ΒΟΜΒΑ! ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΤΖΙΠ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΕ Ο ΨΑΡΟΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ. ΘΑ ΤΟ… ΚΡΑΤΗΣΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    kasel-rang

    Ρεπορτάζ εφημερίδα Μακελειό

    Χθες γράψαμε αναλυτικά για το θηριώδες τζιπ με το οποιο άρχισε να κυκλοφορεί ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Στεφ. Ψαροκασσελάκης, που είναι αξίας γύρω στις 150.000 ευρώ. Όμως αυτό δεν είναι τίποτα γιατί σήμερα σας έχουμε το …καλύτερο για το Range Rover Sport που πήρε ο 35αρης ομοφυλόφιλος διάδοχος του Τσίπρα. Και μάλιστα αυτή η αποκάλυψη είναι σοκαριστική διότι το πανάκριβο αυτό αυτοκίνητο δεν είναι …οποιοδήποτε ούτε προέρχεται από …οπουδήποτε. Κρατηθείτε λοιπόν: Το Range Rover Sport με το οποίο από την Τρίτη το πρωί πάει κι έρχεται ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανήκε σε μεγαλέμπορο ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!!

    Ακούγεται απίστευτο και αδιανόητο αλλά είναι η πραγματικότητα η οποία δημιουργεί και τεράστιο πολιτικό, ηθικό αλλά και ουσιαστικό θέμα.

    Το διάσημο πλέον Range Rover Sport, με το οποίο μετακινείται ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας το «παραλαβει» από τον προκάτοχό του, τον άνθρωπο που τον …φύτεψε γενικότερα, τον Τσίπρα έχει την ιστορία του…

    Πρόκειται για ένα Range Rover Sport του 2016, για το οποίο είναι ανατριχιαστικό το από πού προέρχεται και πως ήρθε στα χέρια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Καταρχάς, πρέπει να τονίσουμε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Land Rover και αναγνωρίζεται για την πολυτέλεια, την άνεση και την εκπληκτική ικανότητά του να επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου. Δηλαδή είναι ένα από τα πιο ακριβά, αν όχι το πιο ακριβό, και από τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην χώρα μας. Είναι από την άποψη αυτή ενδεικτικές οι πληροφορίες για τον κινητήρα και τις επιδόσεις του. Το Range Rover Sport διαθέτει turbo κινητήρα, V6 3.0 λίτρων και έναν V6 turbodiesel 3.0 λίτρων . Το εσωτερικό του είναι επίσης γνωστό για την πολυτέλεια και την άνεση. Οι προσεκτικά επιλεγμένες δερμάτινες επενδύσεις, οι υψηλής ποιότητας επιφάνειες και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι αυτό που το κάνουν να ξεχωρίζει. Επίσης, προσφέρει αρκετό χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.

    Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο λοιπόν, όπως αποκαλύπτουν απολυτα ακριβείς πληροφορίες, ήρθε στα χέρια του Τσίπρα ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρχικά από τα κατασχεμένα αυτοκίνητα του πρώην ΟΔΔΥ και συγκεκριμένα από αυτά που κατάσχονται από υποθέσεις ναρκωτικών. Ο αρχικός ιδιοκτήτης του ήταν ένας καταδικασμένος μεγαλέμπορος ναρκωτικών που το χρησιμοποιούσε ως …νονός πριν το πάρουν στα χέρια τους οι «νονοί» της πολιτικής.

