ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗ – ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    ΧΙΟΣ

    Τι θα πει «για προσωπικούς λόγους», κύριε Μηταράκη; Πλάκα μας κάνετε; Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Πείτε τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης. Δείξτε ότι σέβεστε τους πολίτες. Ότι δεν παίζετε ούτε με τη νοημοσύνη τους, ούτε με τον πόνο τους…

    Δείτε το βίντεο με τις βόμβες Στέφανου Χίου και Άρη Σπίνου στο Ανατρεπτικό Δελτίο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ξυριζαίε έλα στον Χασάν να σε τακτοποιήσει. Μην λες για χουντικούς γιατί νδούλα και ξύριζα αποκλείουν κόμματα, κόμματα πατριωτικά αλλά όχι τον Ανταρσύα των λαθρομεταναστών. Θυμίζω ότι ο Βορίδης ήταν παλιά στην Επέν και τον λέγατε χουντικό!

    2. Ποιοί κάρφωσαν τον μηταρακη στου Μαξίμου ,οτι ήταν στο νησί κ απο το ενα κότερο έμπαινε στο άλλο ?

    3. Αβε Αρχοντα Κουλο Νερωνα Καλιγουλα! Τι περιμενεις να σου πουμε οτι οι μελλοθανατοι σε χαιρετουν! ΠΟΤΕ αυτιστικε γκεσταπιτη! Εδω ειναι Ελλαδα σιωνισταραδες!
      Ο κ.Χιος και ο κ.Σπινος ειναι πατριωταραδες με κινδυνο της σωματικης τους ακεραιοτητας! Λεβεντες και οι δυο τους!

    4. Άκουσα από τον πατέρα Μυτιληναίο ότι ένας Ψαρουδάκης είχε στείλει ανοικτή επιστολή στον πατριάρχη, στον ορθόδοξο ή ομόδοξο τύπο, φύλλο 1012, την 19η Φεβρουαρίου. Δεν ξέρω τη χρονιά γιατί δεν γνωρίζω πότε έγινε η ομιλία του πατρός. Ο Ψαρουδάκης έγραφε τα εξής: στο τεκτονικό δελτίο Πυθαγόρας, τεύχος 1992, σελίδα 130, διαβάζουμε ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος μυήθηκε στον τεκτονισμό από τον επίσκοπο Ρεθύμνης και επιστήθιο φίλο του, Διονύσιο Καστρινογιαννάκη, μέλος της στοάς Μίνως Ρεθύμνης.

    5. Στέφανε για μένα πρέπει να παίζεις συνέχεια πρωτοσέλιδο αυτά που γίνονται στην Λέσβο που πάνε κατηγορούμενοι δουλέμποροι με μκο που τους διευκολύνουν! Θέλουν αντικατάσταση πληθυσμού Στέφανε. Ελλήνων από αλλοδαπούς και Χριστιανών από Μουσουλμάνους. Το ανθελληνικό τόξο επίτηδες τα αφήνει, γιατί αυτό θέλει και παίρνει και τη μίζα του! Και προσπαθεί να απαγορεύσει τον Ηλία από τις εκλογές γιατί ξέρουν ότι θα πάνε φυλακή οι μκο των δουλεμπόρων που τώρα δίνουν μίζα στο ανθελληνικό τόξο!

    6. Ειτε παραιτηθηκε, ειτε τον παραιτησε ο Κουλης, δεν εχει σημασια για τον κοσμο.
      Η πολιτικη του Κουλη ΔΕΝ αλλαζει και για την ωρα ειναι ο γενικος δερβεναγας.
      Οι Ελληνες Πολιτικοι ειναι αηδιαστικοι, και οι μεταξυ τους καυγαδες εξευτιλιστικοι.

    7. Κουμάντο στο υπουργείο κάνουν οι μασωνοαδερφες, που είναι κωλος και βρακί με το Μαξίμου. Μην ρωτήσετε μόνο, ποιος είναι ο κωλος και ποιος το βρακί. Ο ένας θέλει σεντόνι για να φτιάξει ποδιά και ο άλλος μπορεί να ανακατεύει τα ίδια σεντόνια με τον κιναιδο, αρσενοκοιτη. Ρε κακομοίρηδες δεν σκέφτεστε ότι κάποια στιγμή έρχεται το τέλος;

      1. εσυ κακομοιρη σκεφτηκες ποτε το ενδεχομενο οτι μπουρδολογεις ασυστοιλα? μόνο οι λιγοστοι τρελοχουντικοι λενε αυτες τις μπουρδες….

    Comments are closed.