«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! «ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ» ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;; ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;; ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΝΔ

    Κοινοποίηση:
    ntora

    Kάτι δεν πάει καλά στη ΝΔ. Μετά από τόσα 24ωρα, δεν υπάρχει μια επίσημη καταδίκη για τις θλιβερές εικόνες στη Ν. Φιλαδέλφεια από Κυβερνητικό στέλεχος.

    Είχαμε όμως τοποθέτηση από την αδερφή του Πρωθυπουργού μέσω twitter, όπου ανέφερε τα εξής:

    «Όλες αυτές οι αντιδράσεις για το ζήτημα της παρέλασης είναι υπερβολικές, και δη του δημάρχου επιεικώς μη κατανοητή. Τα κορίτσια αυτά θέλουν διάλογο, όχι ακραίους χαρακτηρισμούς.»
    Και εν συνεχεία ανέφερε τα εξής:

    «Δεν συμφωνώ με το να σταματήσουν οι παρελάσεις. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα για τις μικρές κοινωνίες- και όχι μόνο- να βλέπεις νέους και περήφανα παιδιά να παρελαύνουν, και να μαθαίνουν να σέβονται τα σύμβολα της χώρας.»
    Γιατί θεωρείτε υπερβολικές τις αντιδράσεις κ. Μπακογιάννη; Από που προκύπτει το δικαίωμα να προσβάλλουν τα ιερά και τα όσια της πατρίδας;

    Διάλογο να ανοίξουμε με ποιους; Με τα άτομα που είναι κατά των εθνών-κρατών; Με τα άτομα που θέλουν η χώρα να γεμίσει με μετανάστες; Συμφωνεί ο πρωθυπουργός με αυτή την τοποθέτηση;

    Εάν υπήρχε σοβαρό κράτος, τότε αυτές οι κοπέλες θα ήταν φυλακή, ναι φυλακή, διότι μετά από αυτή την πράξη ανοίγει ο ασκός του αιόλου.

    Δείτε τα επίμαχα tweet:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Εγώ συμφωνώ. Να μιλήσουμε στα κορίτσια.
      Να τα αγκαλιασουμε, να τους δείξουμε αλληλεγγύη σαν κοινωνία και να κάνουμε ανοιχτό διάλογο μαζί τους.
      Οι Τούρκοι είναι στο ΝΆΤΟ.
      Και με τους Ιταλούς και τους Γερμανούς…. Περασμένα ξεχασμένα.
      Ηταν άλλες εποχές τότε.
      Τωρα είναι όπου γης και πατρίς.
      Δεν μειώνεται η αξία και το ήθος των ηρώων του 40 με οποιαδήποτε σημερινή πράξη.
      Σήμερα όμως έχουμε Windows 10, massive online videogames, διακρατικές συμφωνίες, συνθήκες, ομοσπονδίες……..

      Η έννοια των συνόρων και η εθνική κυριαρχία είναι συνήθως φετίχ των υπαναπτυκτων, είναι πως να το πούμε. Obsolete καταλαβαίνετε.

      Βλέπω εκεί που λενε κάποιοι παλουκωμα, λιθοβολισμος, ισόβια στα κορίτσια……

      Αυτό είναι πολιτισμός?
      Αφήστε τα αυτά όλοι σας.
      Χορτάσαμε τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό.

      Αντί να δούμε τα χάλια μας που δίναμε μισθούς και εφάπαξ σε δημόσιους υπαλλήλους από έσοδα που δεν είχε η χώρα και τα παράλληλα θαλασσοδανεια και το μαύρο χρήμα που δίνει 30-40 δις φοροδιαφυγής………. Και καμιά σοβαρή αναπτυξιακή πολιτική, μόνο κατανάλωση και δανεισμός.

      Αλλα το δημόσιο μας εριξε έξω χρόνια τώρα.

      Αυτα είναι γεγονότα αποπροσανατολισμου από την πραγματική κατάντια της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας που με την πρώτη οικονομική κρίση μας οδήγησε στη ζητιανιά στους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ.

      Δείτε τώρα τους πολιτικαντηδες με τι ασχολούνται.

      Με τρίχες που όπως είπα δεν μειώνουν ούτε το εθνικο μας σύμβολο ούτε υπονομεύουν αγώνες του ελληνικού λαού του παρελθόντος.

      Ο λαός να ξέρετε, και στημένος να είναι ο πόλεμος θα πάει να πολεμήσει με ηρωισμο γιατί οταν θα χρειάζεται η προπαγάνδα των ενόπλων δυνάμεων και τα έκτακτα μέτρα της πολιτικής Άμυνας θα πορωσουν και τον καθε αντιρρησία.

