ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΝΤΩΝΑΡΟ: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ», ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ! ΕΝΑ ΜΠ@ΥΡΔΕΛ@ ΚΑΙ ΜΙΣΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΕΛΟΣ

    Ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρθηκε, σε νέο του tweet, σχετικά με πληροφορία που θέλει πρώην πρωθυπουργό από τον χώρο της ΝΔ να βρίσκεται στη λίστα των 7 επιπλέον πολιτικών προσώπων που παρακολουθούνται.

    Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, απηύθυνε το εξής ερώτημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου: «Μήπως θα έπρεπε να απαντήσει πριν βγουν όλα στη φόρα;».

    Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

    «Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η πληροφορία ότι ανάμεσα στους 7 επιπλέον παρακολουθούμενους (τους οποίους ανέφερε η Καθημερινή) είναι και πρώην πρωθυπουργός από τον χώρο της ΝΔ. Μήπως θα έπρεπε να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πριν βγουν όλα στη φόρα»;

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται ο Ευάγγελος Αντώναρος ο πρώην πρωθυπουργός είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ

    «Στα δημοσιογραφικά γραφεία φτάνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα αναφορές από “κλειστές” πηγές ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κατέγραφε το προηγούμενο διάστημα τις τηλεφωνικές συνομιλίες ακόμη 7-8 πολιτικών με το σύστημα “νόμιμης” επισύνδεσης. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες φέρεται να έχουν τεθεί υπόψη και στελεχών από ελεγκτικούς μηχανισμούς που έχουν την ευθύνη για τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών. Για να διακριβωθεί κατά πόσον ευσταθούν οι πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει αναδρομική έρευνα επί των διατάξεων άρσης απορρήτου που έχει ενεργοποιήσει τους προηγούμενους μήνες η ΕΥΠ. Κυβερνητικές πήγες πάντως επέμεναν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση, ούτε καν ένδειξη πως έχει γίνει άρση του απορρήτου για άλλα πολιτικά πρόσωπα».

    «Πηγές μέσα από την ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν στην “Κ” ότι σε κλειστές συσκέψεις για σοβαρές αστυνομικές έρευνες, υπηρεσιακοί παράγοντες είχαν υπονοήσει ότι υπήρχε η δυνατότητα υποκλοπής μηνυμάτων που αντάλλασσαν μέσω κρυπτογραφημένων εφαρμογών πρόσωπα-στόχοι. Δυνατότητα που δεν έχουν τα γνωστά συστήματα επισύνδεσης της ΕΥΠ και της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία δεν μπορούν να ακούσουν συνομιλίες ή να διαβάσουν μηνύματα από το WhatsApp, το Viber κ.λπ..

    Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το συγκεκριμένο σύστημα παρακολουθήσεων παραμένει στην κυριότητα ιδιωτικής εταιρείας, με την ΕΥΠ και έναν μικρό αριθμό προσώπων να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του λογισμικού έναντι αντιτίμου. “Το Predator”, λένε, “δεν αγοράστηκε αλλά νοικιάστηκε για συγκεκριμένο διάστημα”. Ένα από τα επιχειρήματα που επικαλούνται είναι ότι το κόστος αγοράς του είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς ανέρχεται στα 25-28 εκατομμύρια ευρώ και οι αναγκαίες υποδομές φτάνουν τα 6 εκατομμύρια. Ένα δεύτερο είναι ότι η ΕΥΠ δεν έχει τη δομή για να λειτουργήσει εσωτερικά ένα τέτοιο “εργαλείο”. Την εκδοχή της μίσθωσης προέκρινε και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση, που μίλησε μεσοβδόμαδα. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι αυτό συνέβη κατόπιν συνεννόησης με ξένη μυστική υπηρεσία».

     

    Ενώ ο Αντώναρος συνέχισε τις αιχμηρές αναρτήσεις δίνοντας ουσιαστικά τον Μητσοτάκη για τον Σαμαρά. Το βέβαιο είναι ότι το κυβερνών κόμμα είναι ένα μπουρδ@λο και θα πέσει με δύναμη!

