“ΒΟΜΒΕΣ” ΑΠO THN ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ – Η ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΗ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

    Κοινοποίηση:
    μητσοτακης-μαρινακης1-768x428

    «Ο Μαρινάκης φαίνεται να είναι άθικτος, τίποτα δεν τον αγγίζει» αναφέρει το ολλανδικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δικτύου NOS με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League.

    Το εκτενές δημοσίευμα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που φιλοξενεί το ολλανδικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NOS (Nederlandse Omroep Stichting), με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, δημοσίευσε στα ελληνικά η «Αυγή».

    Το NOS σημειώνει με νόημα ότι ζωή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, διαβάζεται σαν ένα ελληνικό μυθιστόρημα εγκλήματος και αναφέρεται στην υπόθεση των 2,1 ηρωίνης του Noor One, στους στημένους αγώνες αλλά και στη στενή φιλία του εφοπλιστή με την οικογένεια Μητσοτάκη. «Ο Μαρινάκης φαίνεται να είναι άθικτος, τίποτα δεν τον αγγίζει» επισημαίνεται στο ενυπόγραφο δημοσίευμα.

    Δημοσίευμα για Μαρινάκη

    «Είναι μεγιστάνας της ναυτιλίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ένας οικογενειακός φίλος του Έλληνα πρωθυπουργού, de facto δήμαρχος του Πειραιά, έχει κατηγορηθεί δύο φορές για τον καθορισμό αγώνων, ενώ έχει εμπλακεί στη μεταφορά μιας τεράστιας αποστολής ηρωίνης. Όλες φορές τις γλίτωσε. Η ζωή του Ευάγγελου Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, αντίπαλος της PSV στο Europa League, διαβάζεται σαν ένα ελληνικό μυθιστόρημα εγκλήματος» σημειώνεται εισαγωγικά.

    «Άθικτος»
    «Ο Μαρινάκης φαίνεται ανέγγιχτος. Υπάρχουν πολλά κενά στον νόμο στην Ελλάδα, από τα οποία ωφελούνται ισχυροί άνθρωποι.

    Ο 53χρονος πολυεκατομμυριούχος είναι στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη» τονίζει το NOS και αναφέρει ότι ο πατέρας του Μαρινάκη ήταν καλός φίλος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Σημειώνει επίσης ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη.

    Το δημοσίευμα αναφέρεται επίσης στην εμπλοκή του Μαρινάκη στα στημένα παιχνίδια και στην αθώωση του για δύο διαφορετικές υποθέσεις. Τέλος, γίνεται εκτενή αναφορά στην υπόθεση του Noor One.

    «Το όνομά του εμφανίστηκε επίσης στην περίπτωση του Noor One, ενός πετρελαιοφόρου που μετέφερε το μεγαλύτερο φορτίο ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης.

    Το Noor One είχε τουλάχιστον 2.000 κιλά ηρωίνης. Για να πάρετε μια ιδέα για το μέγεθος του φορτίου, οι ειδικοί σκύλοι ναρκωτικών της ελληνικής αστυνομίας “τρελάθηκαν” στην επιδρομή σε μια αποθήκη, όπου βρέθηκαν 500 από τα 2.000 κιλά.

    “Υπήρχε τόση ηρωίνη που τα σκυλιά δεν ήξεραν πού να πάνε”, είπε αργότερα ο αρχηγός της τοπικής ακτοφυλακής» τονίζει το NOS ενώ επισημαίνει ότι αν και υπήρχαν στοιχεία ενάντια στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, η έρευνα σταμάτησε.

    «Ο υπέροχος κόσμος του Μαρινάκη»
    «Μήπως όλες οι εικασίες σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του στο μεγαλύτερο εντοπισμό ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης έβλαψαν τον Μαρινάκη; Όχι ακριβώς Η δύναμη και η επιρροή του αυξήθηκαν» τονίζει το Nederlandse Omroep Stichting και αναφέρεται στην αγορά του Mega Channel και της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Nottingham Forest.

