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ !!! ΟΧΙ ΟΜΩΣ….. ΧΑΧΑΧΑ ΕΚΕΙ,ΛΟΙΠΟΝ.

    17. ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ….!!!! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΕΡΜΟΣ ΤΟΤΕ….ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΙΣΩΣ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ

      1. @εθνικοφρων….Μια χαρα τον τρωνε τα σκουληκια και μια χαρα μαζεψατε προχθες ελληναραδες….Ημουν μεσα και σας χαζευα…Ψαχναν τα δοντια τους οι κυρ παντεληδες που καναν παρατηρηση….

        1. Τράβα πίσω στο τσαντίρι σου ρε αρκουδόγυφτε που έχεις και άποψη

    Comments are closed.