ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ “ΓΑΛΑΖΙΟ” ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ! “ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ… ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ” – ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    6097673

    Εν αναμονή του σημερινού μεγάλου αγροτικού συλλαλητηρίου στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με όλο και περισσότερα τρακτέρ να φτάνουν στα μπλόκα, «γαλάζιοι βουλευτές» αποκαλύπτουν το σχέδιο της κυβέρνησης να καταστρέψει την ελληνική αγροτιά λόγω… Ουκρανίας!

    «Κάποιοι προσκύνησαν την Ουκρανία!»

    Νωρίτερα, ο γνωστός «γαλάζιος» αγροτοσυνδικαλιστής, Χρήστος Σιδερόπουλος, μέλος του αγροτικού συνεταιρισμού Λάρισας δεν δίστασε να «δώσει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το επιτελείο του. «Εμείς θα στείλουμε το δικό μας μήνυμα στις ευρωεκλογές. Ο κόσμος δεν είναι βλάκας. Δεν είναι πρόβατο. Τα πρόβατα τελείωσαν. Οι αγρότες που διαμαρτύρονται είναι επαγγελματίες, νέοι άνθρωποι. Δεν υποκινούνται από κόμματα. Δεν μπορώ εγώ να καταστρέφομαι και ο Υπουργός να λέει ότι παρακινούμαι από την Αριστερά» ανέφερε με νόημα ο κ. Σιδερόπουλος. «Στα αιτήματα των αγροτών, ο ΕΛΓΑ δεν είναι μέσα», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σιδερόπουλος τονίζοντας ότι, αυτό που ζητούν οι πλημμυροπαθείς αγρότες είναι οι κρατικές αποζημιώσεις, δηλαδή η «αρωγή». «Έχει γίνει έλεγχος, αλλά δεν έχουμε πάρει τίποτα από το υπουργείο Οικονομικών. Δεν υπάρχει ημερομηνία, δεν υπάρχει το νούμερο για το τι ποσά θα δοθούν για τα μηχανήματα, τα πάγια», συμπλήρωσε σχετικά. Ερωτηθείς για το αν θα «κοπεί η Ελλάδα στα δύο», απάντησε πως, «ο στόχος του δρόμου, δεν είναι δύσκολος. Θα γίνει σύγκρουση. Μπήκαμε στις πόλεις για να ενημερώσουμε τον κόσμο, τους πολίτες, αλλά δεν ήρθαμε σε σύγκρουση. Δεν πρέπει να πάμε σε σύγκρουση». Κάλεσε τον κόσμο σε νέες κινητοποιήσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Στις 12:00 η πλατεία της Λάρισας θα γεμίσει αγρότες και μετά θα πάμε στον Πλατύκαμπο, όπου θα είμαστε πάνω από 600 αγρότες».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Με λίγα λόγια για αυτό ο γνήσιος Έλληνας σιχενετε την Ελλάδα πρώτα την σιχενετε και μετά την κοπανάει βαρέθηκε να είναι μπροστάρης κΙ όλους αυτούς τους δήθεν αγανακρισμενους βγες ρε μπροστά Γεεσε και τρέξε τα δόντια στον Ρωσία Αμερικανό κλπ τη μου βάζεις τα παιδάκια να τα σπάνε κλο

    2. Σικάγο η ηγέτες των μεγάλιτερων σινδικατων και σωματείων εργαζομένων ζητούν άμεση κατάπαυση του πολέμου μέση ανατολή στην Ελλάδα είδες τίποτε από αυτά όλα και γάζα https://abc7chicago.com/ceasefire-gaza-israel-hamas-resolution/14369607/?ex_cid=TA_WLS_FB&utm_campaign=trueAnthem%3A+New+Content+%28Feed%29&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook&fbclid=IwAR1k7w3JEHyDV6k2UJHe340BfCks9IH9tuLS4yXcCtWCMccE6ei99dHBpv4

    3. 41% του δωσατε γίδια και τώρα κάνετε παράπονα!!!

    4. Ο κούλης ειναι μία πουλημένη Π ο υ τ @ ν @, νόθο με πολλά κόμπλεξ, πρέπει να εκτελεστεί άμεσα.

    5. Τώρα ξυπνήσατε γίδια που δώσατε στα μέρη σας πάνω από 41% εμπιστοσύνη στο γκαβό, ο Κασιδιάρης λοιπόν ήταν ναζί ε!. Τώρα λοιπόν με την επιστολική ψήφο θα βγαίνει το UFO το ψηφίζετε ή όχι, είναι πλέον πολύ αργά, φάτε ΝΔλοσυσπείρωση τώρα, συνδικαλιστές του κ..λου για να καταλάβετε ότι συμφωνίες με τον έξω από ‘δώ δεν γίνονται.

