ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ «ΤΕΡΑΣ» ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

    Κοινοποίηση:
    larisa-domi-696x348

    Το δικαίωμα στην ενημέρωση το έχουν όλοι οι πολίτες, αλλά δυστυχώς η ενημέρωση κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα είναι ελεγχόμενη. Με το Μακελειό όμως έχουν πέσει έξω.

    Εδώ γράφουμε και αποκαλύπτουμε όσα οι άλλοι κρύβουν. Κάτι τέτοιο γίνεται και με το μεταναστευτικό.

    Όταν ξέρεις ότι ο κόσμος θα αντιδράσει, τότε φροντίζεις ως “καλός πολιτικός” να το… περάσεις με τρόπο. Να μην καταλάβουν και πολλοί τι έγινε και όταν το καταλάβουν να μην μπορούν ν’ αντιδράσουν. Κάπως έτσι, όπως φαίνεται αντιδρούν και στη Ρόδο, όπου θέλουν να “μεταφέρουν” τους λ@θρομετανάστες. Μάλιστα, από ότι φαίνεται ο χώρος για τους “μαντρώσουν” έχει βρεθεί, αλλά επειδή θέλουν να μην υπάρχουν αντιδράσεις το πάνε… σιγά σιγά και με δόλιο τρόπο.

    Η ιστορία ξεκινά με την δημοσιοποίηση επιστολής του Δημάρχου προς την Λιμενάρχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου, με την οποία ζητούσε την άδεια για να στήσει αντίσκηνα στο λιμάνι της Ακαντιάς, προωθώντας το ξεκαθάρισμα του κέντρου της πόλης.

    Το βαθύτερο “κακό” είναι πως από κυβερνητικές πηγές και χάριν “πολιτικών ισορροπιών” σε επίπεδο νομού, φαίνεται πως έχει ληφθεί και πλασάρεται πια η ιδέα για δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών στη Ρόδο για εξισορρόπηση των αντιδράσεων από Κω και Λέρο, που δημοσίως εκπρόσωποι των δύο νησιών βγαίνουν και θεωρούν πως δεν μπορεί το βάρος του Μεταναστευτικού, να σηκώνουν τα δύο νησιά και η Ρόδος να μην “ακουμπάται”.

    Η επιστολή του κ. Κολιάδη είχε την προτροπή άλλων, μόνο και μόνο για να διασφαλιστεί η αντίδραση και η αρνητική θέση του Λιμεναρχείου, με βάση μάλιστα την εικόνα της Ρόδου και του τουριστικού χαρακτήρα του συγκεκριμένου σημείου, στην Ακαντιά!

    Στην επόμενη φάση θα εμφανισθεί χώρος άλλος για να γίνει Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Ρόδο, που να είναι μακρυά από το τουριστικό τρίγωνο και πάντως σε σημείο που θα μπορούσε να αστυνομευθεί και να ελεγχθεί!

    Πληροφορίες αναφέρουν πως η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι για να αφομοιωθεί από τους Ροδίτες το εγχείρημα χωρίς αντιδράσεις ενώ χώρος, λέγεται, πως έχει εντοπιστεί και δεν είναι σε παραλιακό σημείο. Ακόμη να σημειωθεί πως η όλη προσπάθεια είχε ξεκινήσει από την εποχή που υπουργός Μετανάστευσης ήταν ο κ. Καιρίδης.

    Στο όλο “πρότζεκτ” είναι αναπόφευκτο πως αξιολογούνται “συμμαχίες”, φαίνονται “λαγοί” και ετοιμάζονται σχήματα που θα αναλάβουν το όλο επιχειρηματικό ζήτημα προς εδραίωση και λειτουργία του Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών στη Ρόδο! Δώρο για να μην υπάρξουν αντιδράσεις, έχει βρεθεί λύση: Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ!!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Σας καψανε το μισο νησι και παραπανω,σας ισλαμοποιουνε τωρα και μυαλο δεν λετε να βαλετε και να ξεσηκωθειτε Ροδίτες……

    2. Καθόλου ύπουλες μεθόδους .
      Οι γραικυλοι καταδικάζουν τα παιδιά τους και προδίδουν την πατρίδα με κωλοχαρτα που τα ονόμασαν ευρώ .
      Σύντομα που θα αποσυρθούν τα κωλοχαρτα , θα μείνει το χατζαρι στο λαρύγγι .
      Ουδεμία λύπηση για τα ελληνόφωνα διποδα .

