ΒΟΜΒΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΑΠΟΦΑΣΗ – CASUS BELLI ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    poli simantiko

    Για τρία χρόνια επιτάσσονται οι εκτάσεις που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή κλειστών κέντρων κράτησης, ενώ «οι ιδιοκτήτες θα λάβουν αποζημιώσεις ενοικίου», διευκρίνισε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας.

    «Υπήρχε μια δυσκολία στις τοπικές αρχές να υποδείξουν χώρους, λόγω των διαφορών που υπήρχαν ανάμεσα σε περιοχές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μηταράκης, προσθέτοντας ότι «κάποια στιγμή έπρεπε να σταματήσουμε αυτή τη συζήτηση και να προχωρήσουμε σε αυτό που μας ζητάει όλος ο κόσμος: Να δώσουμε λύσεις».

    «Η επίταξη ήταν ένα μέσο έκτακτης ανάγκης»

    Ο υπουργός εξήγησε ότι η επίταξη έχει ήδη υπογραφεί και σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για έκδοση, και συμπλήρωσε: «Η επίταξη ήταν ένα μέσο έκτακτης ανάγκης».

    Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου υπογράμμισε ότι «από τις 40.000 θέσεις που υπάρχουν σήμερα, ο νέος σχεδιασμός στα νησιά προβλέπει τις μισές και, μάλιστα, κλειστές», ενώ «τα κέντρα αποκτούν αυστηρούς κανόνες εσωτερικής τάξης και ιατρική αυτονομία».

    «Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τους δημάρχους»

    Σχετικά με τις διαμαρτυρίες από την τοπική αυτοδιοίκηση των νησιών, επισήμανε ότι «είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τους δημάρχους» και εξήγησε ότι η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη, δεν είχε να κάνει με τη χωροθέτηση των κλειστών δομών, αλλά «για να βοηθήσουμε τους δήμους να λύσουμε προβλήματα. Για παράδειγμα σήμερα, υπέγραψα έκτακτη χρηματοδότηση σχεδόν δέκα εκατομμύρια ευρώ προς τους δήμους που στα όριά τους είχαν προσφυγικές δομές το 2019».

    Ο κ. Μηταράκης κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά του τραπεζιού. Προσπαθούμε, και η κεντρική κυβέρνηση, και η περιφερειακή αυτοδιοίκηση, και οι δήμοι, να λύσουμε το ίδιο πρόβλημα».

    Mεταναστευτικό: Πατάει… γκάζι η κυβέρνηση και επιτάσσει εκτάσεις σε Λέσβο, Χίο, Σάμο

    Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση… πάτησε γκάζι στο μεταναστευτικό και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου εξουσιοδοτεί το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου να επιτάσσει, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, απαραίτητα ακίνητα και εκτάσεις για τη δημιουργία ελεγχόμενων κλειστών δομών.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, η κυβέρνηση θα εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που βασίζεται σε τέσσερις άξονες:

    Φύλαξη των συνόρων μας.
    Επιτάχυνση διαδικασιών ασύλου.
    Αυξημένες επιστροφές.
    Κλειστές δομές.

    Εντονες οι αντιδράσεις στα νησιά για τις κλειστές δομές

    Σημειώνεται ότι η απόφαση της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό να δημιουργηθούν ελεγχόμενες κλειστές δομές στα νησιά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

    Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του δήμαρχου δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου ο οποίος αντιδρώντας στην κυβερνητική απόφαση, σύμφωνα με την οποία επιτάσσεται η τοποθεσία «Καράβας», κάλεσε τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και εκπροσώπους περιοχών που δοκιμάζονται από το προσφυγικό περιοχών να μην συμμετάσχουν στη σύσκεψη με τον Νότη Μηταράκη.

    Την αντίθεσή του στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό εξέφρασε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρης. Ο κ. Μουτζούρης υποστήριξε ότι ενημερώθηκε το πρωί από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και ειδικότερα για την επίταξη των τριών περιοχών σε Λέσβο, Σάμο και Χίο προκειμένου να δημιουργηθούν κλειστές δομές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Οι τελευταίες επιτάξεις έγιναν στήν Ελλάδα μέ τήν εισβολή τών Γερμανών τό 1941.Επίταξαν ωρ-
      αία αχοντικά στήν Αθήνα καί σέ όλη τήν Ελλάδα γιά νά μένουν οι αξιωματικοί τής βέρμαχτ.Τώρα
      γίνονται νέες επιτάξεις ακινήτων γιατί τό διέταξαν οι “φίλοι” μας οι Γερμανοί.Διέταξαν τό λαγωνικό
      τους τόν Κούλη καί τά κουτάβια του τόν απερίγραπτο Μηταράκη καί τά άλλα ζαγάρια νά επιτά-
      ξουν ακίνητα καί εκτάσεις στό προτεκτοράτο τους γιά νά φτιάξουν χότ-σπότ γιά τούς λαθρομου-
      σουλμάνους.Σήμερα επιτάσσουν βουνά καί ράχες,αύριο θά επιτάξουν σπίτια γιά τούς λάθρους
      τούς προστατευόμενους τής Μέρκελ.
      Γιάννης Λάκων