      1. Έλα ντε!!! Τόσα χρόνια από το 2019 τι έκαναν,;; ,Μούγκα στη στρουγγα!! Τώρα ξύπνησαν η τάχα κάνουν πως ξύπνησαν!!! Οπότε δεν πείθουν πλέον κανένα!!!!

    6. Ο Εβραίος Ζελένσκι νεοναζιστής!
      Κούνια που σας κούναγε.

      1. Δες και τον Νετανιάχου και τους σιωνιστές στο Ισραήλ…Τακτικές Χίτλερ εφαρμοζουν…Και ΝΑΙ στην Ουκρανία υπάρχουν νεοναζί…

    7. Το οργανωμένο σχέδιο των ευρωπαιων για καταστροφή της αγροτιάς είναι σε πλήρη εξέλιξη. Όλη η Ευρώπη έχει ξεσηκωθεί. Κυβέρνηση και αριστερά υπέρ του σχεδίου δυαλησης της αγροτιάς, δεν στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα. Οι μόνοι που στέκονται δίπλα σε αυτό που γίνεται σε όλη την Ευρώπη και στην χώρα μας, μόνο Βελοπουλος και Νατσιος. Ένα θερμό ευχαριστώ και στους 2 αυτούς πολιτικούς αρχηγούς, οι μόνοι που στηρίζουν τον αγώνα των αγροτών.

      1. Βρε άντε παραπέρα… όσο για τον Βελόπουλο είναι ο ορισμός του απατεώνα, πουλάει και επιστολές του Χριστού ο αγύρτης!

      2. Αγρότης, ο μοναδικός που κάνει αντιπολίτευση είναι ο Βελόπουλος και δεν έχω καμία σχέση ούτε με τον ίδιο ούτε το κόμμα του όμως αυτή είναι η αλήθεια. Όσο για αυτούς που τους ενδιαφέρει τι κάνει κάποιος για να ζήσει η απάντηση είναι ας κοιτάξουν τους αεργους μιζαδορους που τόσα χρόνια ψηφίζουν.

    8. Πες μας ρε γιδιαραίε πόσα εισπράττεις τον χρόνο, να δω κάτι.

    9. Ο Συνδικαλισμός από Επιστήμονες μέχρι τον τελευταίο Εργάτη, σημαίνει Διαφθορά & “συναλλαγή” με την εκάστοτε εξουσία.

    10. Ψηφισατε στη Θεσσαλια την ΝΔ και τωρα κλαιτε!!!! Δεν πειραζει θα σας περασει!! Δεν θελετε λυπηση εσεις , ειστε αδιορθωτοι!!

    11. Αμπρτ “αγωνιστες” των επιδοματων! Με επιδοματα καλλεργουσανε και οι παππουδες μας?

    12. Η πρωτεύουσα των Porsche Cayenne δεν είναι λοιπόν ούτε το Λονδίνο, ούτε η Νέα Υόρκη, αλλά η Λάρισα, μια πόλη 250.000 κατοίκων, «γεγονός που έχει μετατραπεί σε προσφιλές θέμα συζήτησης στην Στουτγκάρδη, το λίκνο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας» γράφει ο Ηρακλής Πολεμαρχάκις στο περιοδικό του βρετανικού πανεπιστημίου Γουόρικ όπου και διδάσκει.

      Ο καθηγητής επισημαίνει το αυτονόητο: Ότι το συγκεκριμένο ρεκόρ είναι μάλλον περίεργο για μια αγροτική περιοχή, πόσω μάλλον εάν κανείς αναλογιστεί ότι ο αγροτικός τομέας στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά ανθηρός μπορεί να χαρακτηρισθεί, δεδομένου ότι η αγροτική παραγωγή αποτελεί μόλις το 3,2% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος (στοιχεία 2009) από 6,65% που ήταν το 2000 ενώ τα κονδύλια και οι επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνιστούν περίπου το μισό του εθνικού αγροτικού εισοδήματος.

    13. Μια ζωή ο συνδικαλισμός με τις πλάτες της εξουσίας λες και όλοι δεν ξέρουμε ότι πάντα και παντού τα έκαναν πλακάκια στο τέλος.

    Comments are closed.