    Μάλιστα η διαδικασία εκκαθάρισης των περιουσιακών στοιχείων από τις συγκεκριμένες υποθέσεις όπως τα ναρκωτικά κλπ. γίνεται σε χρόνο ρεκόρ, σε σχέση με άλλες περιπτώσεις όπως κατασχέσεις για οικονομικούς λόγους κλπ. για να περάσουν γρήγορα τα αυτοκίνητα αυτά στους νέους …ιδιοκτήτες τους. Κατά τις πληροφορίες επίσης στην πλευρά του Τσίπρα αρχικά του δόθηκε η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από διαφορετικά αυτοκίνητα από τον πρώην ΟΔΔΥ. Εξάλλου πρόκειται για κάτι το οποίο είναι σύνηθες για τους αξιωματούχους του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τους εθνοπατέρες και τις εθνομητέρες, όταν προμηθεύονται τις αυτοκινητάρες τους και τις λιμουζίνες με τις οποίες κυκλοφορούν μαζί με τα άλλα προκλητικά προνόμια και τον μισθό των 8.000 ευρώ κάθε μήνα.

    Η πρόκληση όμως γίνεται ακομη μεγαλύτερη από την στιγμή που το συγκεκριμένο αυτοκίνητα ανήκε σε μεγαλεμπορο ναρκωτικών. Εξάλλου τα αυτοκίνητα αυτά γενικότεραείναι συχνά προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας, καθώς οι έμποροι ναρκωτικών χρησιμοποιούν την αγορά τους για να ξεπλύνουν τα έσοδα από την πώληση ναρκωτικών.

    Πριν από λίγα χρόνια μάλιστα μια μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, έναντι ενός δικτύου εμπόρων ναρκωτικών στην Ανατολική Ευρώπη -που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα- οδήγησε στην κατάσχεση σχεδόν πολυτελών 20 αυτοκινήτων συμπεριλαμβανομένων πέντε Audi Q7, δύο Range Rover και δύο BMW X5.

    Οι τιμές του συγκεκριμένου αυτοκινητου στην εμπορική αγορά κυμαίνονται όπως αποκαλύψαμε και χθες, στην Ελλάδα από 126.923 ευρώ μέχρι 148.061 ευρώ.

    Σε κάποια φάση μάλιστα το αυτοκίνητο όταν άρχισε να το χρησιμοποιεί ο Τσίπρας ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είχε γίνει viral τόσο στα social media όσο και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές αλλά χωρίς να είναι γνωστο αυτό το σκοτείνό παρασκήνιο για την ιδιοκτησία και την απόκτησή του.

    Το συγκεκριμένο Range Rover πάντως εδώ και κάτι εβδομάδες ήταν παροπλισμένο εξω από τα γραφεία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, μετά την εκλογική συντριβή του κόμματος και την παραιτηση του Τσίπρα ο οποίος σταμάτησε να το χρησιμοποιεί παίρνοντας ένα άλλο. Κι έτσι έμεινε να «ποζάρει» αγέρωχο στα μέσα-έξω των υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος όλες αυτές τις εβδομάδες περιμένοντας τον …διάδοχο και νέο ιδιοκτήτη.

    Όσο για τον Κασσελάκη, που άρχισε πια με καμάρι να το …κυκλοφορεί, η αποκάλυψη αυτή είναι πραγματικός κόλαφος. Κι αν πει ότι δήθεν δεν το ήξερε, τώρα που το μαθαίνει από την σημερινή μας δημοσίευση θα το …κρατήσει; Αυτός ο λεβέντης με τον …Τάιλερ, δέχται να έχει ένα τέτοιο τζιπ αγορασμένο με χρήμα από εμπόριο ναρκωτικών, από την σπορά του θανάτου σε εκατομμύρια ανθρώπους και ειδικότερα νέα παιδιά στα οποία στηρίχτηκε εξάλλου και ο ίδιος για να βγει αρχηγός και να …κουνιέται; Ή μήπως το νέο σλογκαν είναι “σπέρμα και κόκα” μαζί;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Σοβαρα ρε μαγκες τωρα; O Kass-ε-λακης σας πειραξε; Aυτο(ς) τουλαχιστον τα ειχε/εχει τα φραγκα να παρει μεχρι και Tesla. Οι αλλες οι γαμιολες του Κουλη Μιζοτακη, ο Γεωργιαδης, και λοιποι της Νεας Παιδοφιλιας, που βρεθηκαν με εκατομμυρια και μεζονετες απο το πουθενα, εκει γιατι κανετε μουγκα; Φοβου μην σας κανει ντα-ντα και σας κλεισει την “εφημεριδα”; Eτσι. Μαγκια, κλανια, και κωλο φινιστρινι ειστε. Μαχητες του διαδυκτιου, και υπηκοοι του κυρ Κουλη και του γαμω-σογου του θα ειστε για αλλα 150 χρονια. Ξυπνατε μαλακες και βγειτε στους δρομους, πριν ειναι αργα.