    2. ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ,ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ…..ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΙΣΙΑ…. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ? ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΑΡΓΑ ΤΟΤΕ….ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ….

    3. Τώρα επιτάσσουν χωράφια, έρχεται και επίταξη σπιτιών… Ακόμα δεν είδατε τίποτα…. Αλλά καλά να πάθετε γιατί δεν σας άρεσε η Χρυσή Αυγή το μόνο κόμμα που μπορούσε να καθαρίσει τον τόπο μα άμεσες και συνοπτικές διαδικασίες…..

    4. ….ΧΙΟ ΤΣΑΜΠΑ ΓΡΑΦΕΙΣ…ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ KAI ΤΑ ΚΟΘΟΝΙΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ!!

    5. Και γιατί οι ιδιοκτήτες δεν σπεύδουν να τα νοικιάσουν με μικρό αντίτιμο σε Έλληνες έτσι ώστε να παρουσιάζουν 2ετες, 3ετες μίσθωμα; δεν ξερω αλλά μετά μάλλον δεν θα μπορούν να τα επιταξουν. Αν κάποιος νομικός η ασχολείται με μεσητικα ας μας ενημερωσει

    6. Το νομπελ σύντροφοι… το νόμπελ!!!

    7. Αυτό εννοεί ο Κούλης όταν λέει αντιμετώπιση μεταναστευτικου. Τώρα τι θέλει να καταλάβει ο καθένας…

    8. ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΦΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΣΕ ΞΕΝΟ ΚΟΛΟ ΧΙΛΙΕΣ ΞΥΛΙΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ. Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ, ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
      ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΧΟΤ ΣΠΟΤ. ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ? ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ. ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΜΕΡΟΣ.
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.

    9. Ανώνυμε τα λες σωστά αλλά λές πολύ λίγα . Είναι μεγάλη η ληστεία στο Ελληνικό κράτος . Πούλησαν τον δημιουργημένο πλούτο πάνω στην γή μας που έγινε με το χρήμα του λαού και των προγόνων μας . Αεροδρόμια , ΟΤΕ , ΔΕΗ και όλες τις δημόσιες εταιρίες κερδοφόρες και μη τζάμπα με κρυφό χρήμα στις τσέπες των . Η απόγνωση μας μια μέρα θα τους πνίξει και οι τζιχαντιστές άλλων χωρών θα ωχριούσαν μπροστά μας .

    10. Στα όπλα μωρέ! Μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί.

    11. ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ Μ ΑΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ !!!!!