    «Ο Μαρινάκης απέρριψε τους ισχυρισμούς για συμμετοχή του στο εμπόριο ναρκωτικών, κάνοντας λόγο για πολιτικά κίνητρα. “Μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού μου επιτέθηκαν συνεχώς. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ γιατί δεν έκανα τίποτα κακό.”

    Καλώς ήλθατε στον υπέροχο κόσμο του Ευάγγελου Μαρινάκη» καταλήγει το δημοσίευμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΟΣΦΠ…η ομάδα του κράτους και της διαπλοκής….η καταστροφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου…
      ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ-ΚΥΠΕΛΛΑ-ΠΑΙΚΤΕΣ-ΓΗΠΕΔΟ-ΠΕΝΑΛΤΥ-ΒΑΘΜΟΙ….
      Για να θυμηθούμε!!!!
      ΝΤΑΙΦΑΣ
      ΚΟΚΑΛΛΗΣ
      ΚΟΣΚΩΤΑΣ
      ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
      Απλά και γνωστά όλα για κάποιον ο οποίος έχει περάσει από το χορτάρι όχι ως οπαδός αλλά σαν φίλαθλος….

    2. Δώσε πόνο Βαγγέλα.Φάγανε μια 4αρα χθες,θα φάνε άλλα 3 την Πέμπτη,να προσγειωθούν,τα ψευτομαγκάκια απο την Ολλανδία και οι εν Ελλάδι υποστηριχτές τους.

      1. Πηγαινε στον Βαγγελα σου εσυ να σου πληρωσει τους φορους σου να σε ταισει να σε ντυσει μαζι με τους υπολοιπους ομοιους σου. Που εχεις για θεο εναν απατεωνα επιχειρηματια. Αιντε κοιτα να ζησεις σαν ανθρωπος την καθημερινοτητα σου με την οικογενεια τους φιλους τη δουλεια σου και ξεκολλα απο ομαδες βαγγεληδες σαβιδηδες και λοιπους. ΞΥΠΝΑ ΒΡΕΕΕ Βρες κατι ενδιαφερον να περνας την ωρα σου μακρια απο μποχα και βρωμα.

        1. Δεν εχει να ζησει τιποτα. Ολη η καθημερινοτητα του ειναι ο Ολυμπιακος και ο “Βαγγέλας”.

    3. Ο Μαρινάκης θα κατέβει στίς εκλογές κάποια στιγμή όπως ο Εσκομπάρ στήν Κολομβία,αυτή τήν στιγμή προσπαθεί να φτιάξει το προφίλ τού και να παρουσιαστεί σάν μεγάλος ευεργέτης και φιλάνθρωπος με τις διάφορες δωρεές πού κάνει στόν Πειραιά και αλλού.
      Επίσης να γνωρίζεται ότι έχει κάνει ειδικά σεμινάρια γιά να μάθει να μιλάει γιατί ήταν εντελώς γίδι και δέν κάνω πλάκα είναι αληθινό αυτό πού γράφω.
      Οπότε όλα δείχνουν πώς ο Βαγγέλας θα κατέβει στήν πολιτική όταν θα είναι έτοιμος και όταν θα είναι οι συνθήκες κατάληλλές και να είστε σίγουροί ότι δέν θα κατέβει σάν υποψήφιος με τήν ΝΔ.

      1. πονας και φταιει ο πειραιας….

        1. Αυτά πού γράφω είναι μέσα από τόν Πειραιά,πιό μέσα δέν γίνεται, το σχόλιο μού δέν έχει καμία σχέση με τις ομάδες και τα οπαδικά,ξεκολήστε λίγο από τις ομάδες.

    4. Ολοι οι Λεφταδες ανα τον πλανητη ειναι τσιρακια της ΝΤΠ.Αν δεν ηταν δεν θα ειχαν και λεφτα.