    2. Και πού είναι το πρόβλημα δηλαδή; Αν ο προηγούμενος κάτοχος έκανε λαθρεμπόριο τσιγάρων ή ποτών θα ήταν πιο «καθαρό»;

    3. Ποιος θυμάται την υπόθεση Αλαφούζου-Ρουμπέτη???

    4. RE ELLINARADES TO AUTOKINITO SAS PEIRAXE EDO O ANTRHOPOS TON PAIRNEI EXEI KAI DIPLA TOU TO KAVALARI TOU KAI SE LIGO THA TOUS VLEPOUME KAI STIN VOULI NA FOLIONTE.
      ARHISAN SIGA SIGA NA ENFANIZONTE KAI ALLES ADELFES STIN VOULI KAI EINAI MONO I ARXI PATELIS MPROSTA .
      RE ELLINARADES PERIMENETE SOTIRIA APO POUSTARADES EISASTE ME TA KALLA SAS –

    5. Αυτός είναι σίγουρα φυτευτός από τη ΝΔ & τη Κούλα προσωπικά για να διαλύσει το ΣΥΡΙΖΑ

    6. Ένα έχω να πω κ υστερα θα βάλω τελεια.Μετα από τόση πλύση Κασσελακης κ κολομπαρακης κ γαμιστερακης έχω αποδεχτεί το γεγονός ότι είναι ο ιδανικός σωτήρας μας.Ευχαριστουμε Αμερικη-Eυχαριστουμε
      B’nai-B-rith που χρησιμοποιείτε σάλιο για να μη πονάμε.

    7. Σιγα τη βομβα, που του εδωσαν αυτοκινητο απο τα κατασχεμενα
      Μεγαλυτερος πατριωτης , απο τους επαγγελματιες πατροωτες θα αποδειχθει ο τρυποκωλης

    8. Το ειχε πει ο εσκομπαρ πρωτος οι αληθινοι ξετσιπωτοι εγκληματιες χωρις μπεσα ειναι οι πολιτικοι.

    9. μας τα κανατε τσουρεκια με την Στεφάνια … όλο το 24ωρο μας βομβαρδιζουν ολα τα ΜΜΕ πότε θα χεσει και θα κλασει

    10. Εάν αυτό είναι το πιο πολυτελές jeep που κυκλοφορεί στη χώρα σας τότε δε τραβάτε μια εσείς στο Ελλαντα…. Σας έχω καλύτερο. Ο Κύπριος ιδιοκτήτης της Logicom αγόρασε πέρσι το MERCEDES AMG G-63 του οποίου η αξία είναι άνω των 300.000 euro… Φέτος επειδή δε του έκανε αγόρασε ένα δεύτερο
      Οι υπάλληλοι του έχουν να δουν αύξηση 10 χρόνια…. Και όταν αυτό γίνεται είναι με υπογραφή συμβολεων.. Εάν δε τα τηρήσουν τους παίρνει πίσω την αύξηση… Εάν δεν τα έχουν (τα λίγα ψωροχιλιαρικακια της αύξησης) τότε τους παίρνει τα υπάρχοντα…. Αμ έτσι τυχαία νομισατε οτι γίνεται κάνεις δισεκατομμυριουχος;;;

    11. οι τζιπάρες του μιζοκούλη δεν σας ενοχλούν ; τις έχει αγοράσει από την τσέπη του ; λολ

      1. Όχι βέβαια τους πήρανε τους ΜΟΥΛΟΥΣ που είναι κατασχεμένο.