      Το κράτος έχει μηχανισμούς να κάνει τους ρουβικωνες π.χ.καραισκακηδες αμα θέλει.

      Οποίος έχει στενή σχέση με τις υπηρεσίες πιυ είναι υπεύθυνες γι αυτό το καταλαβαίνει αυτό που λέω.

      Τα πράγματα είναι απλά.
      Προέχει η οικονομική μεταρρύθμιση που δεν την κάνουν γιατί φοβούνται τα ψηφαλακια.
      Αλλα θα την κάνουν και μόνο τότε θα στρώσουν ολα.

      Αμα κοιτάνε μόνο να τα φάνε από τους άλλους από το προσφυγικο….. Καλα κρασα

      Και ο Χίος αμα ακούσετε και ξέρετε να τον αποκωδικοποιησετε αυτά λέει παρόλη τη γλαφυρότητα των πρώτοσελιδων και τις εκρήξεις.

      Πάει το δημόσιο. Πέθανε.
      Τέρμα οι διορισμοί, τα εφάπαξ και οι συντάξεις στα 45.
      Μόνο έτσι.
      Και ανάπτυξη.
      Τα αλλα ολα, σκάνδαλα, μίζες είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά.
      Έπαιξαν το ρολο τους βέβαια, αλλα αυτό είναι το κλειδί.

      Και αμα με βρίσετε εγω ειπα την άποψη μου.
      Ας επικεντρωθεί ο λαός στα σοβαρά θέματα και να μην χαρίζεται.

      Ζητώ το Έθνος
      ΖΗΤΏ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

    2. ΔΕΝ…ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΠΑΝΤΩΣ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΚΑΠΟΥ…!!! ΠΟΛΥ…COOL ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ!!! ΘΑ ΤΟ ΠΗΡΕ Τ’ ΑΥΤΙ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΑ ΜΑΛΛΟΝ!!!

    3. ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΜΗΤΗ ΦΟΡΑΔΑ ….. ΚΩΛ@ΓΑΜΗΜΕΝΗ…..

    4. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΙΛΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    5. Όποιος προσβάλει το εθνικό σύμβολο (κρατούσαν σημαία) πρέπει να πηγαίνει στο εισαγγελέα. Με αυτόν να κάνουν διάλογο για αρχή κυρία Μητσοτάκη.

    6. Δεν εχουν καμια διαφορα με το Συριζα… και κυριως τι περιμενετε απο μια μασονοοικογενεια?? Σιχαματα Εμετος απλα

    7. κυρα Ντορα για να γινεις Κυρια με το Καπα κεφαλαιο θελεις πολλα ψωμια, αλλωστε στην ηλικια αυτων των σουργελων τα ιδια και χειροτερα εκανες και εσυ ,η…. “Χρυσες” εποχες περασαν….. ανεπιστρεπτι !!!!! “Οτι σκατα και το φτυαρι” που λενε και στο χωριο μου η οπως λεει και μια παλαια παροιμια “κολιος και κολιος απο το ιδιο βαρελι” η η αλλη σοφη παροιμια “Κατα μανα κατα κυρη εκαμαν και γιο…….ζαφειρη”, και ο νοων νοειτο!!!!!!!

    8. Ουστ από εκεί κοπριά κάποτε σε ψήφισα τώρα δεν πρόκειται να πάρεις ούτε τη δεξιά μου τρίχα του όρχος μου … Μας ξενέρωσες..

    9. Άσχετο με το θέμα αλλά ο πατέρας του Τέρυ Χρυσού ήταν Εβραίος και δούλευε για τους Άγγλους. Σήμερα, αν ζει ακόμα, βρίσκεται στο Ισραήλ και έχει και άλλα παιδιά.

    10. Οι ελληνόφωνοι Μητσοτάκηδες για αρχή είναι Τουρκολάγνοι σε περίεργο βαθμό. Ο γερο Μητσοτάκης είχε καταφύγει στην Τουρκία. Η Ντόρα ήταν η μοναδική Ευρωπαία που πήγε στη φιέστα του Ερντοάν και έκανε και δουλειές στην Τουρκία πιο παλιά με χαλιά κλπ (??) και ο Κούλης το Χρυσό παιδί πήγε γαμήλιο ταξίδι με την γυναίκα του.
      Φαίνεται πως είναι στο σύστημα Σόρος και είναι σε πλήρη συνενόηση με το ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ στο ζήτημα της παρέλασης. Επίσης, αυτή η μανία με τους λάθρο εκτός απο τη γραμμή που παίρνουν απο έξω σχετίζεται και με ΜΚΟ; Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει καμία ΜΚΟ;
      Μπιλντεμπεργκ, Σόρος ξαι ο νοών …

    11. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΛΕΨΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ,,,,

    12. αντάρτες της πορδής
      με τα λεφτά του μπαμπά
      μίζερα όλα και λειψά…

    13. ΝΤΟΡΑΚΙ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΡ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ-ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΟΟΗΔΗ-ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.
      ΤΣΑΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      1. ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΑΣΚΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΩ Κ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΟΙ .ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΚΚΕΔΙΚΟ.

