ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΑΒΑΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ – ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    53155229_404782636946930_4031471958628499456_n

    Σε νέες αποκαλύψεις για την πτήση – μυστήριο του αεροσκάφους της πετρελαϊκής κρατικής εταιρείας της Βενεζουέλας, που στάθμευσε για μερικές ώρες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, προχώρησε τηλεοπτικός σταθμός . Όλα αυτά την ώρα που κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση για το εν λόγω ζήτημα.

     

    Ακόμη τέσσερις φορές στην Αθήνα κυβερνητικά αεροσκάφη της Βενεζουέλας

    Ειδικότερα ο τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος καθώς επίσης και άλλα αεροσκάφη της Βενεζουέλας έχουν προσγειωθεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ άλλες τέσσερις φορές στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να γίνει ποτέ γνωστός ο λόγος ή ποιοι επέβαιναν.

    Στελέχη της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα καταγγέλλουν ότι κατά την ίδια χρονική περίοδο που το αεροσκάφος βρέθηκε στην Αθήνα η κυβέρνηση του Μαδούρο έβγαζε από την Κεντρική Τράπεζα της χώρας τόνους χρυσού, ενώ την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση φυγάδευσης στο εξωτερικό συγγενών κυβερνητικών στελεχών, που τους έχει απαγορευθεί η είσοδος στην ΕΕ.

    Το θέμα είναι μείζον. Πρέπει να μας απαντήσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αν στη χώρα έχουν εγκατασταθεί στελέχη της κομμουνιστικής Κυβέρνησης της Βενεζουέλας και ακόμη περισσότερο αν έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο. Την ώρα που ο φονιάς παιδιών, Νικολάς Μαδούρο βρίσκεται απέναντι στην Ε.Ε, η αβανταδόρικη βοήθεια που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στο κομμουνιστικό καθεστώς της Βενεζουέλας φέρνει στο περιθώριο τη χώρα μας. Άραγε, ο χρυσός πώς πέρασε από το αεροδρόμιο; Τελωνειακοί δασμοί πληρώθηκαν στο κράτος; Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ΕΤΣΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ % ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΑ , ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΤΙΚΑΝ .

    2. Ο/Η Μεγκαλος Καραγκιοζης ο Τσουπρας,Μεγαλυτερος ο Κουλης λέει:

      Κραταει πισινες ο Αλ6ης για οταν θα τρωει κυνηγητο στο αμεσο μελλον και κατι κουραδομαγκες σε στυλ Γκοτζιλα που θα πανε να κρυφτουν αραγες μετα τις εκλογες οι χασιστοαριστεροι κατσαπλιαδες.

    3. Τσιπρας και μαδουρο εχουν πολλα κοινα
      Και οι δυο ονομασαν τους γιους τους Ερνεστο.

    Comments are closed.