    3. Που ειναι η Μαρια να τους μαζεψει σπιτι της να τις ριχνουν κ κανεναν μπουτζο να γουσταρει Πακιστανιλα ;;;;

    4. το “βράζει η κοινωνία”, λίγα λεφτά βγάλανε που χρεώνανε τα ταξί 50ευρώ και τον φορτιστή 15ευρώ;;;; μην γελιέστε, σε συνεννόηση με τον “λαό” γίνονται όλα…

    5. Ορθωσετε αναστημα ολοι εκει γιατι αυτοι εχουν σκοπο να καταστρεψουν την ελλαδα την θρησκεια και τους πολιτες.Δεν βλεπετε οτι δεν παει αλλο;

    6. ότι οι γυναίκες σας, μανάδες σας, κόρες σας, αδερφέσ σας και λοιπές γυναίκες τους υποδέχονται με ανοιχτά τα πόδια…αν κάνω λάθος πείτε τό μου

    7. Μια χαρά γλεντάνε τους κατοίκους των νησιών που… κονομάνε από Τούρκους τουρίστες και “επενδυτές”. Αφού δεν τους πειράζει, καλά τους κάνουν. Σύντομα τα νησιά τους θα ανήκουν σε άλλους.

    8. 41% με υιοθεσίες από γκέι ζευγάρια και ισλαμοποιηση!!!!!!!!!
      Φατε Μητσοτάκηδες όρνια!!!!!

    9. Όχι.. δεν θέλουμε άλλες κοροϊδίες.. δεν θα αποσυμφορηθεί ούτε η Κως ούτε η Λέρος.. απλώς αυξάνονται και πληθύνονται.. και θα έρθουν και άλλοι . και άλλοι.. και άλλοι ως που να εξαφανίσετε εμάς…διαλυσατε τα νησιά.. τους νησιώτες..την καθημερινότητα μας..την ζωή και τα παιδιά μας .. γεμίσατε τα νησιά με αστυνομικούς.. Ματ.. ένστολους.. εναντίον μας και δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς μας πλέον….μόνο να γράφουμε…Μόνο ελληνικά δεν ακούς στα νησιά.. ούτε καν να βγεις ο ίδιος με ασφάλεια βράδυ..πόσο μάλλον τα παιδιά… Δεν τους θέλουμε.. πάρτε τους εσείς.. Λόγια χιλιοειπωμενα χωρίς αποτέλεσμα.. Ξέρεις ενδοχώρα; Σε σιχαθηκαμε..όλοι εμείς που κρατουμε τα νησιά αυτά μέσα στην αλμύρα και τον ήλιο.. γιατί από εσένα προήλθαν όλα τα κακά..από κει οι διαταγές και οι αποφάσεις.. Τα νησιά δεν είναι μόνο φόροι από τον τουρισμό.. κατοικούνται από Έλληνες που τους πουλήσατε για μια ακόμη φορά… και είναι αποκαρδιωτικό…

    10. Χμμμμ! Στην Ροδο! Οπως και στην Κω! Που οι Τουρκαλαδες εχουν δημιουργησει θεμα για την υπαρξη τουρκικης μειονοτητας και οι “εταιρες” της Ε.Ε, το εχουν αποδεχθει! Δυστυχως βαδιζουμε, σε πολυ επικινδυνα μονοπατια!

    11. ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ! ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΡΟΔΙΤΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ.

      1. Δε μισούν μόνο τους χριστιανούς, και τους ινδουιστές μισούν, και τους βουδιστές και τους άθεους.

    12. Τα νησια μας που ήταν οι ομορφότεροι τοποι καταστράφηκαν με τους λαθρο τώρα παει και η Ρόδο εγω σταμάτησα να πηγαίνω απο τοτε που άρχισαν να τους στοιβάζουν. Μονο πολιτική ευθύνη υπάρχει

    Leave a Response