    12. Τα αυτοκίνητα και τα προνόμια πρέπει να καταργηθούν όταν ο κόσμος τα βγάζει δύσκολα πέρα. Επίσης οι μισθοί των βουλευτών δεν θα έπρεπε να είναι πάνω από 2000 ευρώ. Αν τα μειώνανε όλα αυτά να βλέπαμε πόσοι θα ήταν πρόθυμοι να γίνουν βουλευτές;;; Ελάχιστοι

    13. Εδώ δεν ντρέπονται άνδρας να πηδάει άνδρα και να παρουσιάζονται ζευγάρι δημοσίως, στο τουτού από την κόκα θα κολλήσουν. Βάζετε και εσείς στο μακελειό, κάτι ηθικούς φραγμούς.

    14. Το αυτοκίνητο ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών το παλιό Υπουργείο Προεδρίας όπως και τα υπόλοιπα των Πρωθυπουργών,υπουργών και λοιπών προσώπων που δικαιούνται κρατικών οχημάτων.Δεν είναι προσωπικά οχήματα αλλά εξυπηρετούν θεσμικά πρόσωπα.Βέβαια θα έπρεπε να καταργηθούν για όλους,να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους ,για να δίνουν και το καλό παράδειγμα

      1. Ακόμη περισσότερο, πρέπει να υποχρεωθούν να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς που μάς κατσίκωσαν, όπως κάπου στη Σκανδιναβία είχα διαβάσει ότι γίνεται…

    15. Ελάτε τώρα…Ηθικολογείτε στη χώρα που έχει ξεπεράσει την Κολομβία σε ΟΛΑ τα επίπεδα;
      Σιγά μην συγκινηθεί η ψαροκασέλα και δώσει πίσω το μπουρδέλο με τις 4 ρόδες…Αφού η τύπισσα είναι ” ότι σκατά και το φτυάρι”…Τα ‘παμε και τα ματαλέμε:Αυτούς(ες) αξίζει ο ραγιάς ,αυτούς(ες) θα έχει μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.
      Α,και κάτι άλλο:Επειδή εκεί στο μακελελειό,σας έχει πάρει χαμπάρι πολύς κόσμος τι καπνό φουμάρετε,μην περνώντας το 90% των ”αντιφρονούντων ” σχολίων,γράφω σχόλια για πλάκα,όντας σχεδόν βέβαιος ότι 1 στα 25 θα περάσει…και ΑΝ…Αειντε κ εις ανώτερα…

    16. Αυτό το μέτρο πρέπει να καταργηθεί για όλους τους Πολιτικούς.
      Είναι σωστό να πληρώνει και αυτοκίνητο γι αυτούς, ο Έλληνας φορολογούμενος?
      Έλεος με όλα αυτά τα προνόμοια.
      Έμαθα ότι παίιρνουν και χρηματικό ποσό για να στέλνουν επιστολές μέσω ΕΛΤΑ.
      Να γελάσω? Να κλάψω? Δεν ξέρω.
      Όσο ο Έλληνας φορολογούμενος δέχεται τέτοιες αηδίες, καλά να πάθει.
      Αδιάφορο από που προέρχεται το Αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και ο Τσίπρας.
      Το ίδιο και ακόμα χειρότερο, μπορεί να συμβαίνει με τα αυτοκίνητα κι άλλων αρχηγών.
      Το “έθιμο” με το δωρεάν αυτοκίνητο στους Πολιτικούς, πρέπει να καταργηθει!

    17. Απο τα κατασχεμενα προφανως! Δεν βλεπω που φταιει ο Κασσελακης αν και τον ξεφωνιζω ? Ψαχτε Τσιπουρες και πιο πριν αυτους που το δεχτηκανε τ αμαξι!

    Comments are closed.