    12. H πράξη ΝΠ μέ τήν οποία επιτάσσει η κυβέρνηση τίς περιουσίες τών Ελλήνων είναι τελείως αντισυνταγματική. Επικαλείται τό δήθεν «δημόσιο συμφέρον» ενώ τό δημόσιο συμφέρον είναι τό αντίθετο. Επίταξη έκαναν οι Γερμανοί στόν ΒΠΠ καί επίτασσαν κτίρια γιά νά στεγασθούν τά SS καί η Κομαντατούρ. Εν πάσει περιπτώσει, αρμόδιο νά κρίνει τό δημόσιο συμφέρον είναι κατά τεκμήριο τό ΣτΕ κατόπιν προσφυγής οιουδήποτε Ελληνα πολίτη (ιδίως τών κατά τόπους ιδιοκτητών τών ήδη επιταχθέντων εκτάσεων καί λοιπών ακινήτων) οι οποίοι έχουν άμεσο έννομο συμφέρον μέ τήν διαδικασία τού κατεπείγοντος (ασφαλιστικά μέτρα) , αλλά ΚΑΙ τά πολιτικά Δικαστήρια πού ΚΑΙ αυτά μπορούν νά κρίνουν τήν αντισυνταγματικότητα τής εν λόγω ΠΝΠ (= διοικητική πράξη, κατά τό Δημόσιο Δίκαιο). Μἐ τήν ΝΠ αυτή θά επιτάξουν καί τά διαμερίσματά μας, τά εξοχικά μας καί λοιπή ακίνητη περιουσία τών Ελλήνων οπουδήποτε στήν Ελλάδα (προσέξτε : η εν λόγω ΠΝΠ αναφέρει, πονηρά, γενικώς «ακίνητα», άνευ τοπικού ή χρονικού περιορισμού, πράγμα πού σημαίνει ΚΑΙ διαμερίσματα, σπίτια, εγκαταστάσεις, οπουδήποτε στήν Ελλάδα οποτεδήποτε καί γιά όσο χρόνο θέλουν άρα καί γιά πάντα πράγμα πού οδηγεί στήν απαλλοτρίωση τής ιδιοκτησία στήν Ελλάδα πράγμα εντελώς αντισυνταγματικό διότι η ιδιοκτησία προστατεύεται από τό Σύνταγμα κλπ. ) . Ερώτημα : Μήπως η Μόνη λύση πλέον είναι η , γιά λόγους πραγματικού δημοσίου συμφέροντος καί συμφέροντος τών Ελλήνων πολιτών η (δημοκρατική ?) ανατροπή τής προδοτικής αυτής κυβέρνησης καί η ανάληψη τής εξουσίας από τόν Στρατό μέ ταυτόχρονη προκήρυξη εκλογών ή/καί δημοψηφίσματος γιά τό διώξιμο όλων τών λαθρομετανστών από τήν Ελλάδα μέ π.χ. επίταξη τών πλοίων τών εφοπλιστών γιά τήν αναγκαστική μεταφορά αυτών πρός άλλα κράτη ή στίς ιδιαίτερες πατρίδες τους ???
      Οι Ελληνες, μέ αυτή τή κατάσταση, ΄δη ξεσηκώθηκαν καί προφανὠς θά ξεσηκωθούν ακόμα περισσότερο καί θά ανατρέψουν τήν προδοτική αυτή κυβέρνηση (ούτε ο Σύριζα δέν τόλμησε νά τά κάνει αυτά). Μήπως τόν Κούλη τόν “κρατάνε”οι Γερμανοί γιά λεγόμενες “ἱστορίες”τού παρελθόντος ??

    13. Το επιτασσω απο μονο του ειναι προσβλητικο και απαξιωτικο για την δημοκρατια.Σε λιγο αυτοι οι απιθανοι που κυβερνουν,θα ζητησουν απο τους γηγενεις να δωσουν και κ@λο στον καθε λαθροξεφτιλα.Μιλαμε για κανονικη χουντα που αποφασιζει και διαταζει για την χρηση ιδιωτικων περιουσιων.Με αυτη την λογικη,οι αναρχικοι των καταληψεων,ηταν καθ ολα νομιμοι και κακως κυνηγημενοι απο την κρατικη καταστολη,οταν απαλλοτριωναν εγκαταλελλημμενα κτιρια.Ζουμε εναν παραλογισμο χωρις τελος…

    14. Κ ΤΙ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΈΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΣΤΕΦΆΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ; ΟΛΑ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΞΆΛΛΟΥ ΑΥΤΟΊ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΤΩΝ ΜΚΟ

    15. Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΥΡΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΣΩΠΟ…………ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΝ ΚΟΝΝΟΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ……ΦΤΙΑΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΥΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΑΞΟΙΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΗΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ………….ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΟΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝΑΙ……Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ…….

    16. Δεν φτανει ,που κατακλεψανε το δημοσια ταμεια και οδηγησαν τη χωρα σε χρεοκοπεια
      δεν φτανει που ξεπουλησαν τη Μακεδονια
      δε φτανει που ξεπουλησαν το Αιγαιο για να θυσαυρισουν
      καταντωντας τη βουλη σπηλαιο ληστων,
      Επι πλεον παρεδωσαν τη χωρα σε λεθροεισβολης με ολο τον κρατικο και στρατωτικο προυπολογησμο
      εχοντας επι πλεον οι ιδιοι τους ΜΚΟ για να αρπαζουν τα κονδυλια απο την ΕΕ και επειδη δεν σκασανε ακομα αρπαζουν και την ιδιοτικη περιουσια των Ελληνων πολιτων με ενα σορο σοφιστιες και εκδιδοντας νομους καταλληλους για κλεπταποδωχους, για να καληψουν τον εαυτο τους ,αφου οι ιδιοι ειναι οι μεγαλιτεροι κλεφτες ,οι αξιοι πασης τιμης.

    Comments are closed.