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Καταλαβατε τωρα ολοι γιατι ο Μητσοτακης εβαλε μια τοσο ανυπαρκτη προσωπικοτητα ως Προεδρο Δημοκρατιας ? Για να αλωνιζει και να κανει οτι θελει με ΕΥΠ , θεσμους κλπ και να μην εχει αντιλογο

    2. Γιά αυτό ιδρύθηκε ή ΕΥΠληροφοριων . Γιά νά παρακολουθεί μέ κάθε τρόπο τούς έν δυνάμει υπόπτους τέλεσης επιζήμιων πράξεων . Άλλοιώς Τί τήν θέλουμε ;

    3. Αυτή η πουτάνα ήταν μουγκή όταν ήταν εκπρόσωπος τύπου. Άλλη ερώτηση δεν ελεγε μόνο?
      Δεν έχει καρέκλα κ κελαηδάει.
      Όλοι τα ίδια σκατα είναι προδότες κ ξεφτίλες.

    4. Απορώ πως θα τους κοιτάει….ρε αθεοφοβε μέχρι και τους δικούς σου παρακολουθούσες!
      Στάνταρ θα παρακολουθούσε κ την γυναίκα του αυτός!
      Η Εισαγγελέας που έδινε έτσι χωρίς έλεγχο την συγκατάθεση της για τις παρακολουθήσεις μήπως πρέπει να τις βάλουν τίποτα βραχιολακια;

    5. Πωωω τι ρεζιλης είναι αυτός! Αρχιμαφιοζος Αλήτης! Ούτε ο Κορλεόνε δεν είχε φτάσει σε αυτό το επίπεδο! Ευρώπη σου λέει μετά!
      Χώρα φυλακή με χιλιάδες παρακολουθήσεις πολιτών ούτε καθεστώτα στα βάθη της Αφρικής δεν είναι έτσι!
      Γειά σου Ευρώπη με τις Δημοκρατίες σου και τις Ελευθερίες σου!

    6. Τόσο κομπλεξικός, τόσο φοβιτσιάρης, τόσο εμμονικός με την εξουσία; Γιατί; Για το χρήμα, για να μην του φύγει η σατανογρέτζο, η όμοιά του; Υπάρχει και ο θάνατος μαλάκα. Τίποτα δεν είμαστε. Δες όλους τους προκατόχους σου που ψόφησαν. Κανείς δεν είναι αιώνιος σ’ αυτή τη γη.

    7. Ρε μαλακα, τον Αντωναρο βάζεις;;;; Τον γραφικό; Έλα σε παρακαλώ πολύ. Είπαμε να κάνουνε αντιπολίτευση, αλλά όχι μ αυτόν.

    8. Φίλοι βουλευτές της ΝΔ, ο Μητσοτάκης σας έβαλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Οι περισσότεροι δεν θα επανεκλεγείτε, εσείς θα πληρώσετε τα λάθη που φόρτωσε ο Κυριάκος στο λαό.

    9. ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΏΝΑΣ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΈΝΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΈΨΙΜΟ!!!

    10. Οπότε έχει δίκιο ο πολιτικός κρατούμενος Ιωάννης Λαγός που έστειλε επιστολή, στον Άρειο πάγο,πρόεδρο της Δημοκρατίας για να εξεταστούν οι παράνομες καταγραφές της ΕΥΠ σε ανθρώπους και βουλευτές της χρυσής Αυγής. Εύγε στον Ιωάννη Λαγό που μόνος του παλεύει να αποδείξει την αθωότητα των Ελλήνων εθνικιστών που άδικα βρίσκονται στην φυλακή. Ας μας πει η ΕΥΠ για τις συρραφή συνομιλιών στην υπόθεση

      1. Στάνταρ τους παρακολουθούσαν και έστησαν κατηγορητήρια με ψεύτικα στοιχεία και σκηνοθετημενα στοιχεία!

      2. Δέ μάς παρατάτε κι εσείς μέ τούς φασιστοπαγανιστές σας που προσποιούνται τούς Χριστιανούς;;; Γιατί άν ποτέ ανέβη η Χρυσή Αυγή στήν εξουσία, θά γίνη κι εδώ τής πλατείας Μεϊντάν τό κάγκελο…

    11. Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι ακαταδίωκτοι μιζαδόροι(που τώρα δεν βγαίνουνε στα κανάλια) πήρανε μεγαλύτερη μίζα από κάποιους άλλους που ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια και διαφημίζουν μέχρι πιθηκοεμβόλια! Μήπως ο κοριός μπορεί να μας πει τίποτα για τις μίζες τους ή αυτοί επειδή διαφημίζουν το μπόλι, έχουν το ακαταδίωκτο και για τον κοριό; Ψηφίστε για αυτούς το κοριο-ακαταδίωκτο!

    Comments are closed.