    14. Μια Ελληνιδα πολιτικος που βγαζει $500.000 και τα παει στην Αμερικη για να ανοιξει
      παραθαλασιο εστιατοριο στο Λονγκ Αϊλαντ στη περιοχη Μπεϊβιλ ασε το που τα βρηκε, τι
      περιμενεις; Τελικα η Θεια Δικη το ειδε και το μαγαζι Νυχτεριδες κι΄αραχνες.

    15. Χαχαχα Α ρε μπακογιανη,κσλυτερα να μασάς παρά να μιλάς,είδες εσύ διάλογο στην συμπεριφορά μιας ομάδας ζομπι;

    16. ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΟΚΑΡΑΝ…… ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ!!!……ΧΑΑΑΧΧΑ
      Κ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ………ΧΑΑΑΧΑ
      ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ….ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…Κ ΠΟΤΕ ΟΙ..ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΑ….ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ……ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ…ΧΑΑΧΑ
      ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΑΣ ΧΑΑΑΑΧΑΑΑΣΣ

    17. τι λες ρε μανταμιτσα πας καλα??? απο την πολυ φουντα οπως τα καλοπαιδα της κουμουνδουρου το εχεις χασει και εσυ.

    18. Περιμένατε κάτι καλύτερο από μια νεοταξίτισσα που δηλώνει φίλη της σατανίστριας Χίτλερυ Κλίντον?

    19. Απο τι μια να εχεις τις πασοκοσυριζιεες να σε λενε φασιστα αν πεις κατι εθνικηστικο και απο την αλλη οι χρυσαυγιτες ,νεοφιλελε, αν εισαι ποιο μετριοπαθεις. Γι’αυτο θα ξαναβγει ο τσιπρας να σας ξεπατωσει τελειως

    20. Ότι νάνε είστε γι’αυτό κραξανε και την παρέλαση οι πιτσιρίκες η Τουρκία γιορτάζει κατακτήσεις και εμείς μια ζωή σαν κοτουλες θα γιορτάζουμε που βγήκε το αγγούρι από τον κολο μας. Ασχοληθείτε με τίποτα πιο σημαντικό

    21. ‘Οσο και αν την αντιπαθώ σαν πολιτικό εδώ δε λέει κάτι λάθος. Αντιθετως εσας τους κωλομουσουλμανους που λεγατε να τις λιθοβολίσουν και μετα να τις βιάσουν πρεπει να σας συλλάβουν άμεσα και να σας στείλουν πακέτο στις χώρες που γουστάρετε. εδω είναι ελλάδα και τέτοια δεν περνούν.

      1. Καλά κάνε εσύ κανένα τέτοιο στο gay parade και θα δεις τι θα πάθεις απο τους Ταλιμπαν του κομμουνισμού.

    22. Τι λες κυρά Ντόρα μου που θέλουν διάλογο, λούσιμο με καυτό τηγανισμένο λάδι θέλουν. Μετά δέσιμο, μαστίγωμα και παρτούζωμα από πεινασμένους αλλοδαπούς.

    23. ΝΤΡΟΠΗ κυρα μου,λιγη ντροπη,αλλα θα μου πεις εισαι Ελληνιδα,οχι βεβαια,απογονος του Μπεν-Ζιλον εισαι,σε διατεταγμενη υπηρεσια.

    24. Νά οργανώσει σεμινάρια ή Ντόρα με τίς κοπέλες γιά να ανταλλάξουν απόψεις .

    25. Ξανθια ειναι η Ντορουκλα τωρα παλεια ειναι η φωτο σου…….ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΕΛΕ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…………………………..ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ

    26. η ΝΔ είναι μακράν το πιο κραγμένο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ, ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΒΡΥΞΕΛΛΙΑΝΟ, ΜΑΣΩΝΙΚΟ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ κόμμα ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. Εσείς τώρα είδατε ότι “κάτι δεν πάει καλά” ;;;;;;

    27. πήγε και έκανε παιδί με τον Τέρη Χρυσό, για την παρέλαση θα σκάσει;;;;

    Comments are closed.