ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ “ΑΗΤΤΗΤΩΝ” ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ – ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ – ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 112 ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    Κοινοποίηση:
    peiraios1

    Σκηνές απείρου κάλλους για μια ακόμα φορά στην Αθήνα. Μια βροχή, μια καταιγίδα και τα πάντα παραλύουν. Η κίνηση στην Πειραιώς προς το κέντρο γίνεται και πάλι με δυσκολία. Στη μέση της οδού Πειραιώς υπάρχει καθίζηση του οδοστρώματος, την οποία φυσικά δεν την περιμένουν οι οδηγοί. Νωρίτερα έπεσε ένας άνδρας με μηχανή μέσα σε αυτή την τρύπα στη μέση του δρόμου.

    peiraios peiraios1 peiraios2 peiraios3

    Δεν είναι όμως μόνο στην Αθήνα. Προβλήματα και μάλιστα σοβαρά υπάρχουν και στα νησιά των Κυκλάδων, με κατολισθήσεις και πλημμύρες.

    Επείγουσα ειδοποίηση από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έλαβαν πριν από λίγη ώρα στα κινητά τους κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας, της Λέσβου, της Φθιώτιδας και της Εύβοιας.

    Η Πολιτική Προστασία ενημερώνει για ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες δύο ημέρες και καλεί τους πολίτες να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις στη διάρκεια των επικίνδυνων φαινομένων.

    Το πρωί την έσκαψαν, το μεσημέρι άνοιξε

    Στο Κερατσίνι, εργάτες έσκαψαν, έκαναν τη δουλειά τους και το σκέπασαν πρόχειρα. Την Τρίτη με την πρώτη καταιγίδα η οδός Τριπόλεως έγινε ένα μεγάλο όρυγμα. Την Τετάρτη το πρωί το “μπάλωσαν” ξανά συνεργεία της ΕΥΔΑΠ και το μεσημέρι με την δεύτερη καταιγίδα το όρυγμα άνοιξε ξανά. Δώστε τους ένα βραβείο ρε παιδιά.

    keratsini keratsini1 keratsini2 keratsini3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Θα τα φτιάξουν όλα οι φίλοι μας οι (κ@λο)γερμανοι! Μην τους ενοχλείτε. Να τους φερεστε με το γάντι! Αλήτες! Μπουρδελο-κράτος!

    2. ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ???

    3. Τόσα χρήματα που πληρώνει το κάθε σπίτι στον Δήμο που πάνε ;;; Στην Ουκρανία και σε τσέπες ;;; Τόσα χρόνια με φρεάτια με πεζοδρόμια και χίλια δυο άλλα δεν έχει γίνει τίποτα.Τωρα που θα αρχίσει ο χειμώνας οποίος πέφτει και σπάει κόκκαλα σε πεζοδρόμιο που έχει πλάκες για …. τσουλήθρα …. αμεσως μήνυση στον Δήμο.Αναρωτιεμαι τόσα χρήματα που πάνε ;;;;

    4. Ο Δήμαρχος Ανέκδοτο που είναι;
      Που θέλει να Οικοδομήσει και την Ουκρανία;
      Ωραίος δρόμος….Μπουλεβαρντ.
      Δεν παίρνεις κανένα μπούλο!

    5. Ω ρε δε βαριεσαι αδερφε το….112 ναν καλα! Οποιος θελει να προφυλαξει εαυτον και περιουσια μεριμνα εκ των προτερων! Μας ηρθε ο….επικοινωνιακος…. πολιτισμος ξαφνικα! Εδω ποσοι πεφτουνε καθε μερα σε τρυπες στα πεζοδρομια με τα ματια καρφωμενα στη σμαρτοφωνια !

    6. Τα μηνυματα ειναι το αλλοθι τους σε τυχον ατυχηματα η θανατους θα νιψουν τας χειρας και θα πουν εμεις προειδοποιησαμε.

    7. Επειδή το εμβόλιο είναι διά πάσαν νόσον(και διά πάσαν μίζαν) να προχωρήσει ο εμβολιασμός της Πειραιώς για να μην ξαναπλημμυρίσει! Συνεχείς αναμνηστικές δόσεις με πιθηκοεμβόλιο γιατί μπορεί να πέρασε κανένας πίθηκος από ζωολογικό πάρκο! Ανησυχούν λέει οι ακαταδίωκτοι. Ανησυχούν για την μίζα τους! Ποια πλημμύρα και ποια διάλυση του κράτους των εμβολίων, φταίει η κλιματική αλλαγή και το λιώσιμο των πάγων στη γροιλανδία! Όχι ότι ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας χαρδαλιάς μέρα νύχτα μιλαγε για εμβόλια και έβαζε πρόστιμα σε όποιον πήγαινε εκτός Αθηνών αντί να σχολείται με την πολιτική προστασία!

    Comments are closed.