ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! «ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΑΙΜΑ». ΆΓΡΙΑ ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ – ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ. ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    KARATZAFERIS VELOPOULOS MILONOPOULOS

    • Βελόπουλος: «Είσαι πολιτικά νεκρός, δεν θα σε αναστήσω εγώ»
    • Καρατζαφέρης: «Μπορώ και επίσημα πλέον να σε λέω ρόμπα»
    • Αντώνης Μυλωνάκης: Περιμένει να σκοτωθούν και οι δυο για να αναλάβει αρχηγός
    • Παρέμβαση ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Βρείτε τα, αφήστε το εγώ δουλέψτε για το εμείς

    Άγρια μάχη σώμα με σώμα Καρατζαφέρη – Βελόπουλου για τον πατριωτικό χώρο! Οι Έλληνες πατριώτες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

    1.indd

    Βελόπουλος: «Είσαι πολιτικά νεκρός, δεν θα σε αναστήσω εγώ»

    Καρατζαφέρης: «Μπορώ και επίσημα πλέον να σε λέω ρόμπα»

    Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ την Παρασκευή 1 Μαρτίου παρουσίασε το πρώτο μέρος της άγριας κόντρας στέλνοντας το δικό της μήνυμα στον αρχηγό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

    Μπορείτε να διαβάσετε στην σημερινή έκδοση με ένα κλικ ΕΔΩ

    Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 έχει σειρά  ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης ενώ διαφωτίζουμε και τον πολύ περίεργο ρόλο του Αντώνη Μυλωνάκη.

    Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Χίος, μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο ο Γιώργος Καρατζαφέρης επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να…
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Κρίμα με τέτοια καμώματα για τον κόσμο που πιστεύει σε όλους αυτούς, γιατί αναζητά κάτι καινούργιο, προοδευτικό, αληθινά πατριωτικό, για να δεί καλύτερες μέρες στην πατρίδα μας, ενώ θα έπρεπε όλοι να είναι ενωτικοί, να έχουν στο μυαλό τους το συμφέρον της χώρας, να αφήσουν κατά μέρος τους εγωισμούς και την ατομική προβολή, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και η πατρίδα χάνεται!!

    2. ΜΠΡΆΒΟ ΔΟΥΛΈΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟ… ΕΣΕΙΣ…. Κ ΑΦΉΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΝΑ ΑΝΑΣΆΝΕΙ ΜΕ ΨΉΦΟ ΕΚΕΊ ΠΟΥ… ΠΡΈΠΕΙ…. ΑΝΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ.

    3. Άσε τα πατριδοκαπηλα γυρολογια Στέφανε και σταξε λίγο μελάνι και για το χοντρό το φαύλο κρανηδιωτη.Και αυτός πατριωτης είναι και δε μασαει

    4. Με μια τρίχα απο τους γενετικούς αδένες του Καρατζαφέρη, μπορείς να “πλέξεις”
      καμιά εικοσαριά ΄΄ΡΟΜΠΕΣ΄΄ – Βελόπουλους….

      Για ολες τις χρήσεις……

      1. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ο Δ.Υ του καρατζαφλερη που μολις διαλυθηκε εγινες σωρρας,μολις τον μπουζουριασανε μουγινες Ανελλ και τωρα μου ξαναγινες Καρατζαφλερης,θαρθει ο Κουλης και θα σε ισιωσει Κοπριτη Δ.Υ.

    Comments are closed.