ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ;; ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ…

    Κοινοποίηση:
    prothipourgiko.aeroskafos-1280x720

    Ανεξήγητη προς το παρόν η υπόθεση με το «μολυσμένο αεροπορικό καύσιμο» σε αεροσκάφη του στόλου της ΠΑ, μεταξύ των οποίων και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

    Για την υπόθεση που απασχολεί την ΠΑ κι όχι μόνο εδώ και περίπου 10 ημέρες, έχει διαταχθεί προς το παρόν Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Πηγές του ΥΠΕΘΑ ,αποκλείουν το ενδεχόμενο δολιοφθοράς, δεν έχουν όμως προς το παρόν και σαφή απάντηση για το πως προκλήθηκε το πρόβλημα.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αεροπορικό καύσιμο βρέθηκε «νερωμένο» και κάποιοι συγκεκριμένοι δείκτες ποιότητας ήταν εκτός ορίων. Το πρόβλημα, λένε οι ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκε στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος κι έτσι άρχισε η έρευνα που έδειξε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα.

    Είναι απολύτως λογικό ότι υπήρξε καχυποψία και έγιναν σκέψεις ακόμη και για δολιοφθορά. Ωστόσο ,όπως διαβεβαιώνουν πηγές της ΠΑ , το ενδεχόμενο αυτό έχει σχεδόν αποκλειστεί. Η αιτία του προβλήματος αναζητείται στις δεξαμενές καυσίμου κι όχι στον αγωγό μεταφοράς του, αφού ευτυχώς το πρόβλημα με το μολυσμένο καύσιμο έχει εντοπιστεί σε μία μόνο αεροπορική βάση.

    Η σοβαρότητα του θέματος υποχρέωσε τον Α/ΓΕΑ Γιώργο Μπλιούμη να σπεύσει επιτόπου για να ενημερωθεί και αμέσως μετά διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε για το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία το δεύτερο κυβερνητικό αεροσκάφος που ελέγχθηκε εξονυχιστικά και δεν διαπιστώθηκε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΕΑΠ ΡΕΝΤΙΝΑ ΤΟ 1985-1986 ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ ΤΑΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
      ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΟΧΑΓΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΟΠΕΛ ΑΣΚΟΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΕΙΧΕ ΑΣΠΡΑ ΜΠΙΤΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.ΠΡΟΤΟΥ ΦΥΓΕΙ.
      ΡΕ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.
      ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕΣ
      ΥΓ:ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ Β.Α.Ν
      ΠΟΥ Η ΠΟΡΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΡΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙΟΥ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.
      ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΙΟ.

    2. καποιο λαμογιο εβγαλε ξεκουραστα και ακοπα ζεστο χρημα .,.,.,

      ολα τα υπολοιπα ειναι θεωριες συνομοσιας ,.,.,.

    3. υποψιάζομαι Κάποιοι βγάζουν μεροκάματο χοντρό ….

    4. Εκεί με τα καύσιμα γίνεται μεγάλη κλοπή από λαμόγια υπηρεσιακούς παράγοντες . Στον αγωγό μεταφοράς από τα πλοία στις δεξαμενές υπάρχουν βάνες εξαερισμού και ελέγχου . Από εκεί φορτώνουν τα βυτία και τα πουλάνε στο εμπόριο οι αξιωματικοί και ιδιωτικοί υπάλληλοι που εργάζονται ως υπεύθυνοι στα καύσιμα .ΟΙ ίδιοι κάνουν και τα υψομετρικά στις δεξαμενές και γράφουν ότι θέλουν . Η διαφθορά στο δημόσιο είναι στο 100% . Ένα κράτος με την ολοκληρωτική διαφθορά στο δημόσιο .

    5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΙΚΟ ΜΟΥΝΙ

    Comments are closed.