    5. „σαν ένα ελληνικό μυθιστόρημα εγκλήματος“. Σαν;!;!;!; “”ο πατέρας του Μαρινάκη ήταν καλός φίλος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.”” Σοϊ παει το βασιλειο. Ετσι δεν λεγεται;;; «Καλώς ήλθατε στον υπέροχο κόσμο του Ευάγγελου Μαρινάκη» καταλήγει το δημοσίευμα.» Αυτο ειναι μπίζνα…να σε εξυμνουν οι ολλανδοι!!! RESPECT!!! Μαλλον πελατες;;;

    6. Αλοιμονο που κατάντησε η Ελλάδα με τόσους μαφιόζους απατεώνες Πάντως οι Έλληνες υπνωτισμένοι λόγω έλλειψης αντιπολίτευσης τους ψηφίζουν για να γίνονται τα εγκλήματα Μεγάλη κομπίνα η Ελλάδα κάποιος πρέπει να τους σταματήσει Όλα ανεξέλεγκτα Τα διασκεδάζουν τα χρέη της Ελλάδας Λονδίνο Ντουμπάϊ Σιγκαπούρη και τα ναρκωτικά ελεύθερα στη χώρα που με τα λεφτά αυτά τα αυξάνουν στα διεθνή χρηματιστήρια στις business τους

    7. Η Κολομβία είναι γατάκι μπροστά στην Ελλάς του δημοκρατικού τόξου.. Η μαφία εδώ δεν παίζεται..

    8. Έχασαν χθες και εκνευρίστηκαν. Ας ελπίσουμε στην Ολλανδία να μην είμαστε η παιδική χαρά που είμασταν χθές, παρά τα τέσσερα γκόλ, και να περάσουμε ώστε να εκνευριστούν περισσότερο.

      1. Αυτό κατάλαβες εσύ από το δημοσίευμα; Μπεε…..!!!! Πάνε τώρα να σου δώσει ένα χαρτζιλίκη ο χοντρός.

        1. μιλησε η σεκαπ του μαλαματινομαχου νοτιομακεδονα.

          1. Πανιβλακα άλλο καπνό άλλο σκονη.

    9. Ρε εμείς εδώ στο Ελλαντα έχουμε τεράστιες προσωπικότητες. Που να ξέρετε τώρα εσείς τα γατάκια στην Ολλανδία, από τέτοιες τεράστιες προσωπικότητες.

    10. Δεν ήταν χιόνι. Ξεφόρτωμα λουκουμόσκονης ήταν…

    11. Και ο μητροπολιτης πειραιως του πλεκει το εγκωμιο. Ο κοσμος ξερει τι ειναι ο μαρινακης. Η προδοσια ειναι απο αυτους που πιστευεις ως τιμιους(σαν τον μητροπολιτη πειραιως) που καταντησε υπαλληλος του. Ουτε ο υπαλληλος τσουκαλας δεν λεει τετοια λογια για το αφεντικο του. Η εκκλησια δεν πρεπει να κανει πολιτικη. Γιατι απο φλογερος μητροπολιτης που τα εχωνες στους εθνιμηδενιστες εγινες υπερασπιστης του μαρινακη και καταντησες σαν τον ιερωνυμο που εβγαλε τον σταυρο οταν πηγε τροφιμα στους λαθρομεταναστες.παραιτηθειτε να μπουνε πατριωτες που αγαπανε την ελλαδα και οχι τα αφεντικα τους.

    12. Και που να δείτε τον υπέροχο κόσμο των χαρτζιλικωμένων οπαδών του.

      1. Πονάς και φταίει ο Πειραιάς….(από έναν “γαύρο” που δεν έχει πάρει ούτε ένα σεντ χαρτζιλίκι και έχει ξοδέψει πολλά, για να σε γλεντάει live όπου σε βρίσκει).Περαστικά σου…

    13. Αγαπητό μακελειό οσο και να θέλεις να ξυπνήσεις τον κοιμώμενο Έλληνα δεν μπορεις γιατί είναι κάργα αυτοκαταστροφικός.

    Comments are closed.